Ωροσκόπιο Αφροδίτης 25/2-21/3 Οι καρδιές θα ξεχειλίσουν από έρωτα

afroditi-ixtheis-zvdia

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 25/2-21/3 Β΄

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 25/2-21/3 Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) .

Όταν σταματήσετε να φοβάστε τι μπορεί να πάει στραβά, θα δημιουργήσετε αυτομάτως χώρο για να λάβετε ό,τι μοιάζει πως είναι πολύ σωστό. Φαίνεται πως ακόμη και οι καλύτεροι από σας, τρέχουν μακριά από την αγάπη τόσο πολύ καιρό…. που είτε έχετε αρχίσει να κουράζεστε είτε αναρωτιέστε γιατί το κάνετε. Τείνετε πάντα να πιστεύετε ότι ακολουθείτε την καρδιά σας, αλλά μερικές φορές ακολουθείτε τους φόβους σας.

Με το χρόνο και τον προβληματισμό, θα μάθετε τη διαφορά! αλλά ο πιο αληθινός τρόπος για να καταλάβετε αν έχετε μάθει ένα συγκεκριμένο μάθημα…είναι να καταφέρετε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιδράτε. Έχετε μια τεράστια καρδιά που είναι ικανή για τόση πολλή αγάπη! Όμως επειδή τη δώσατε σε κείνους που δεν αναγνώρισαν την αξία σας, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσετε ξανά. Όταν καταλάβετε τι αξίζετε…θα προσελκύσετε αυτούς που μπορούν να το αντιληφθούν.

zodia-taro-45

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η ζωή δεν ακολουθεί κανένα πρόγραμμα. Φαίνεται προφανές, πως αυτό είναι κάτι στο οποίο επιστρέφετε ξανά και ξανά. Όμως συχνά το χρησιμοποιείτε σαν λόγο για να εξηγήσετε στον εαυτό σας πως δε θα λειτουργήσει στο μέλλον, ενώ πρέπει να καταλάβετε πως ήταν ένα βήμα που σας έφερε στην παρούσα στιγμή.

Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για την αγάπη, όπως κανένας άλλος. Και μέρος των επιχειρημάτων σας, θα είναι το παρελθόν – που θα εμφανίζεται πάντα σαν λόγος για τον οποίο πιστεύετε ότι δεν θα λειτουργήσει – γι’ αυτό και δε θέλετε να πληγωθείτε ξανά. Αλλά η αγάπη δεν είναι και δεν ήταν ποτέ λογική. Δεν είναι μόνο η ζωή που δεν ακολουθεί κανένα πρόγραμμα, αλλά και η αγάπη. Όμως αυτό είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο μέρος! Γιατί αν συνέβαινε, απλά σκεφτείτε πόσα θα χάνατε!

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αν παραμένετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που λαμβάνετε και τα συγκρίνετε μ’ αυτά που προσφέρετε, τότε δε θα μπορέσετε ποτέ να βρείτε ισορροπία στον έρωτα. Ναι, είναι σημαντικό να υπάρχει αμοιβαιότητα στις σχέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι μοιρασμένη σε ίσα μερίδια η προσφορά. Οι αληθινά ισορροπημένες σχέσεις αφορούν το από κοινού «δούναι και λαβείν», έτσι ώστε κανένας να μην έχει λόγους να κάνει καταμέτρηση.

Αν το μετράτε, αυτό συμβαίνει επειδή ή γνωρίζετε την αλήθεια ή προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Όμως μερικές φορές χάνετε κάτι πολύ καλό, επειδή περιμένετε από το σύντροφό σας, να σας αγαπάει με τον ίδιο τρόπο που τον αγαπάτε….αντί να εκτιμάτε τον δικό του τρόπο. Κι αυτό γιατί… ενώ οι ανάγκες μας είναι σημαντικές, το καλύτερο είδος αγάπης, είναι αυτό που ικανοποιεί ανάγκες… που δεν γνωρίζαμε καν ότι είχαμε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/02 Λόγια ερωτευμένων – Νέος έρωτας

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 25/2-21/3 Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η αγάπη, παρά τους κινδύνους που εγκυμονεί, μπορεί να συμβεί μόνο όταν μάθετε πώς να αγαπάτε σωστά τον εαυτό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγάπη που λαμβάνετε από έναν άλλο δεν θα αντικαταστήσει ποτέ αυτήν που πρέπει να έχετε για τον εαυτό σας.

Δεν μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια ενός άλλου περιμένοντας να γεμίσει αγάπη την καρδιά σας! Επειδή αν είστε άδειοι, το αποτέλεσμα θα είναι να αδειάσετε τον σύντροφό σας, ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά σας αγαπάει.

κρυσταλλομαντείαΑυτό μπορεί να μην ακούγεται τόσο ρομαντικό, αλλά όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, τότε μόνο θα μπορέσει ο εραστής σας να σας γεμίσει με την αγάπη του με αποτέλεσμα να ξεχειλίσουν από έρωτα, οι καρδιές σας.

Μην υποτιμάτε τη σημασία αυτού του μέρους της αγάπης που δεν ακούγεται τόσο διασκεδαστικός…..επειδή η εξερεύνηση των συναισθημάτων σας θα σας επιτρέψει να διεισδύσετε στα βάθη του έρωτα… με κάποιον άλλον.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Υπάρχει μια ήσυχη γαλήνη μέσα σας ακόμα κι αν όλα μοιάζουν να κινούνται πολύ γρήγορα γύρω σας.

Έχετε μάθει πολλά μαθήματα τον περασμένο χρόνο και ενώ σας πήρε περισσότερο χρόνο από ό, τι συνήθως, μόλις συνειδητοποιήσετε πού πραγματικά είναι η καρδιά σας και πως δεν υπάρχει όριο σ’ αυτό που θα κάνετε, ακολουθήστε το.

Μπορεί να εκπλαγείτε τις επόμενες εβδομάδες για το πόσο έτοιμοι αισθάνεστε…όσο και για το πόσο σίγουρες και θετικές είναι οι επιλογές σας.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όπως επίσης για το γεγονός πως λάμπετε εξωτερικά, αφού έχετε φροντίσει να νιώθετε καλά μέσα σας.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γιορτάσει τις νίκες των νέων κεφαλαίων και των ονείρων που επιτεύχθηκαν μέσα από χωρισμούς ή άλλες προκλήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, επειδή αξίζετε να είστε ευτυχισμένοι…ακόμα κι αν οι άλλοι δεν είναι.

Σε τελική ανάλυση, αν κάποιος είναι μόνο υπό όρους χαρούμενος ή υποστηρικτικός απέναντι σας, τότε δεν είναι πραγματικά δικός σας άνθρωπος.

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η αγάπη πρέπει να είναι διασκεδαστική! Είναι εύκολο να την ξεχάσετε στη μέση των καθημερινών ευθυνών και των προκλήσεων που φαίνεται να ξεπηδούν από το πουθενά. Όμως, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, η σχέση σας δεν είναι μόνο το μαλακό μέρος για να προσγειώνεστε, μετά από μια κουραστική μέρα. Θα πρέπει να είναι και ο χώρος που μπορείτε να γελάσετε και να νιώσετε γαλήνη.

Τις επόμενες εβδομάδες απολαύστε το ρομαντισμό, αλλά μην ξεχνάτε ότι η αγάπη πρέπει να είναι διασκεδαστική. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γελάσετε με τον σύντροφό σας, να φερθείτε ανόητα- γιατί όχι- και πάψτε να σκέφτεστε πως η αγάπη πρέπει να μοιάζει με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19Ενώ θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε τη σοβαρότητα του έρωτα, είναι επίσης όμορφο να θυμάστε πως οτιδήποτε σοβαρό, δε σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικό ταυτόχρονα! Και πως όσο απασχολημένοι κι αν είστε, έχετε πάντα χρόνο να απολαύσετε όχι μόνο τον έρωτα, αλλά και τον εραστή σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Εκπλήξατε τον εαυτό σας πολύ φέτος! Όλα όσα λέγατε πως δε θα κάνατε ποτέ…τελικά τα κάνατε. Αυτό είναι εκπληκτικό, γιατί όχι μόνο δείχνει ανάπτυξη, αλλά σημαίνει επίσης, πως έχετε σταματήσει να πολεμάτε κι έχετε παραδοθεί στην αγάπη.

Είναι εκπληκτικό το πόσο διαφορετικές μπορούν να φανούν οι σχέσεις όταν σταματήσετε να πιστεύετε πως θα χάσετε την ελευθερία σας μέσα σ’ αυτές. Έχετε δουλέψει για να δημιουργήσετε το χώρο…. όχι μόνο για συνεπή υγιή αγάπη, αλλά και για να συνεχίσετε να μεγαλώνετε μαζί της. Κατά τη διάρκεια αυτού του επόμενου κύκλου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι παρόλο που μπορείτε να είστε ανεξάρτητοι και να περνάτε όμορφα μόνοι σας…τελικά προτιμάτε τη συντροφιά του εραστή σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/02 Λόγια ερωτευμένων – Νέος έρωτας

dream

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 25/2-21/3 Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Υπάρχει ένα ρητό που λέει πως αν σε αγαπήσει ένας Ιχθύς…καμιά άλλη αγάπη δεν θα συγκριθεί ποτέ μαζί της! Πρέπει όμως, να μάθετε να λαμβάνετε κι εσείς αυτό το είδος της αγάπης από κάποιον άλλο. Ακόμα κι αν ο φόβος σας εμποδίζει να τη λάβετε, δεν μπορείτε να βυθιστείτε στην αγάπη…. αν φοβάστε συνεχώς μήπως τη χάσετε.

Κατά τη διάρκεια αυτού του επόμενου κύκλου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να το συνειδητοποιήσετε, πράγμα που σημαίνει πως θα βρεθείτε στο στοιχείο σας. Χωρίς αγάπη δεν αισθάνεστε καν πως είστε ο εαυτός σας. Κι ενώ πρέπει να μάθετε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της τοξικής αγάπης που φτάνει στα άκρα….και της υγιούς αγάπης που δηλώνει συνέπεια, μόλις το κάνετε δεν θα επιστρέψετε ξανά πίσω. Το καλό όμως εδώ, είναι πως δεν θα θέλετε. Μερικές φορές είναι καλό να μην ξανακοιτάξετε πίσω γιατί δεν προχωράτε μ’ αυτό τον τρόπο…κι αυτός είναι ένας από αυτούς.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065