ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 10/09

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 10/09

Προσπαθήστε σήμερα να κάνετε στην πράξη τα θετικά βήματα τα οποία αναφέραμε στο χθεσινό κοσμικό ωροσκοπιο.

Ιδίως τώρα που η όποια αρνητική ενέργεια υπήρξε στο Σύμπαν, λόγω της ασύμφωνης σύγκρουσης μεταξύ του Ερμή και Πλούτωνα, άρχισε να ξεθωριάζει -οι διχόνοιες και οι τσακωμοί που δημιουργήθηκαν ανήκουν στο παρελθόν και για να ανακάμψετε από την θέση αυτή, καλό θα σας κάνει η υλοποίηση όλων των χθεσινών μας συμβουλών ιδίως σήμερα που η Σελήνη στις 10.25 π.μ. εμφανίζεται στο προσκήνιο σχηματίζοντας μία θετικότατη και ζεστή συναισθηματική σύζευξη με την Αφροδίτη καθώς αυτή βρίσκεται στον παιχνιδιάρη και καλόκαρδο ζώδιο του Λέοντα .

Το ουράνιο αυτό φαινόμενο πρόκειται να αυξήσει το μήκος επιρροής και ύπαρξης αστρικών δονήσεων αγάπης προς εμάς και μεταξύ μας . Πέρα του αισθήματος αγάπης που θα υπάρχει ολόγυρα μας, όσοι έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα και χαρίσματα σήμερα είναι σε θέση να τα αξιοποιήσουν πλήρως και να λάβουν χρήματα από αυτή τους την ενέργεια. Οπότε μη κάθεστε , βγείτε εκεί έξω και δείξτε τα χαρίσματα σας στην κοινωνία σήμερα.

zodia-taro-45

Εκτός όμως της καλλιτεχνικής κοινότητας , και τα επιχειρηματικά -εργασιακά ζητήματα δείχνουν να είναι πολλά υποσχόμενα σήμερα, ιδίως στις 15.51 μ.μ , όπου ωθούνται από την κίνηση του Ηλίου , ο οποίος θα βρεθεί σε έναν εμπνευσμένο και θετικό διαπλανητικό σύνδεσμο όψης 72 μοιρών με τον εργατικό πλανήτη Κρόνο.

Αργότερα από το απόγευμα και έπειτα και ιδίως στις 20.21 μμ καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό , σας προτείνω να πάρετε τις όποιες αποφάσεις σας ή να πράξετε βασιζόμενοι στην αυξημένη διαισθητική ευφυΐα που τόσο έντονα θα νιώσετε την στιγμή εκείνη αποκλειστικά. Εμπιστευτείτε με, ξέρει πολύ καλά το εσώτερο εγώ σας, τι σας προτείνει να πράξετε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Το κύριο εμπόδιο που θα έχουμε σήμερα, εμφανίζεται στο ουράνιο στερέωμα αργα το βράδυ, όπου ο κόκκινος πλανήτης Άρης θα κάνει την μηνιαία του σύνοδο στη Σελήνη. Η ενέργεια που θα έρθει από τον πλανήτη Άρη θα αποτελέσει τροχοπέδη στην γενικότερη πρόοδο μας ως όντα, αλλά δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να φέρει καταστροφές κλπ τραγικά γεγονότα.

Μπορεί όμως να αυξήσει τα επίπεδα εκνευρισμού μας, για αυτό εκ των προτέρων σοφό θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι και αντί να γίνουμε θύματα του κόκκινου πλανήτη, να μην ενδώσουμε στις φωνές και την αναταραχή επιτιθέμενοι ιδίως στα άτομα που αγαπάμε περισσότερο στη ζωή μας, και να διοχετεύσουμε όλη αυτή την εκρηκτική ενέργεια σε κάποια αθλητικά χόμπι ή ακόμη και σε αθλήματα ακόμα και τόσο αργά το βράδυ. Π.χ αντί να τσακωθούμε με τους φίλους μας, μπορούμε κάλλιστα να πάμε για τρέξιμο για μία ώρα και έπειτα να τους συναντήσουμε αντί να κρατήσουμε την περίσσια ενέργεια μέσα μας και να πάμε έξω για ποτό μαζί τους εξ’αρχής και να καταλήξουμε σε διαφωνία έντονη και λεκτικό καυγά πάνω σε ασήμαντα και χαζά ζητήματα.