Διήμερο συναισθηματικού ανεφοδιασμού 07-08/08

karkinos-problhmata

Διήμερο συναισθηματικού ανεφοδιασμού 07-08/08 .

Διήμερο συναισθηματικού ανεφοδιασμού : Η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα περάσει το σαββατοκύριακο πλησιάζοντας τον Ποσειδώνα σε όψη αντίθεσης.

Σε όψεις αντίθεσης μπαίνουν στο διήμερο επίσης, η Σελήνη στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα και ο Ερμής στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία…

Και όλη αυτή η ατμόσφαιρα προετοιμάζει τη Νέα Σελήνη, που αναμένεται στον Λέοντα το πρωί της Κυριακής!

zodia-taro-45

Η συλλογική διάθεση διέπεται από το σάστισμα του Ποσειδώνα από ένα τρίγωνό του που εξασθενεί… Αλλά αντλεί στήριξη από την ψευδαισθητική ενέργεια της όψης του με την Αφροδίτη. Ώθηση παράσχει και η συνάντηση του Ερμή με τον Δία. Φανταστείτε κάτι καλύτερο και αρχίστε να το σχεδιάζετε, μήπως καταφέρετε να βρείτε λίγη γείωση σε αυτό το απόκοσμο κλίμα!

Θα σας κάνει καλό να μειώσετε ταχύτητα και να δέχεστε τα πράγματα όπως έρχονται. Πολλές επιλογές πλανώνται στην ατμόσφαιρα – αν και καμία δεν είναι απλοϊκή… Γι’ αυτό δώστε στον εαυτό σας χρόνο και ενέργεια, ώστε να διαχειριστεί καθετί αξιόλογο που θα ανακύψει αιφνιδίως!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Διήμερο συναισθηματικού ανεφοδιασμού 07-08/08 .

Το Σάββατο κυριαρχείται από τη Σελήνη στον Λέοντα. Στη διάρκεια της μέρας θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο, ενώ τη νύχτα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Χείρωνα. Και πάλι ενδείκνυται να μειώσετε τους ρυθμούς σας…

Αλλά αυτή τη φορά περισσότερο για την προσωπική ασφάλεια ή την αναχαίτισή σας: Έτσι θα αντιληφθείτε προς τα πού οδεύουν οι καταστάσεις, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τις εκπλήξεις και να μπορέσετε να προοδεύσετε με γνώση!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό πριν συμπράξει με τον Ήλιο για τη Νέα Σελήνη. Είναι αναμενόμενη λίγη ταραχή, που θα λειτουργήσει και προωθητικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/08 – DESTE – Ερωτικές προβλέψεις

chartomantia-098

Διημερο συναισθηματικού ανεφοδιασμού 07-08/08 .

Το τετράγωνο διαρκείας του Κρόνου με τον Ουρανό αρχίζει να φθίνει, ενώ ο Κρόνος οδεύει με την όπισθεν προς τον Υδροχόο και ο Ουρανός παραμένει ορθόδρομος. Είστε σε μια φάση που καταγράφετε όσα θέλετε και πώς θα τα αποκτήσετε, με τη βοήθεια των Άρη και Αφροδίτης στην Παρθένο. Παράλληλα καταστρώνετε σχέδια για τις ρεαλιστικές ανάγκες σας, με τη στήριξη των Ήλιου και Ερμή στον Λέοντα!

Η Νέα Σελήνη θα δεχθεί επήρεια από το πρότερο τετράγωνο με τον Ουρανό, τόσο με τον Ήλιο όσο και με τη Σελήνη. Ακόμα κι αν οι επιλογές σας δεν είναι οι ιδανικές, σας επιτρέπουν να δείτε κατά πόσο θα μπορούσαν να γίνουν. Έχετε την ικανότητα και τη δημιουργικότητα να καινοτομήσετε στους σχεδιασμούς σας για να προάγουν μελλοντικά εγχειρήματα… Αρκεί να επενδύσετε ουσιαστική προσπάθεια και δράση, όπως θα απαιτήσει το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό στο στοιχείο της Γης!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/08 – DESTE – Ερωτικές προβλέψεις

taro-zodia-76

Μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα της Φωτιάς, αποτελεί έναν θερμό και απολαυστικό θησαυρό συναισθηματικού και πρακτικού ανεφοδιασμού για τα μελλοντικά σας εγχειρήματα. Μην επιτρέψετε σε καμία πρόκληση να σας αποθαρρύνει. Συνεχίστε να βάζετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, να σκέφτεστε, να σχεδιάζετε, να σκέφτεστε!

Τροφοδοτήστε τη φωτιά μέσα σας. Αναζωπυρώστε τη συναίσθηση του κέντρου σας. Το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη στον Λέοντα συμπράττει με τον Ερμή και τον προσπερνά. Απόρροια της κίνησης είναι η διαύγεια, αν και μπορεί να δυσκολευτείτε να χαλαρώσετε για να κοιμηθείτε… Αλλά η πυροδότηση της φαντασίας σας αξίζει το αξίζει!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66