Για 3 ζώδια η Νέα Σελήνη 06/03 στους Ιχθύες θα μοιάζει με φαντασίωση

astrologia-ioylios-2014

Για 3 ζώδια η Νέα Σελήνη 06/03 στους Ιχθύες θα μοιάζει με φαντασίωση

Όταν σκέφτομαι τους Ιχθύες, στο μυαλό μου έρχονται σύννεφα από μαλλί της γριάς και μονόκεροι που καλπάζουν μέσα σε κήπους με ρόδα. Φαντάζομαι νεράιδες που χορεύουν μέσα σε φλιτζάνια τσαγιού και βροχή με βιολετί χρώμα να πέφτει από τον ουρανό.

Σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι; Οι Ιχθύες είναι το πιο ονειροπόλο από όλα τα ζώδια και όταν η Σελήνη βρίσκεται σε τέτοιο ζώδιο, αναγκάζεστε να συνειδητοποιήσετε ότι αυτός ο κόσμος είναι πολύ πιο παράξενος και πιο όμορφος απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί ο οποιοσδήποτε από εμάς.

Η Σελήνη λατρεύει να βρίσκεται στους Ιχθύς και ποιος να την κατηγορήσει; Αυτά τα 3 ζώδια, λοιπόν, θα περάσουν την καλύτερη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για το 2019: οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες. Αν έχετε ζώδιο ή ωροσκόπο ένα από αυτά, θα λατρέψετε αυτή την μετάβαση στην χώρα των παραμυθιών.

zodia-taro-45

Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ μαγική και θετική Νέα Σελήνη. Θα λάμψει στον ουρανό στις 6 Μαρτίου, 2019 και θα είναι γεμάτη δημιουργική ικανοποίηση, χτίσιμο αυτοπεποίθησης και δέσμευση για το μέλλον. Οι Ιχθύες έχουν μια ακόρεστη επιθυμία για ρομαντισμό, αγάπη και τέχνη, γι’ αυτό τροφοδοτείστε τη ψυχή σας με όση ποίηση μπορέσετε να βρείτε.

Αυτή η φάση της Σελήνης σχηματίζει επίσης ένα εξάγωνο με τον θαρραλέο Άρη και τον εργατικό Κρόνο και μας δίνει την ενέργεια και την πειθαρχία να συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τις αποτυχίες μας. Όπως κι αν νιώθετε, πιστέψτε ότι βρίσκεστε στο δρόμο προς την επιτυχία.

chartomantia-098

Για 3 ζώδια η Νέα Σελήνη 06/03 στους Ιχθύες θα μοιάζει με φαντασίωση

ζώδια Καρκίνος

Θα ονειρεύεστε συναρπαστικούς ανθρώπους και μέρη

Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει μια νέα περιπέτεια για σας, γιατί συμβαίνει στον αυθόρμητο ένατο Οίκο σας της φιλοσοφίας. Ώρα να ανοίξετε το μυαλό σας και να δείτε όλες τις προοπτικές που έχετε μπροστά σας. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή μερικών ευκαιριών για ταξίδια που θα σας εμπλουτίσουν πολιτιστικά, μεριών εμπειριών μάθησης μέσω ανώτερης εκπαίδευσης και γενικού ενδιαφέροντος για τη δημιουργία νέων αναμνήσεων και για να ανοίξετε την καρδιά σας στο πόσο εκπληκτικά συναρπαστική μπορεί να γίνει η ζωή.

Αν ζούσατε μέσα σε ένα κουτί ή περιορίζατε τον εαυτό σας με ιδέες, αυτή η Νέα Σελήνη θα σπάσει τους τοίχους που σας περιβάλλουν και θα σας δείξει έναν νέο τρόπο ζωής.

Προετοιμαστεί γιατί οι πεποιθήσεις σας θα αλλάξουν και ο κόσμος θα μοιάζει πολύ πιο χρωματιστός από πριν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για 3 ζώδια η Νέα Σελήνη 06/03 στους Ιχθύες θα μοιάζει με φαντασίωση

ζώδια Σκορπιός

Θα νιώσετε ξανά σαν μικρά παιδιά

Όταν η Νέα Σελήνη βρεθεί στον πέμπτο Οίκο σας της διασκέδασης και της απόλαυσης, θα βρίσκεστε στην αρχή μιας πολύ χαρούμενης και δημιουργικής περιόδου της ζωής σας. Μπορεί να έχετε την έμπνευση να δημιουργήσετε τέχνη, μουσική και ποίηση. Λαμπρές ιδέες θα γεμίσουν το μυαλό σας, γι’ αυτό μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Μπορεί απλώς να νιώσετε την ώθηση να ζήσετε τη στιγμή, να βρείτε το αστείο των πραγμάτων. Να χαρίσετε στον εαυτό σας οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλά. Αυτή είναι η υπενθύμιση ότι η διασκέδαση είναι απαραίτητη για την γενική ευεξία σας και ότι η πολλή δουλειά και το λίγο παιχνίδι θα σας κρατήσει πίσω.

Το μόνο πράγμα για το οποίο έχετε να ανησυχείτε κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης είναι το να απελευθερώσετε το παιδί από μέσα σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη ζωή όπως τότε.

zodia-astra-tarot

Για 3 ζώδια η Νέα Σελήνη 06/03 στους Ιχθύες θα μοιάζει με φαντασίωση

ζώδια Ιχθύες

Θα νιώσετε πολύ περήφανοι για το άτομο που γίνεστε

Αυτή είναι η Νέα Σελήνη του ζωδίου σας, Ιχθύες και πρόκειται να φτάσει σε νέα ύψη την αυτοπεποίθηση, την παρουσία και την ταυτότητά σας. Είναι η ευκαιρία να δείξετε πραγματικά τον εαυτό σας. Να κάνετε μια αλλαγή στον τρόπο που στέλνετε προς τον κόσμο την ενέργειά σας. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, να δοκιμάσετε μια νέα δουλειά ή να ξεκινήσετε να βγαίνετε ραντεβού. Οι άλλοι σας βλέπουν υπό νέο φως, γι’ αυτό αποφασίστε υπό ποιο φως θέλετε να σας δουν.

Δεχτείτε αυτή την ώθηση στην αποδοχή και την εσωτερική μεταμόρφωση του εαυτού σας. Αφήστε τη να ανασχηματίσει την ιδέα σας για αυτό που είστε και αυτό που θα γίνεται. Έχετε τόσα πολλά να σας περιμένουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia