Αφροδίτη στον Σκορπιό 08/10 H πιο σημαντική αγάπη που μπορούμε να βιώσουμε

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Αφροδίτη στον Σκορπιό 8 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2019 .

Αφροδίτη: Θεά της τέχνης, του έρωτα, της απόλαυσης και της ομορφιάς. Παρόλα όσα μπορεί να έχετε ακούσει για τον Σκορπιό, η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει να κάνει πολύ λιγότερο με το σεξ. Και πολύ περισσότερο με την ανακάλυψη του εαυτού.

Εδώ θυμόμαστε ότι το πάθος που ψάχνουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις μας έχει σκοπό την αγάπη για τον εαυτό μας. Την πιο σημαντική αγάπη που μπορούμε να βιώσουμε.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ζει βαθιά κάτω από την επιφάνεια. Είναι ακραία, προσωπική, αλλόκοτη, δεν ενδιαφέρεται για την επιφάνεια.

zodia-taro-45

Η βουτιά στα βάθη μαζί της, μας φτάνει σε σημείο καταστροφής. Το σκοτεινότερο σκοτάδι δίνει χώρο στο φως. Αυτή είναι η αποστολή του Σκορπιού, να βρει το άκρο και έπειτα να γύρει προς την άβυσσο: ανανέωση μέσα από την εξάλειψη.

Το μάντρα του Σκορπιού: Επιθυμώ. Μεθυσμένοι από την ένταση, γινόμαστε μόνο ανάγκη. Ο Σκορπιός είναι αποφασιστικός, δεν τον σταματάει τίποτα απ‘ το να κάνει βουτιά στη γιγαντιαία υπερφυσική δίνη. Είναι ένα καυτό φιλί στα χείλη, φλογερό, ορμητικό. Κυνηγάει με τρέλα το θήραμά του.

Με τόση πολλή σεξουαλική / συναισθηματική / ψυχική ενέργεια να μπαίνει στην κοινωνική ζωή μας, οι ασταθείς σχέσεις θα υποφέρουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αφροδίτη στον Σκορπιό 8 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2019 .

Αυτή η διέλευση είναι γεμάτη σκοτάδι. Είναι φάρμακο για την πονεμένη ψυχή. Το δηλητήριο του Σκορπιού δεν θα σας σκοτώσει, αλλά μπορεί να σας αλλάξει για πάντα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι προκαλεί εξίσου έμπνευση και πρόκληση. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του μετασχηματισμού και την αναγέννησης. Αλλά πρώτα έρχεται η πληγωμένη καρδιά, ο πνευματικός πόνος. Κάτω από την επιρροή του, η Αφροδίτη είναι παρορμητική, φοβική να χάσει τη δύναμή της.

Αλλά όταν σπάσουμε –και αφήσουμε την ανάγκη μας για έλεγχο– μπορούμε να προχωρήσουμε. Ο Σκορπιός, καθώς ελκύεται από τα σκοτεινά, νιώθει πιο ζωντανός μέσα σε κρίσεις. Το κεντρί του καταστρέφεται στη στιγμή, αλλά σαν τη Σίβα που ξαναχτίζει τον κόσμο από τα ερείπια, έτσι κι ο Σκορπιός.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Όταν κοιτάμε τον Σκορπιό από ένα ευρύτερο πλαίσιο, βλέπουμε ότι ο Σκορπιός μας πηγαίνει στον Τοξότη. Ο Σκορπιός είναι αυτός που μας προετοιμάζει να δεχτούμε το λαμπρό φως του κενταύρου. Πριν μπούμε σε αυτές τις φλόγες, πρέπει να ξεπεράσουμε τα

εμπόδια του ιερού τσάκρα. Είναι ώρα να αφαιρέσουμε τις αρνητικές σεξουαλικές ενέργειες που βρίσκονται εκεί. Το ταίρι μας μπορεί να βοηθήσει πολύ, αλλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει. Αν έχετε τον ρόλο του θεραπευτή, προσέξτε να μην απορροφήσετε τις ενέργειες αυτές από τους αγαπημένους σας.

Η ευπάθεια είναι αυτό που λαχταρά περισσότερο απ’ όλα ο Σκορπιός. Αν και την φοβάται εξίσου. Την ψυχή που ξεγυμνώνεται, τίποτα ανάμεσα σε αυτή και την αλήθεια. Ο θεός της νύχτας απολαμβάνει να σοκάρει τους άλλους. Αφήστε τον να είναι σκοτεινός. Δείτε τις μάγισσες να χορεύουν γύρω του.

zwdia-tarw-zodia-19

Αφροδιτη στον Σκορπιό 8 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2019 .

Η πρώτη σημαντική ημέρα φτάνει στις 12 Οκτωβρίου (μια μέρα πριν την Πανσέληνο), όταν η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η επιρροή μας κάνει να ξανασκεφτούμε το σεξ και την οικειότητα –τι θέλουμε πραγματικά; Συχνά συνοδεύεται από κακό ύπνο και / ή ασυνήθιστους πόνους στο σώμα. Στο τέταρτο της Σελήνης στις 21 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η επιρροή είναι πολύ βολική για ταξίδια, ειδικά όταν συνοδεύονται από καλή μουσική, σνακ και υγιεινές πολυτέλειες. Τέλος, την ημέρα πριν την πρώτη ημέρα του ανάδρομου κύκλου του Ερμή, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα ευθυγραμμιστούν σε μια σύνοδο –μια επιρροή που είναι εξίσου θετική για τη δουλειά, το σχολείο, τα ταξίδια και την κοινωνικοποίηση.

Αν νιώθετε πνιγμένοι από διαπροσωπικές επιπλοκές, στον διαλογισμό επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα. Αν παλεύετε με τον θυμό ή θέματα αυτοελέγχου, διαλογιστείτε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος