Δίας στον Αιγόκερω 2019-2020 – Νέος κύκλος επέκτασης σε Σχέσεις και Επαγγελματικά

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

Δίας στον Αιγόκερω 2019-2020.

Δίας στον Αιγόκερω : Τι θα φέρει ο Δίας στον Αιγοκερω από τις 02 -12/19 ως τις 20-12/20 για κάθε ζώδιο?

Στις 2 Δεκεμβρίου 2019, ο Δίας, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία, την επέκταση και την τύχη, αφήνει τον Τοξότη και μετακομίζει στον Αιγόκερω.

Πάρτε ένα λεπτό για να ευχαριστήσετε τον Δία στον Τοξότη για όλες τις ευλογίες που σας έδωσε. Να τις εκτιμήσετε και να συνεχίσετε να βασίζεστε σε όλα τα θαυμάσια πράγματα που σας έφερε, το 2019.

zodia-taro-45

Ο Δίας θα είναι στον Αιγόκερω για μια ολόκληρη χρονιά και σε όλη τη διάρκεια του 2020. Στον Αιγόκερω, ο Δίας είναι κάπως περιορισμένος και δεν του επιτρέπεται να εκφράσει τις επεκτατικές του ιδιότητες. Ο ηγεμόνας του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος, ο οποίος είναι ο φύλακας του σύμπαντος… και θέλει να θέτει κανόνες και να επιβάλει όρια.

Τα ζώδια που θα επωφεληθούν τα μέγιστα από αυτή τη διέλευση είναι τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Ειδικότερα, τα ζώδια της Γης θα έχουν πολλές ευκαιρίες σε θέματα αγάπης, καθώς και ευκαιρίες για ταξίδια και σύνδεση με ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών.

Τα ζώδια του νερού πρέπει να είναι ανοικτά σε νέες γνωριμίες που θα επεκτείνουν τον κοινωνικό τους κύκλο και ενδεχομένως θα αλλάξουν την κοινωνική τους θέση. Οι νέοι άνθρωποι που θα ενταχθούν στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν σε όλα τα μέτωπα. Θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι και μακροπρόθεσμοι εταίροι.

taro-zodia-76

Δίας στον Αιγόκερω 2019-2020.

Όσον αφορά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόος), οι ευκαιρίες επέκτασης θα είναι πιο σημαντικές σε οικονομικά κι επενδυτικά θέματα. Θα έχετε ένα έξυπνο μυαλό για τις επιχειρήσεις και μια καλή μύτη για τα χρήματα.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) με τη σειρά τους, θα έχουν μια πιο απαιτητική χρονιά. Καθώς η διέλευση του Δία από τον Τοξότη, στον αυστηρό Αιγόκερω μπορεί να φαίνεται υπερβολικά περιοριστική. Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία όμως, και εσείς, θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις νέες ευκαιρίες που θα σας φέρει ο Δίας, από αυτή τη νέα θέση.

Στον Αιγόκερω, ο Δίας θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, οι οποίοι βρίσκονται επίσης, στο ίδιο ζώδιο. Αυτές οι συναντήσεις θα εντείνουν τις επιπτώσεις αυτής της διέλευσης και θα δώσουν μια καρμική αίσθηση σε νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα.

Διαβαστε στο Δίας στον Αιγοκερω τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Δίας στον Αιγόκερω 2019-2020.

Για να πετύχετε τους στόχους σας – ενώ αυτοί οι 3 πολύ σημαντικοί πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω- πρέπει να υιοθετήσετε τις ιδιότητες του ζωδίου. Να είστε μεθοδικοί και πειθαρχημένοι… και θα πετύχετε τους στόχους σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι είναι!

Οι τυχερές συναντήσεις ακολουθούν τον Δία σας, καθώς και σημαντικούς πλανήτες όπως ο Ουρανός και ο Πλούτωνας μέσα από το ωροσκόπιο σας που αποκαλύπτει τις ημερομηνίες και τις περιοχές, που πιθανότατα θα είστε τυχεροί τους επόμενους 12 μήνες!

Διαβάστε το ζώδιο και τον Ωροσκόπο σας παρακάτω για να μάθετε πώς ο Δίας στον Αιγόκερω 2019-2020 θα επηρεάσει το ζώδιό σας! Πράγματι, οπουδήποτε κάνει διέλευση ο Δίας στον χάρτη σας, θα δημιουργηθεί ένας νέος κύκλος ανάπτυξης και επέκτασης. Όπως ένας μαγνήτης, ο Δίας προσελκύει πράγματα, ανθρώπους και περιστάσεις, που συνωμοτούν, για να σας φέρουν στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξής σας. Είστε τυχεροί όπου έχετε τον Δία, ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε έτσι, αυτή τη στιγμή!

tarw-taro-xartomanteia

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο Δίας θα βρίσκεται στο 10ο οίκο σας, σε θέματα εργασίας και κοινωνικής κατάστασης. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον ίδιο οίκο, σας έχουν πονοκεφαλιάσει με τα ζητήματα καριέρας και πιθανώς έχουν προκαλέσει πολλές προκλήσεις. Ο Δίας τους συναντά, για να ανταμείψει τη σκληρή δουλειά σας τώρα – αν έχετε δουλέψει τόσο σκληρά! Μπορεί να γίνετε εμμονικοί με τα χρήματα ή με μια νέα ευκαιρία εργασίας. Αλλά το δυναμικό σας για ανάπτυξη σε μια νέα δουλειά δεν αφορά μόνο τα οικονομικά. Η αναγνώριση της δουλειάς σας, η προώθηση ή η συνάντηση με ανθρώπους που έχουν επιρροή και μπορούν να σας βοηθήσουν, θα αποδειχθεί ότι είναι οι πινελιές του Δία, για καλή τύχη.

Διαβαστε στο Δίας στον Αιγοκερω τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα ταξιδέψει μέσα στον 9ο οίκο σας, αγαπητέ Ταύρε, που συνδέεται με την πνευματικότητα, τα ταξίδια και τις ευνοϊκές συνεργασίες. Τώρα μπορείτε να αποφασίσετε να βελτιώσετε τα προσόντα σας. Να αναζητήσετε μια καλύτερη δουλειά ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για αναψυχή ή εργασία.

Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε νέους ανθρώπους με εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο…. και ιδιαίτερα ανθρώπους, που θα μπορούσαν να αποδειχθούν μέντορες στη ζωή σας. Η προσωπική σας ανάπτυξη θα είναι επίσης εστιασμένη το 2020 και θα μπορούσε να επιτευχθεί με πολλά μέσα. Μια καλή ψυχολογία μέσα σας, είναι ένα σημείο εκκίνησης. Αλλά μπορείτε να βοηθηθείτε με τη φιλοσοφία, την ψυχολογία και τα καλά βιβλία αυτοβοήθειας ή με ταξίδια σε μέρη, που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ. Να είστε βέβαιοι, ότι όλα αυτά θα αλλάξουν την άποψή σας, σε πολλές πτυχές της ζωής σας και θα σας βοηθήσουν για την ανάπτυξή σας, μέχρι το τέλος του 2020.

zwdia-tarw-zodia-19

Δίδυμοι

Ο Δίας στον Αιγόκερω, μετατοπίζει την εστίασή σας στα οικονομικά θέματα, αγαπητέ Δίδυμε. Είσαστε γεμάτοι νέε ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το εισόδημά σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε κάτι από το μηδέν. Έχετε μια ολόκληρη χρονιά, μέχρι το Δεκέμβριο του 2020, να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας για να διευθετήσετε οικονομικά θέματα που σας ταλαιπώρησαν για κάποιο διάστημα.

Ο Δίας στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει επίσης να ασχοληθείτε με το παρελθόν σας. Για τα πράγματα που δεν δούλεψαν στο παρελθόν, θα τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, αρκεί να διαχειριστείτε το άγχος σας.

Τα συναισθήματα γίνονται βαθιά και αυτό μπορεί να σας αιφνιδιάσει ή να σας κάνει να νιώθετε άβολα. Αντισταθείτε στην επιθυμία να ξεφύγετε ,καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα συνεχίσει να πιέζει τα κουμπιά σας. Και θα μπορέσετε τελικά να μετατρέψετε αυτό το συναίσθημα από καταπιεστικό, σε κάτι παραγωγικό. Όπως για παράδειγμα, μια έντονη…. αλλά διαρκή σχέση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Καρκίνος

Ο Δίας πρόκειται να μεταβεί στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, τον Αιγόκερω! Κι αυτό είναι μεγάλη είδηση για τις σχέσεις σας. Ο 7ος οίκος σας θα διαμορφωθεί ξανά και όλες οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα ανανεωθούν – το λιγότερο! Οι άνθρωποι που συναντάτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ερωτική ζωή σας ή στη σταδιοδρομία σας.

Θα παρουσιαστούν επίσης ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αλλά φροντίστε να επιλέξετε εκείνη, με τις καλύτερες μακροπρόθεσμες προοπτικές. Νέες σχέσεις που ξεκινούν τώρα, δεν πρόκειται να είναι επιφανειακές, αλλά θα παραμείνουν στη ζωή σας μακροπρόθεσμα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας όταν συστήνεστε σε κάποιο καινούργιο άτομο. Γιατί οι τυχαίες και ακατάλληλες γνωριμίες, απλά δεν θα εξαφανιστούν εύκολα, αυτή τη φορά. Αν είστε ήδη σε μια ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο ή ακόμη και να εξετάσετε την δημιουργία μιας οικογένειας.

Διαβαστε στο Δίας στον Αιγοκερω τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia