Αφροδίτη στον Τοξότη – Aναταράξεις σε διαπροσωπικό επίπεδο 15/12/20 – 08/01/21

sagittarius-passion

Αφροδίτη στον Τοξότη από 15 Δεκεμβρίου 2020 – 8 Ιανουαρίου 2021 .

Αφροδίτη στον Τοξότη : Με την Αφροδίτη στο φλογερό Τοξότη, η ζωή λάμπει σαν ένα χαρούμενο χειμωνιάτικο απόγευμα. Αυτός είναι ένας πληθωρικός, εορταστικός κύκλος. Ο Κένταυρος είναι πνευματικός, ζωηρός, αυθόρμητος κι ανέμελος.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη στις 15 Δεκεμβρίου. Όταν οι πλανήτες διέρχονται από τον Τοξότη, στροβιλίζεται στην ατμόσφαιρα μια παιδική ανεμελιά.

Ο Τοξότης ήταν γνωστό ότι καλπάζει, όταν μια κατάσταση απαιτεί αποφασιστικότητα. Δεν είναι μόνο σωματικά ανήσυχος, αλλά και συναισθηματικά.

zodia-taro-45

Δεν θέλει να διαφωνήσει με ένα άτομο…απλά θέλει να χορέψει φορώντας τα ροζ γυαλιά του. Επομένως, αντισταθείτε στην επιθυμία να τα παρατήσετε, όταν προκύπτουν κοινωνικά εμπόδια. Μην ακολουθείτε συντομεύσεις, γιατί δεν καταλήγουν ποτέ να είναι σύντομες.

Αν ο Τοξότης μπορούσε να επιβραδύνει αρκετά για να ρίξει μια καλή ματιά… αν μπορούσε να ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα του, αν μπορούσε έστω για λίγο να αναπνεύσει βαθιά! Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση του Τοξότη.

Η Αφροδίτη σ’ αυτό το ζώδιο, εξετάζει τι μαθαίνουμε από τις σχέσεις μας – σε πνευματικό ή φιλοσοφικό επίπεδο – και αν κατανοούμε ή όχι, αυτά τα μαθήματα. Αν δεν αφιερώσουμε χρόνο για να προβληματιστούμε, δεν απορροφούμε τα μαθήματα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων Προβλέψεις 10 ημερών αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

μελλοντολόγος

Αφροδίτη στον Τοξότη από 15 Δεκεμβρίου 2020 – 8 Ιανουαρίου 2021 .

Σκεφτείτε τον Τοξότη σαν προκάτοχο του Αιγόκερω. Ο Τοξότης μας προετοιμάζει για τον ανθεκτικό κόσμο αυτού του ζωδίου. Πριν προχωρήσουμε σ’ αυτό το γήινο βασίλειο, πρέπει να συγκεντρώσουμε το φως μας. Είναι καιρός να ενσταλάξει μέσα μας η ευγένεια. Στοχεύστε ψηλότερα, τραβήξτε πίσω το βέλος σας και στη συνέχεια, βρείτε τα όριά σας.

Αυτό είναι το κλειδί για το ξεκλείδωμα του τομέα που ρυθμίζει ο Αιγόκερως : κοινή λογική, αυτοέλεγχος και αυτοπειθαρχία. Ο Κρόνος επανέρχεται στο Υδροχόο στις 16 Δεκεμβρίου – συναρπαστικό. Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο λίγες μέρες αργότερα στις 19 Δεκεμβρίου – ακόμη πιο συναρπαστικό Στις 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής μεταβαίνει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Την επόμενη μέρα (21 Δεκεμβρίου) έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και ο ήλιος θα μεταβεί επίσης στον Αιγόκερω, αφήνοντας την Αφροδίτη μόνη της στο πάρτι του Τοξότη. Στις 30 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η επιρροή μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική. Πάρτε πολλές βαθιές ανάσες γιατί σας περιμένουν αναταράξεις σε διαπροσωπικό επίπεδο.

Πιθανή κόπωση και αδυναμία στο σώμα. Μια υπέροχη μέρα για να μείνετε στο σπίτι και να εξασκηθείτε. Τα συναισθήματα της απελπισίας ή της έλλειψης κινήτρων είναι προσωρινά. Συνήθως αυτή τη διέλευση ακολουθούν φυσικές καταστροφές… όπως πλημμύρες ή έντονες βροχές.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων Προβλέψεις 10 ημερών αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zodia-astra-tarot

Η Αφροδίτη μεταβαίνει στον Αιγόκερω στις 8 Ιανουαρίου, την ίδια ημέρα που ο Ερμής μεταβαίνει στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή στιγμή για τους Τοξότες, Κριούς και Λέοντες. Γενικά είναι πιο δύσκολη για τους Δίδυμους, Παρθένους και Ιχθύες.

Γιορτάστε την πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης με τη Γιόγκα στον Τοξότη. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο ιερό τσάκρα. Αν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στον Τοξότη, αυτή είναι η Επιστροφή της Αφροδίτης σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA