Δίας στον Αιγόκερω – Αυτή η διέλευση θα αλλάξει τα δεδομένα

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Ο Δίας στον Αιγόκερω .

Δίας στον Αιγόκερω 2 Δεκεμβρίου 2019 – 19 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δίας επηρεάζει βαθέως την ανθρώπινη ζωή από χρόνο σε χρόνο. Ένας ολόκληρος κύκλος του Δία γύρω από τον Ήλιο διαρκεί 12 χρόνια, δώδεκα αστερισμοί σε δώδεκα χρόνια σημαίνει ένας αστερισμός κάθε χρόνο. Τον επόμενο χρόνο, ο Δίας θα περνά από τον γήινο Αιγόκερω.

Από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας ήταν σπίτι του στον Τοξότη. Το 2019 διεύρυνε το πνεύμα πηγαίνοντάς μας σε μακρινά μέρη (εσωτερικά και εξωτερικά). Ήταν επίσης και ένα έτος γεμάτο δύσκολα μαθήματα. Η ζωή ήταν ένα χάος.

zodia-taro-45

Τα γεγονότα εκτυλίσσονταν με τέτοια ταχύτητα που ήταν σχεδόν αδύνατο να επικεντρωθούμε σε κάτι. Η ζωή περνά γρήγορα, πρέπει να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε στο δευτερόλεπτο, να καθοδηγούμαστε από δυνατή διαίσθηση. Η παρόρμηση του Τοξότη είναι απλώς να το κάνει και κατά βάση του βγαίνει σε καλό.

Ωστόσο, αν κοιτάξετε μερικές από τις άσχημες στιγμές του 2019, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η υπερβολική αισιοδοξία σάς οδήγησε στο λάθος μονοπάτι. Αγνοήσατε την εσωτερική φωνή σας που σας έλεγε να κόψετε ταχύτητα και να το σκεφτείτε ξανά;

Ήταν πολύ εύκολο να παρασυρθούμε. Ο Δίας στον Τοξότη μας πήγε σε νέα, ανοίκεια μέρη. Βουτήξαμε στο άγνωστο, εκτοξευτήκαμε μέσα στον χρόνο και το χώρο. Αλλά έπρεπε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και αυτά που πιστεύαμε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Ο Δίας στον Αιγόκερω .

Έπρεπε να διατηρήσουμε την αίσθηση της αξίας μας και της δικαιοσύνης. Έπρεπε να πούμε ναι μόνο όταν ήταν η ώρα να πούμε ναι, όταν νιώθαμε μέσα μας ότι ήταν η σωστή απάντηση.

Τώρα ο Δίας είναι στον Αιγόκερω. Σκεφτείτε τα μέσα του Δεκεμβρίου 2007, αρχές Ιανουαρίου 2009. Θυμηθείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας τότε, γιατί τα ίδια θέματα θα βγουν ξανά στην επιφάνεια. Αυτό το επόμενο έτος παρέχει την ευκαιρία να επεκταθούμε πάνω σε αυτά τα θέματα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε ότι αφήσαμε την προηγούμενη φορά.

Σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά της φωτιάς (Τοξότης): η φωτιά είναι απρόβλεπτη, κινείται γρήγορα, δρα χωρίς σκέψη και η φωτιά προσθέτει ζεστασιά και χρώμα και έκρηξη στη ζωή. Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι τόσο διαφορετικά από του Τοξότη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

zwdia-fotia

Ο Δίας στον Αιγόκερω .

Ως στοιχείο της γης, ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι σταθερά, εξαρτώμενα και όσα δίνουν ζωή. Ο Δίας στον Τοξότη μας ανέβασε στον ουρανό, έξω από τη ζώνη άνεσής μας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ελεύθερη πτώση μέσα από τα σύννεφα και να δούμε κάτω μας την κανονική ζωή από άκρη σε άκρη. Ο Αιγόκερως μας επιστρέφει στο έδαφος και μας υπενθυμίζει όλη τη δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμα.

Είναι ένα εξαιρετικό έτος για να ριζώσετε και να αφοσιωθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αν θέλατε να κάνετε αίτηση σε μια νέα δουλειά ή να επιστρέψετε στα θρανία –κάντε το. Είναι ώρα να χτίσουμε τις βάσεις μας και να κάνουμε σοβαρά σχέδια για την επαγγελματική μας επιτυχία. Ξέρω, ακούγεται βαρετό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι.

Σας περιμένουν όμορφες ευκαιρίες, ένας πολύ σταθερός, στοργικός σύντροφος για παράδειγμα. Εν τέλει, ο Δίας στον Αιγόκερω θα μας δείξει τη χαρά της ασφάλειας και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε άνεση και αφθονία στη ζωή μας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Διας στον Αιγόκερω .

Ο Αιγόκερως σχετίζεται με δομημένα περιβάλλοντα, όπως τα πανεπιστήμια, οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις κ.λπ. Μπορεί να αλληλεπιδράτε ή να δουλεύετε με τέτοιου είδους θεσμούς τον επόμενο χρόνο. Καθώς έρχεστε σε επαφή με αυτούς τους θεσμούς και τους ανθρώπους που εμπλέκονται, θα εμπνευστείτε να δουλέψετε πιο σκληρά και με μεγαλύτερη επιμέλεια. Αυτό που μαθαίνουμε από τον Αιγόκερω είναι ότι πάντα μπορούμε να επενδύουμε περισσότερο στη δουλειά μας. Δεν είναι αρκετό να δουλεύουμε απλώς για να βγάζουμε λεφτά. Πρέπει να κοιτάξουμε πολλά χρόνια μετά, να δούμε τον εαυτό μας να δουλεύει με πάθος και σκοπό και έπειτα να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμα.

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το μέλλον σας. Κανείς δεν θα αποφασίσει για τη δική σας μοίρα. Αναρωτηθείτε αν οι επιθυμίες της οικογένειας σας ή ίσως των φίλων και των συναδέλφων σας επηρεάζουν τη λήψη των αποφάσεων σας. Τι θέλετε; Πού θέλετε να πάτε; Τώρα είναι η ώρα να φυτέψετε τους σπόρους, αλλά όχι απρόσεχτα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Αν και ο Αιγόκερως μπορεί να είναι συμβατικό πλάσμα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε κι εμείς. Μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι ριζοσπαστικό ή ανορθόδοξο. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε την στρωμένη τροχιά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι!

Έρχονται μερικές συναρπαστικές ημερομηνίες. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Στις 15 Δεκεμβρίου ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Υποπτεύομαι ότι η διέλευση αυτή θα περιλαμβάνει ταξίδια, νέα μέρη, νέους ανθρώπους, κάτι νέο και συναρπαστικό.

Είναι η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση ή να αλλάξετε τη στάση σας. Αυτό σας ενθαρρύνει να κάνετε η ενέργεια του Ουρανού. Μπορεί να βρεθείτε σε ασυνήθιστες συνθήκες, αλλά αυτό είναι τόσο ευνοϊκό για την αλλαγή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

dream

Ο Διας στον Αιγόκερω .

Συμβαίνει κάτι παράξενο όταν καταλήγουμε σε καταστάσεις που δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε, η ψυχολογία μας αυθόρμητα αναδιοργανώνεται και θυμόμαστε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που νιώθουμε για κάτι ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια συζητώντας με άλλους τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στον κόσμο και στον εαυτό σας.

Αυτό που θα ανακαλύψετε για τις διελεύσεις των εξωτερικών πλανητών, όπως αυτή, είναι ότι η επιδράσεις τους εκτυλίσσονται σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, όχι σε μια μέρα. Η προοδευτική, δημιουργική ενέργεια της περιόδου μπορεί να μην γίνει ορατή για πολλούς μήνες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε στο ενδιάμεσο είναι να μείνουμε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, νέους τρόπους ζωής και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης. Αυτή η διέλευση θα είναι θετική και θα αλλάξει τα δεδομένα.

κρυσταλλομαντεία

Ο Δίας στον Αιγόκερω .

Και τώρα στα ζουμερά νέα: στις 4 Απριλίου 2020, 29 Ιουνίου 2020 και μια φορά ακόμα στις 12 Νοεμβρίου 2020, ο Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Όλη η βαθιά δουλειά που φέρνει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από το 2008, τώρα θα λάβει μια δόση ευδαιμονίας από τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα να συνεργαστούμε για τους στόχους μας και να πάρουμε ρίσκα.

Ο Δίας μας βοηθά να μεγαλώσουμε και να επεκταθούμε και στον Αιγόκερω, η πλευρά της ανάπτυξης είναι κυρίως επαγγελματική. Παραδόξως, αν και θα δουλεύουμε μαζί για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο, η ορμή και τα κίνητρά μας θα έρχονται από προσωπική φιλοδοξία. Ωστόσο, στη ρίζα της φιλοδοξίας είναι η αυτοβελτίωση. Ετοιμαστείτε να λάβετε δώρα ή προτάσεις από ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας. Θα νιώθουμε τόσο δυνατοί και θα έχουμε τόση υποστήριξη που θα μπορούμε να βασιστούμε στους άλλους για τους σκοπούς μας. Θα λύσουμε μακροχρόνια προβλήματα, όπως επίσης θα ξεθάψουμε πόρους που μπορεί μέχρι τώρα να αγνοούσαμε ή να ξεχνούσαμε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αυτή η σύνοδος φέρνει κοντά υλικά, ανθρώπους και πεποιθήσεις που θα βελτιώσουν υπάρχοντα συστήματα.

Αυτά τα συστήματα μπορεί να περιλαμβάνουν οικονομικά, εκπαίδευση, δάνεια, φόρους, επιχείρησης και τον νόμο. Ετοιμαστείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, ενέργεια και χρήματα στο μεγαλύτερο πάθος σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia