αστρολογια singles Πεμπτη 10/09

zwdio-ixtheis-afroditi

αστρολογια singles Πεμπτη 10/09

 

ζωδια κριός

Έχετε το νούμερο του τηλεφώνου του, οπότε επιτέλους πάρτε τον τηλέφωνο. Σκεφτείτε για δυο λεπτά τι θέλετε να πείτε και έπειτα σηκώστε το ακουστικό και σχηματίστε τον αριθμό. Μη που πείτε ότι ντρέπεστε; Ε τότε πολύ απλά, γράψτε ένα όμορφο ηλεκτρονικό μήνυμα και πατήστε αποστολή. Σίγουρα ο αποδέκτης θα καταλάβει την ουσία της πράξης σας.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο , τότε μη περιμένετε ούτε λεπτό περισσότερο. Σήμερα η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι στο πικ της και δίνει άριστο αποτέλεσμα, άρα θα ξέρετε τι να πείτε , πότε και πως θα το πείτε. Αποκλείεται να μην βγείτε κερδισμένοι από όλο αυτό το σκηνικό.

 

ζωδια δίδυμοι

Κάλλιστα μπορείτε να αρχίσετε την παράδοση μαθημάτων φλερτ αυτή την περίοδο. Τόσο καλοί είστε στον τομέα αυτό. Οπότε πηγαίνετε στο πιο αγαπημένο σας καυτό μέρος για έξοδο το βράδυ και κάντε αυτό που κάνετε καλύτερα. Αιφνιδιάστε τους πρώτα με αυτό το υπέροχο χαμόγελο , και έπειτα αφήστε όλη αυτή την αέρινη και όπου με πάει ο άνεμος γοητεία σας , να κάνει τα μαγικά της.

 

ζωδια καρκίνος

Ήσασταν τα καλά παιδιά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που σήμερα ήρθε η στιγμή να κάνετε μία βόλτα στην σκοτεινή πλευρά του εγώ σας. Προκαλέστε τον ίδιο σας τον εαυτό να κάνει κάτι που θα θεωρούσατε εξωφρενικό υπό κανονικές συνθήκες και κάντε το αλήθεια. Ποιος ξέρει ίσως τελικά να είστε πολύ πιο σκοτεινοί και άγριοι από όσο νομίζατε ότι θα είστε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων

Αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς σήμερα; Δεν είναι κακό. Καλέστε ένα ή δυο πολύ αγαπητούς σας φίλους να περάσουν από το σπίτι σας και κουβεντιάστε μαζί τους το θέμα που σας απασχολεί. Καμιά φορά όταν λέμε κάποιες σκέψεις μας δυνατά , αντιλαμβανόμαστε καλύτερα το πρόβλημα που πιθανόν να υπάρχει και έτσι καταφέρνουμε να λύσουμε και το θέμα μας πιο γρήγορα και φυσικά σωστά.

 

ζωδια παρθένος

Σήμερα θα προσεγγίζετε τα πάντα μέσω της φιλοσοφίας. Είναι αλήθεια. Και μιας και λοιπόν φιλοσοφείτε τα πάντα , γιατί δεν ρωτάτε τον εαυτό σας , τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε από την ζωή σας ακριβώς; Εννοώ τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνετε; Ο εαυτός σας , έχει την απάντηση για αυτό καλά θα κάνετε να ακούσετε τι έχει να σας πει όταν τον ρωτήσετε ακριβώς αυτό και έπειτα κάντε ότι χρειάζεται και πρέπει ώστε να μεταμορφώσετε τις επιθυμίες σας από απλές σκέψεις σε απτή πραγματικότητα.

 

ζωδια ζυγός

Σήμερα τα πάντα έχουν να κάνουν με το να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο επαφών σας. Είτε συναντήσετε άτομα πρόσωπο με πρόσωπο, είτε μιλήσετε στο ίντερνετ με π.χ τον ή την γνωστή του τάδε φίλου ή φίλης σας , θα έχει αποτέλεσμα. Επομένως για σήμερα να γνωρίζετε ότι τα πάντα θα έχουν να κάνουν με την κοινωνικότητα σας λοιπόν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός

Σήμερα κάποιος φίλος σας θα σας πει κάτι αρκετά σημαντικό το οποίο θα σας βάλει σε σκέψεις. Μήπως άραγε είναι κάποιο συμπαντικό μάθημα το οποίο σας μεταδίδει; Η συμβουλή μου είναι πως είτε σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε είτε όχι, καλά θα κάνετε να μην το σβήσετε από τη μνήμη σας αλλά απεναντίας να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αρκετά πάνω στο θέμα αυτό μιας και όντως είναι η μοίρα σας που τον έστειλε στην πόρτα σας σήμερα να σας πει ότι σας είπε

 

ζωδια τοξότης

Αν κάτι σχετικά με το τελευταίο σας φλερτ δεν το αισθάνεστε σωστό , ρίξτε λίγο φως στην υπόθεση με το να ρίξετε μια πιο κοντινή ματιά στο φλερτ σας αυτό. Και αν τελικά δείτε ότι είναι όλο λόγια και καθόλου πράξεις νομίζω ότι είναι περιττό να πω τη συνέχεια. Απλά τον ή την αφήνετε πίσω ενώ εσείς προχωράτε θριαμβευτικά μπροστά.

 

ζωδια αιγόκερως

Αυτή την περίοδο έχετε έντονα την τάση να προτιμάτε το πνεύμα αντί της δύναμης. Οπότε κάποιος για να καταφέρει να κεντράρει την φαντασία σας θα πρέπει να έχει αυτό το κάτι παραπάνω εγκεφαλικά , μιας και ένα μόνο καλοφτιαγμένο γυμνασμένο σώμα δεν σας ελκύει και τόσο ερωτικά. Όμως, καλό θα σας κάνει να παραδεχτείτε ότι σε περίπτωση που αυτός ο πνευματώδης άγνωστος δεν βρίσκεται σε καμιά γωνιά του οπτικού σας πεδίου σήμερα, ένα όμορφα διαπλασμένο σώμα δεν σας ξενερώνει και τελείως όσο αφορά τον αισθησιασμό και την πράξη του έρωτα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος

Πάρτε μαζί σας τα γυαλιά διαβάσματος και στοιχειώστε το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο σήμερα. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι στον ίδιο χώρο βρίσκεται κάποιος που σας ελκύει τρομερά εγκεφαλικά άρα και ερωτικά. Για σας μιλάμε. Αν μάλιστα αγαπάτε και το ίδιο είδος λογοτεχνίας ή έχετε τον ίδιο αγαπημένο συγγραφέα, ε τι περιμένετε λοιπόν, ώρα για το επόμενο βήμα….

 

ζωδια ιχθείς

Οι ημέρες που ακολουθούν είναι για εσάς δυσβάσταχτες. Εμπρός λοιπόν, ακυρώστε κάποιες από τα πλάνα που κάνατε- μερικές νύχτες δίχως να βγείτε για παράδειγμα δεν θα σκοτώσουν κιόλας την κοινωνική σας ζωή ούτε θα επηρεάσουν τον τομέα των ερωτικών σας. Απεναντίας θα διαπιστώσετε ότι η απουσία σας τελικά φανέρωσε κάποια καλά κρυμμένα ερωτικά μυστικά. Άτομα που τους αρέσετε αλλά ποτέ δεν τόλμησαν να το φανερώσουν κλπ σκηνικά.