Αφροδίτη στους Ιχθύες 2021

sex-afroditi-zodia

Αφροδίτη στους Ιχθύες (25 Φεβ – 21 Μαρ) 2021 .

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει την καρδιά ευαίσθητη και εύπλαστη καθώς τα ψάρια αλλάζουν σχηματισμούς από λεπτό σε λεπτό.

Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου… τα πτερύγια του ουράνιου τόξου που λάμπουν στο φως του αστεριού. Δεν είναι ούτε μυαλωμένη ούτε λογική, αλλά υποχωρητική, αιθέρια κι αλλόκοτη.

Οι Ιχθύες κολυμπούν στη θάλασσα της φαντασμαγορίας, λαμπυρίζοντας με αγγελική σοφία, περιπλανώμενοι παντοτινά. Διαλύονται και ανθίζουν ξανά.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ντροπαλή, αλλά ο έντονος εσωτερικός της κόσμος προσελκύει τους ανθρώπους κοντά της. Ανυπομονείτε να μοιραστείτε την παρέα των ανθρώπων που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν πέρα από λόγια ή χειρονομίες.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες μας θυμίζει πως όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο θεϊκό, υγρό πυρήνα. Τώρα αντιμετωπίζουμε τις σκιώδεις πτυχές των Ιχθύων… όπως είναι η άρνηση, η εξαπάτηση ή ο εθισμός. Είμαστε τόσο ανοιχτοί από την επιρροή των Ιχθύων που εύκολα παρεξηγούμαστε και το ίδιο εύκολα μας εξαπατούν.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αφροδίτη στους Ιχθύες

Πρέπει να προσέχουμε. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δελεαστικό το να παραδοθούμε στη ροή των Ιχθύων έστω και για λίγο, αλλά μπορεί να βρεθούμε σε περίεργες, μπερδεμένες καταστάσεις, αν δεν δείξουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να δουλέψουμε αυτή την περίοδο.

Όπως να φέρουμε περισσότερη δημιουργική ενέργεια στον κοινωνικό μας κύκλο, ειδικά μέσω της μουσικής και του χορού. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για εθελοντισμό, για να απομονωθείτε ή απλά να παρατηρήσετε το περιβάλλον σας. Ασχοληθείτε με την τέχνη.

Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13 Μαρτίου, με τη σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/02 Αισθηματικές εξελίξεις – Αληθινές προτάσεις αγάπης

zodia-zvdia-22

Η διπλή σύνοδος στους Ιχθύες που περιλαμβάνει τον Ποσειδώνα (κυβερνήτη των Ιχθύων), θα είναι καταπληκτική. Ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι ένας βαρύς και καταθλιπτικός πλανήτης, αλλά αυτή τη φορά με τον Ήλιο και τη Σελήνη στο πλευρό μας – θα νιώσουμε μια εξαιρετικά υψηλή δημιουργική, πνευματική και συναισθηματική δόνηση.

Ο Ιχθύες κυβερνούν τον ύπνο, τα όνειρα και όλα όσα έπονται με το τέλος της ημέρας. Αν οι Ιχθύες είναι το τέλος, τι ακολουθεί; Η καινούργια αρχή, με την αναγέννηση του Κριού! Θα ξυπνήσουμε, με μια ανανεωμένη ενέργεια μετά από έναν μακρύ χειμώνα. Η εποχή των Ιχθύων, είναι αρκετά συναισθηματική και συγκεχυμένη, αλλά καθώς ο Φεβρουάριος προοιωνίζει τον Μάρτιο, θα νιώσουμε ανανεωμένοι. Αν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, αυτή είναι η Επιστροφή της Αφροδίτης σας.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος