Αφροδίτη στον Ταύρο 04/03 Παλιές και Νέες Αγάπες σε άλλο Επίπεδο

GOODiz.ru

Αφροδίτη στον Ταύρο 04/03 – 03/04 .

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια πλούσια, υλιστική θεά, στο άντρο της. Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ταύρου, οπότε είναι “στο σπίτι” της, σ’ αυτόν τον γήινο αστερισμό.

Η Επιείκεια, η Αφροδίτη και ο Ταύρος, είναι όλα συνώνυμα. Η ενέργεια της γης είναι μελένια και βαριά, ζουμερή και ώριμη.

Το αισθησιακό ζώδιο της γης, ο Ταύρος ζει στο ζεστό βαρύ σώμα του, τυλιγμένο σε κουβέρτες. Επικρατούν οι παθιασμένες μελωδίες, το πλούσιο φαγητό, και οι ζεστές κούπες με τσάι, τις κρύες νύχτες.

zodia-taro-45

Κυριαρχεί η τέχνη… και όλα είναι πικάντικα, πλούσια και αρωματικά. Ο Ταύρος είναι βαθιά εξοικειωμένος στο να αντιπροσωπεύει τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες, όπως την αφή, το σπίτι, την άνεση, τα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες.

Η αντιμετώπιση της λαγνείας και της επιθυμίας του Ταύρου για υλικές ανέσεις είναι ένας συνεχής αγώνας. Μπορεί να είναι τσιγκούνης, τεμπέλης, κτητικός – και ναι – πεισματάρης σαν την κόλαση. Μιλάμε για αυτοπεποίθηση και εφησυχασμό. Αλλά είναι επίσης ειλικρινής, απλός και αντίθετος στην επιπολαιότητα. Το Κάρμα τον μαθαίνει, να μην σπαταλάει πολύ χρόνο και ενέργεια στον υλικό κόσμο, γκρινιάζοντας γι’ αυτό που κάνει ή γι’ αυτό που δεν έχει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αφροδίτη στον Ταύρο 04/03

Ο ανάδρομος Ερμής θα συνεχίσει να υφίσταται στην αρχή αυτής της διέλευσης, αλλά τελειώνει στις 9 Μαρτίου! Η μέρα πριν (8 Μαρτίου) θα μοιάζει πραγματικά συναρπαστική. Νωρίς το πρωί, ο Ήλιος στους Ιχθύες θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη των Ιχθύων.

Σύνοδοι όπως αυτές, φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, με έναν ισχυρό τρόπο. Ίσως αυτό να σημαίνει ευτυχισμένο έρωτα με τον σύντροφό σας ή ουσιαστική / παιχνιδιάρικη επικοινωνία με τους φίλους, από το σχολείο ή τη δουλειά. Κάποια δημιουργική πράξη μας τραβάει πιο κοντά, ώστε να μπορούμε να μάθουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλο.

μελλοντολόγος

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό σηματοδοτεί ένα ουσιαστικό κοινωνικό γεγονός. Η επιρροή του Ουρανού, είναι εκκεντρική και ανορθόδοξη.

Οι νέοι άνθρωποι με τους οποίους θα έρθετε σε επαφή, θα είναι χαρισματικοί, με ισχυρές προσωπικότητες – και πολύ πιθανόν ξένοι. Θα διεισδύσετε, σε νέες πνευματικές έννοιες μέσω αυτών των ατόμων.

Θα νιώσετε εξαιρετικά ανεκτικοί και ανοιχτοί, έτσι θα είναι πολύ εύκολο να απελευθερώσετε παλιές πεποιθήσεις και τρόπους ζωής, για το ύψιστο καλό. Να περιμένετε πως θα είναι, μια πολύ δυναμική μέρα. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και κάντε κάτι ασυνήθιστο!

Εαρινή ισημερία, στις 19 Μαρτίου! Αυτή θα είναι μια μεγάλη μέρα για να ασκηθείτε τόσο στη Γιόγκα του Κριού, όσο και στη Γιόγκα του Ταύρου.

Μια άλλη απίστευτα φοβερή μετάβαση: ο Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο στις 21 Μαρτίου για τον επόμενο 3ετή κύκλο του!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αφροδιτη στον Ταύρο 04/03

Στις 27 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω. Αυτή η διέλευση, μπορεί να έχει πραγματικά μια παράξενη επιρροή. Έχει μια κοινωνική αλλά εξαιρετικά ανήσυχη γεύση. Η φωτιά του Δία «λύνει» τη γλώσσα υπερβολικά, αλλά κάποια πράγματα είναι καλύτερα να μη λέγονται.

Στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε προσωπικά, την οποιαδήποτε υπέρβαση.

Μια μέρα αργότερα, στις 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Όταν δουλεύουμε μαζί, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας μας προσφέρουν εξαιρετικό πάθος και βαθύ αίσθημα ολοκλήρωσης.

dream

Με αυτή την όψη, ελκυόμαστε με όλα όσα είναι μετασχηματιστικά και ουσιαστικά. Αυτή είναι μια πολύ γλυκιά, αισθησιακή επιρροή. Επίσης μια υπέροχη στιγμή, για να αναπτύξετε οικειότητα με τους συμμαθητές ή τους συναδέλφους σας … να κοινωνικοποιηθείτε σε μέρη όπου οι άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα και απελευθερωμένα. Προετοιμαστείτε για κάθαρση. Θα είστε σε θέση πραγματικά να αισθάνεστε τι νιώθουν οι άλλοι και να τους βοηθήσετε να αναγνωρίσουν τη δική τους αξία και σπουδαιότητα.

Αυτό το τρίγωνο μας θυμίζει ότι η αγάπη και η ευθύνη είναι αδιάσπαστα – η αγάπη της δουλειάς, η αγάπη της μάθησης και η αγάπη όσων δουλεύουν δίπλα μας.

Αν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στον Ταύρο, αυτή είναι η Επιστροφή της Αφροδίτης σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA