Διήμερο 11-12/07 Μια έντονη ώθηση προς την επιτυχία

ζωδια-ωροσκοπος-1

Διήμερο 11-12/07 : Μια έντονη ώθηση προς την επιτυχία .

Διήμερο 11-12/07 : Ο κύκλος της Σελήνης είναι το πιο εύκολο στίγμα για να παρακολουθείτε, μιας και είναι μηνιαίος.

Είναι γνωστό ότι η πορεία που διαγράφει δεν είναι ακριβώς κυκλική, μοιάζει περισσότερο με έλικα. Εντούτοις, παραμένει η μηνιαία επαναλαμβανόμενη μετάβαση από ζώδιο σε ζώδιο…

Και αποτελεί μια ευκαιρία να διαχωρίζετε τα πάντα, σε μέρη που μπορείτε να διαχειριστείτε. Αν αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, μπορείτε να αναγνωρίζετε κάποια μοτίβα!

zodia-taro-45

Οι Ιχθύες είναι το φαινομενικό τέλος του ζωδιακού σεληνιακού μήνα και ο Κριός η έναρξή του, ανεξαρτήτως του κύκλου. Αν μελετήσετε λίγο περισσότερο αυτή την πορεία, θα αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες: Όπως πώς σας επηρεάζει ατομικά, η κάθε ζωδιακή θέση της Σελήνης!

Το Σάββατο θα αρχίσει με ορμή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό που κυβερνά ο Άρης. Η διάθεση θα είναι δραστήρια και άμεση, γιατί το φεγγάρι προσπερνά τον Άρη που διαμένει εκεί. Μέχρι το απόγευμα θα έχει βρεθεί σε σύνοδο και με τον Χείρωνα. Επίσης, θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, με τον Ουρανό στο μέσο τους!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

tarw-taro-xartomanteia

Ανασκουμπωθείτε! Επιδιώξτε αυτά που επιθυμείτε, γιατί έχετε πολλές πιθανότητες να το πετύχετε. Αν έχετε κάνει ξανά την προσπάθεια, μάθετε από την εμπειρία. Θα σας ωφελήσει να ακολουθήσετε διαφορετική διαδρομή!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο. Στη συνέχεια προωθείται σε τετράγωνα με τον Δία και τον Πλούτωνα. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Συνεχίζει με όψεις αντίθεσης με τους Δία και Πλούτωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Διημερο 11-12/07 : Μια έντονη ώθηση προς την επιτυχία .

Πλανάται μια έντονη και ένθερμη ώθηση, που ίσως να αντικρούεται από τις συγκυρίες. Η επιλογή της παράκαμψης είναι περισσότερο μεταφορική, παρά ρεαλιστική κίνηση. Εσείς μπορεί να επιλέξετε μια άλλη λέξη, για τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους… Ακόμα κι αν ακούγεται «παιδαριώδες», έχει ψήγματα αλήθειας που ανταποκρίνονται στον ρεαλισμό!

Το πρωί της Κυριακής, ο αγγελιαφόρος Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Θα χρειαστεί λίγες μέρες μέχρι να βρει τον ρυθμό του στα εδάφη του Καρκίνου… Αλλά μόλις το κάνει, θα σχηματίσει και πάλι τετράγωνα με τους Χείρωνα και Άρη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι προκλήσεις επιδέχονται μια δεύτερη ματιά, κάθε προειδοποίηση αποτελεί προετοιμασία. Και όπως ορίζει το λεξικό «η προειδοποίηση είναι η εκ των προτέρων ενημέρωση για μια κατάσταση…

Ειδικά όταν πρόκειται για ρίσκο, προκειμένου κάποιος να ετοιμάσει τον χειρισμό της». Μπορείτε να το κάνετε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος