Δάκρυ της Λίλιθ – Ενεργειακή ασπίδα αγάπης

Δάκρυ της Λίλιθ – Ενεργειακή ασπίδα αγάπης

Ενεργειακά Προϊόντα ‘ LOVETALKS

 

Ένα πανίσχυρο και αποτελεσματικό  φυλαχτό – ενεργειακή ασπίδα που προφυλάσσει τα ζευγάρια από τρίτες παρεμβολές και απομακρύνει τους ΄παρείσακτους΄  πειρασμούς … παλιούς και νεότερους.

 

Δημιουργεί μια ενεργειακή προστασία ανάμεσα στο ζευγάρι ( σύντροφοι – σύζυγοι), με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εισχώρηση τρίτου ερωτικού προσώπου, επιθετικής ενέργειας, κακογλωσσιάς, γυναικείο μάτι σαγήνης  και οποιασδήποτε άλλης αρνητικής ενέργειας – κακοτυχίας. Ακόμα και παγιωμένες καταστάσεις ετών, μπορούν να  τροποποιηθούν,  προκειμένου το ζευγάρι ή η οικογένεια να μην έχει πια παρενοχλήσεις! Αυτό έχεί την ισχύ του σε συγγενείς – φίλους που βάζουν εμπόδια στην εξέλιξη – πρόοδο του ζευγαριού.

zodia-taro-45

 

Μια σειρά από σπάνια βότανα, κρυσταλλικούς λίθους, χαραγμένα σύμβολα και γραμμένα με ειδική μελάνη, μοναδικά αιθέρια έλαια… που  με την σωστή ενεργοποίηση τους…δημιουργούν αυτό το αόρατο δίχτυ προστασίας στους συντρόφους… ακόμα και σε αυτούς που έχουν ΄παραπατήσει – αμαρτήσει΄ στο παρελθόν.

 

Το Δάκρυ της Λίλιθ…  φέρνει γρήγορα την αρμονία, την βελτίωση των επικοινωνιών και την αποκατάσταση των συναισθημάτων που τυχών να είχαν χαθεί… ίσως και να είχαν σιωπήσει τελείως και για μεγάλο διάστημα  Επιπροσθέτως προστατεύει από κάθε είδους κινδύνους μέσα στο σπίτι ή τον χώρο που θα το τοποθετήσετε, και ταυτόχρονα δημιουργεί ένα θετικό κλίμα καθαρίζοντας την αστρική σας αύρα από τις ενέργειες  που  τυχόν να σας βαραίνουν.

 

Αποτρέπει τις άσχημες σκέψεις, την διχόνοια, τις κακές συνήθειες, τους καυγάδες,  τις εμμονές, τις  διαφωνίες να εισβάλουν και να ενοχλήσουν την ροή της ζωής σας.  Ακόμα και ζευγάρια που έχουν αποξενωθεί, μπορούν πια να βρουν την σταθερότητα τους, και να είναι ίσως και καλύτερα από ότι στην αρχή… ξεμπλοκάροντας έτσι την ροή της θετικής ενέργειας μεταξύ τους

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Κρατήστε την ερωτική αποκλειστικότητα του συντρόφου σας και διώξτε μόνιμα και οριστικά τους τρίτους – ανεπιθύμητους από την ζωή σας.

 

Τοποθετήστε το φυλαχτό – ασπίδα στην κρεβατοκάμαρα, μεταξύ νέας Σελήνης έως Πανσέληνο, ακόμα και αν αυτό το άτομο δεν μένει πια μαζί σας.  Θα προσελκύσετε και πάλι την σκέψη, την παρουσία, την αποκλειστικότητα και την μόνιμη – ανιδιοτελή  αγάπη του.

Το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της astro-live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

Στείλτε το μήνυμα σας στο email: info@astro-live.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε.