Αφροδίτη στον Υδροχόο – Μια πολύ κοινωνική περίοδος γεμάτη ρομαντισμό

sex-afroditi-zodia

Αφροδίτη στον Υδροχόο 20/12/19 – 13/01/20 .

Αφροδίτη στον Υδροχόο : Στις 20 Δεκεμβρίου 2019 ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης η Αφροδίτη, κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Αυτό σημαίνει ότι η αγάπη και η φιλία πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, όταν η Αφροδίτη αφήνει τελικά αυτό το κοινωνικό αλλά αινιγματικό ζώδιο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι έτοιμη να κάνει τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους, πιο περίεργες και διεγερτικές. Αυτοί οι πλανήτες ρυθμίζουν τις σχέσεις και τις ανταλλαγές μας με τους άλλους! Επομένως οι επόμενες 3-4 εβδομάδες θα χρωματιστούν από τα χαρακτηριστικά του ψύχραιμου, ανεξάρτητου και μοντέρνου Υδροχόου.

zodia-taro-45

Προσπαθείτε να προσελκύσετε κάποιον? Η Αφροδίτη στον Υδροχόο εκτιμά τη φιλία, την πρωτοτυπία και την ανεξαρτησία. Φροντίστε να γίνετε φίλοι πρώτα. Μετά κεντρίστε του το ενδιαφέρον με μια εκκεντρική και ασυνήθιστη συζήτηση. Να είστε ελεύθερο πνεύμα (οι συναισθηματισμοί, σκοτώνουν την σπίθα του Υδροχόου) και να παρουσιάσετε τα πιο ασυνήθιστα χαρακτηριστικά σας.

Ο Υδροχόος είναι εφευρετικός, πρωτότυπος και αγαπάει την ελευθερία! Ξεχωρίζει από το πλήθος σαν ένα μοναδικό και ξεχωριστό, άτομο! Αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι πολύ στη μόδα, τις προσεχείς εβδομάδες. Ο Υδροχόος κυβερνά τους πιο κρύους χειμωνιάτικους μήνες και αυτή είναι η στιγμή που σας προκαλεί μια φωτεινή λάμψη – σαν έναν κόσμο που καλύπτεται από χιόνι και κρύβει κάθε είδους εκπλήξεις!

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ενώ είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, ο Υδροχόος είναι αποστασιοποιημένος συναισθηματικά και συνδεόμενος με τον κόσμο διανοητικά. Μην περιμένετε να μοιραστείτε πάρα πολλά, αναφορικά με τα συναισθήματά σας τώρα, ή να συνδεθείτε με άλλους σε ένα συναισθηματικό επίπεδο. Να είστε ξεκάθαροι!

Εδώ είναι μερικά από τα άτομα που γεννήθηκαν τόσο με τον Ερμή όσο και την Αφροδίτη στον Υδροχόο: Πάρις Χίλτον, Φράνκλιν Δ. Ρούζβελτ, Σαρλότ Ράμπλινγκ και Βόλφγκανγκ Αμεντέους Μότσαρτ.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 ως τις 13 Ιανουαρίου 2020 το ζώδιό σας?

Ο Υδροχόος ρυθμίζει ένα διαφορετικό αστρολογικό οίκο για κάθε ζώδιο. Μάθετε πού μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 ως τις 13 Ιανουαρίου 2020!

μελλοντολόγος

Κριός

Από τις 20 Δεκεμβρίου ως τις 13 Ιανουαρίου, θα είναι μια πολύ κοινωνική περίοδος για σας, γεμάτη ρομαντισμό και επιδεξιότητα. Μια φιλία μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο. Ακόμα κι αν χωρίσετε, θα παραμείνετε φίλοι. Αυτό ανοίγει το δρόμο για μια μεγάλη κοινωνική αρχή… για τη χρονιά που έρχεται!

Ταύρος

Η Αφροδίτη βοηθάει στο να αναδειχτεί η καριέρα σας! Και πραγματικά, είναι καιρός να λάμψετε, να κερδίσετε θαυμαστές και την εύνοια των ανωτέρων σας. Η δημοτικότητά σας θα εκτοξευτεί στα ύψη… και η γοητεία σας μπορεί πραγματικά, να σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Τι φοβερό επαγγελματικό ξεκίνημα, για την καινούργια χρονιά!

Δίδυμοι

Το μυαλό σας είναι εστιασμένο σε ευχάριστα πράγματα! Όπως οι εμπνευσμένες ιδέες, οι ενδιαφέροντες άνθρωποι και τα εξωτικά μέρη! Το μάρκετινγκ και η δημοσίευση έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Η επιθυμία σας για ταξίδια είναι σε ώθηση επίσης, δημιουργώντας σας στη διάθεση, για μια ρομαντική απόδραση. Ώρα να σαλπάρετε, για απομακρυσμένες ακτές!

zwdia-fotia

Αφροδίτη στον Υδροχόο 20/12/19 – 13/01/20 .

Καρκίνος

Η περίοδος από τις 20 Δεκεμβρίου ως τις 13 Ιανουαρίου, μπορεί να είναι βαθιά σέξι και ικανοποιητική για σας, γιατί μπορείτε να έχετε πραγματική οικειότητα με το σύντροφό σας ή να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ευνοϊκή εντύπωση στους χορηγούς, τους επενδυτές και τους δανειστές. Μπορεί επίσης, να λάβετε ένα υπέροχο δώρο!

Λέων

Οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, γίνονται πολύ πιο διασκεδαστικές από τα τέλη Δεκεμβρίου ως τις αρχές Ιανουαρίου. Ετοιμαστείτε να συναντήσετε κάθε είδους ενδιαφέροντα άτομα και να διασκεδάσετε με τους άλλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση, να συναντήσετε ένα υπέροχο άτομο από το εξωτερικό ή να αναπτύξετε μια υπάρχουσα σχέση…. σε κάτι περισσότερο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Ερωτικη χαρτομαντεια 18-20/12 Αισθηματικά δώρα – Επανένωση

zwdia-tarw-zodia-19

Παρθένος

Η Αφροδίτη κάνει τα εργασιακά σας πιο ευχάριστα και τους συνεργάτες σας ευγενέστερους, πιο ελκυστικούς και φιλικούς. Μπορείτε να απολαύσετε μερικές καλές στιγμές στο γραφείο ή να φλερτάρετε με έναν συνάδελφο, από τώρα μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Μπορείτε επίσης να έχετε μια βελτίωση στην υγεία σας και να φέρετε το σώμα σας σε μεγαλύτερη ισορροπία τώρα….. και τις πρώτες εβδομάδες του 2020.

Ζυγός

Η επιδίωξη της αγάπης και της ευχαρίστησης, είναι το μόνο που θα έχετε στο μυαλό σας τώρα! Η Αφροδίτη είναι στη ζώνη του έρωτα και της αγάπης και σας δημιουργεί μια εξαιρετικά ρομαντική διάθεση, καθώς και τη διάθεση να διασκεδάσετε. Ώρα να αφήσετε λίγο τα μαλλιά σας ελεύθερα, να φλερτάρετε ή να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τον αγαπημένο σας. Μπορείτε επίσης να αφοσιωθείτε σε ένα χόμπι που αγαπάτε ή να περάσετε υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας. Ευτυχισμένες στιγμές, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020.

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Σκορπιός

Το σπίτι σας γεμίζει με υπέροχους ανθρώπους και ευχάριστες δραστηριότητες τώρα και μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2020. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ανακαινίσετε, να κάνετε ένα πάρτι στο σπίτι ή να περάσετε χρόνο με τους κοντινούς και αγαπημένους σας ανθρώπους. Είναι πλέον καταχείμωνο…. επομένως, απολαύστε την απομόνωσή σας και αφήστε τον εαυτό σας να ανανεωθεί για τους επόμενους μήνες.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε για πολλές μετακινήσεις και αναταραχές! Θα κάνετε ευνοϊκή εντύπωση στους περισσότερους από τους ανθρώπους που θα συναντήσετε, και θα εξαπλώσετε την επιρροή σας, χωρίς πολύ κόπο. Οι επικοινωνίες σας, είναι ευχάριστες. Μπορεί επίσης να συναντήσετε έναν όμορφο άγνωστο, στο κατώφλι σας. Είναι μια ιδανική στιγμή για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

tarw-taro-xartomanteia

Αφροδίτη στον Υδροχόο 20/12/19 – 13/01/20 .

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σας βάζει, σε μια πιο επιεική διάθεση με τα χρήματα και τους πόρους σας – δεν φοβάστε να παρασυρθείτε λιγάκι για να διασκεδάσετε ή να πάρετε το καλύτερο που έχει να σας προσφέρει η ζωή. Μπορεί επίσης να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον διάφορα μικροαντικείμενα. Μπορεί να βρείτε μια επώνυμη σειρά προϊόντων, τις τελευταίες μέρες των εκπτώσεων. Σε ό,τι αφορά τα ειδύλλια, μπορεί να συναντήσετε κάποιον λιγάκι διαφορετικό από τον συνηθισμένο τύπο σας, αλλά που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Γιατί όχι?

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστε η «ωραία της βραδιάς» από τις 20 Δεκεμβρίου ως τις 13 Ιανουαρίου 2020. Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη! Η αγάπη πλανάται στην ατμόσφαιρα και προσελκύετε τους άλλους, σαν μαγνήτης. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια περιποίηση ομορφιάς, ή κάποιες αλλαγές στα μαλλιά σας. Χαλαρώστε! Είστε το αγαπημένο παιδί, της θεάς της ομορφιάς!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Ερωτικη χαρτομαντεια 18-20/12 Αισθηματικά δώρα – Επανένωση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ιχθύες

Κρυφή σχέση? Η Αφροδίτη στον οίκο των μυστικών σας, μπορεί να κρατήσει τα προσωπικά σας θέματα καλά φυλαγμένα, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020, ακόμα και στο φως της μέρας. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και να απολαύσετε θαυμάσιο σεξ.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται σαν πάρα πολλή δουλειά, απομακρυνθείτε αυτό το χρυσό χρονικό διάστημα από τις κοσμικές δραστηριότητες που το σύμπαν σας προσφέρει, για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Προγραμματίζετε ένα πάρτι γενεθλίων? Φροντίστε να είναι, εξαιρετικά αποκλειστική σας υπόθεση

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia