Διπλή σύνοδος του Ερμή στους Ιχθύες 26/02 Η επιρροή στις ερωτικές σχέσεις μέχρι το Μάιο 2020

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Διπλή σύνοδος του Ερμή στους Ιχθύες 26/02 Η επιρροή στις ερωτικές σχέσεις μέχρι το Μάιο 2020 .

Διπλή σύνοδος του Ερμή : Τολμήστε να ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας.

Δεν υπάρχει κανένα κακό στο γεγονός πως χρειαζόμαστε βοήθεια για να υπολογίσουμε πού να πάμε, από εδώ και μπρος. Και με τις δύο διελεύσεις του Ερμή στους Ιχθύες, που συμβαίνουν στις 26 Φεβρουαρίου, θα την πάρουμε. Τι άλλο όμως μπορεί να αναμένουν τα ζώδια μας από τη σύνοδο Ήλιου / Ερμή και Άρη / Ερμή?

Στην αστρολογία ο Ερμής, είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας! Κι ενώ εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου, θα αναθεωρήσουμε προηγούμενα πρότυπα, κύκλους και γεγονότα, ώστε να μπορέσουμε να διακρίνουμε καλύτερα, πώς θα προχωρήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση .

zodia-taro-45

Ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθύες από τις 3 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 4 Μαρτίου, που μεταβαίνει στον Υδροχόο. Ενώ πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της ενέργειας των Ιχθύων, εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε μ’ αυτές τις διελεύσεις, που θα μας βοηθήσουν να δούμε τι πραγματικά αισθανόμαστε.

Η πρώτη διέλευση που θα επηρεάσει τη ζωή μας είναι η σύνοδος Ήλιου / Ερμή στους Ιχθύες. Σύνοδος στην αστρολογία σημαίνει ότι δύο πλανήτες κινούνται σε απόσταση λίγων μοιρών ο ένας από τον άλλον και συνδυάζει τις ενέργειές τους ώστε να λειτουργούν σαν μια ενιαία δύναμη κι όχι σαν δυο ξεχωριστά πλανητικά σώματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Διπλή σύνοδος του Ερμή στους Ιχθύες 26/02 Η επιρροή στις ερωτικές σχέσεις μέχρι το Μάιο 2020 .

Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε τον Ήλιο- που καθοδηγεί την εξωτερική μας ζωή – με τον Ερμή- τον πλανήτη των σκέψεων και της επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουμε μια ιδέα, για το πώς ζούμε τη ζωή μας, σύμφωνα με τις επιλογές που κάνουμε. Και δεδομένου ότι ο Ερμής είναι σήμερα ανάδρομος, σημαίνει ότι πρέπει να επανεξετάσουμε το παρελθόν…. για να τα καταφέρουμε.

Αυτή η σύνοδος, συμβαίνει συχνά, κατά τη διάρκεια της χρονιάς! Συνήθως συμβαίνει αρκετές φορές το χρόνο, έτσι ώστε να μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε τις σκέψεις μας με τις ενέργειές μας και να διασφαλίσουμε ότι δεν προχωράμε μόνο τη συζήτησή μας… αλλά ότι ζούμε την αλήθεια μας. Αυτή είναι η δεύτερη σύνοδος…με την πρώτη να είναι τον Ιανουάριο και τις υπόλοιπες να συμβαίνουν τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Σουλτάνας BAHAR, προβλέπει για τις σχέσεις .

zwdia-66

Ο λόγος για τον οποίο αυτή εξακολουθεί να είναι σημαντική διέλευση παρόλο που συμβαίνει πολλές φορές το χρόνο, είναι επειδή αρχίζουμε συνήθως να παρασυρόμαστε. Για να παραμείνουμε αληθινοί στις πεποιθήσεις και τις σκέψεις μας και να οικοδομήσουμε μια ζωή χωρίς συμβιβασμούς ή στεναχώρια, είναι ένα από τα πιο απαιτητικά… αλλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε.

Στο διάστημα των έξι ημερών, υπάρχουν πολλαπλές διελεύσεις που συμβαίνουν, οι οποίες όλες αντιδρούν με την ενέργεια της σαφήνειας, ακολουθώντας την καρδιά μας, και αναγνωρίζοντας την αλήθεια μας. Και αυτή η σύνοδος, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Αυτό το έργο είναι για όλους μας. Για να μπορέσουμε να συντονίσουμε τη στατική κι αυτό που είναι πιο σημαντικό για μας, ας μην αφήνουμε τις αμφιβολίες να κυβερνούν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Καλύτερα ν’ αφήσουμε την αγάπη, την πίστη και την ελπίδα, να είναι το καύσιμο για τις πράξεις και τα λόγια μας.

κρυσταλλομαντεία

Διπλη σύνοδος του Ερμή στους Ιχθύες 26/02 Η επιρροή στις ερωτικές σχέσεις μέχρι το Μάιο 2020 .

Με τον Ήλιο σήμερα στους Ιχθύες, θα βιώσουμε τα πιο βαθιά, πιο σκοτεινά και πιο βαθιά μας συναισθήματα. Και ίσως να μην ήμασταν πάντα άνετοι μαζί τους…ίσως μάλιστα να έχουμε τους λόγους μας που δεν ακούμε την αλήθεια μας. Αλλά αν δεν ακούσουμε την αλήθεια μας παραβλέποντας με συνέπεια την καρδιά μας…. πώς περιμένουμε να δημιουργήσουμε μια ζωή που βασίζεται στην αυθεντικότητα?

Θα προκληθούμε απαλά να σκάψουμε βαθύτερα, κάτι που αντανακλά τη φύση των Ιχθύων. Να νιώθουμε αυτό που νιώθουμε, να ακολουθούμε το πάθος μας και τις καρδιές μας.

Με τον Ερμή να κινείται στο τελευταίο μισό της ανάδρομης κίνησής του, θα κάνουμε μια βόλτα στο παρελθόν μας! Θα περπατήσουμε μέσα από αυτά που προσπαθήσαμε να διαγράψουμε ή να καλύψουμε, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όχι μόνο είμαστε αληθινοί στους εαυτούς μας, αλλά και στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Δουλεύοντας σε τέλεια αρμονία, η δεύτερη διέλευση που βιώνουμε αυτήν την ημέρα, είναι ένα εξάγωνο μεταξύ του Ερμή στους Ιχθύες και του Άρη στον Αιγόκερω. Ένα εξάγωνο είναι η απόσταση 60 μοιρών δύο πλανητών, δημιουργώντας μια ευεργετική ενέργεια… που φέρει επίσης μαζί της μια δόση από Κάρμα για τις προηγούμενες πράξεις μας.

Ο Ερμής στους Ιχθύες, εξακολουθεί να ενεργεί σαν αγκυροβόληση της αλήθειας των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, ειδικά σε σχέση με οτιδήποτε στο παρελθόν είχαμε προσπαθήσει να προχωρήσουμε ταχύτερα από ό, τι μας επιτρεπόταν. Τώρα όμως αντί να σκεφτόμαστε μόνο, έχουμε τον Άρη στη σκηνή για να βεβαιωθούμε ότι δεν αφήνουμε την ευκαιρία να μας προσπεράσει.

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χάσουμε. Δεν υπάρχει ερωτική ζωή που καταστρέφουμε . Αν κάτι ή κάποιος πραγματικά προορίζεται για μας, τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει…. από το να συμβεί – ούτε ο χρόνος, ούτε η απόσταση ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο.

dream

Διπλή σύνοδος του Ερμή στους Ιχθύες 26/02 Η επιρροή στις ερωτικές σχέσεις μέχρι το Μάιο 2020 .

Αλλά αυτό που δεν συνειδητοποιούμε είναι ότι είμαστε το εμπόδιο. Αυτό συμβαίνει όταν παραμελούμε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια που αισθανόμαστε. Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθούμε να κάνουμε τον εαυτό μας να αισθανθεί ή να σκεφτεί διαφορετικά…. επειδή η αλήθεια είναι ενοχλητική – που είναι – αλλά γι’ αυτό είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό είναι μια από τις πιο δύσκολες ενέργειες για να ζήσουμε τη ζωή μας.

Έτσι, θα διαμαρτυρηθούμε για τη ζωή μας ή θα επιθυμήσουμε απλώς να είμαστε διαφορετικοί. Όλο αυτό το διάστημα θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό… αν απλά δεχόμασταν την αλήθεια, που ήδη γνωρίζουμε.

Ο Φεβρουάριος μας ενημερώνει περί τίνος πρόκειται. Παρόλο που μπορεί να υπάρξει κάποια ενέργεια ή να γίνουν βήματα προς τον εαυτό μας ή για τον εαυτό μας αυτό το μήνα, πρόκειται πραγματικά για αυτές τις μεγάλες συνειδητοποιήσεις. Αυτές οι μεγάλες αλήθειες και οι στεναγμοί, μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε, πόσο μακριά αφήνουμε τους εαυτούς μας να ξεφύγουν από την πορεία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Σουλτάνας BAHAR, προβλέπει για τις σχέσεις .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μαζί με τη σύνοδο Ήλιου / Ερμή και το εξάγωνο Ερμή / Άρη, θα έχουμε αυτή τη σαφήνεια που θέλουμε.

Θα έχουμε τελικά όλα τα κομμάτια του παζλ. Και χάρη στο κίνητρο του Άρη, θα αρχίσουμε να βλέπουμε το δρόμο μας…όπως και το όνειρο που έχουμε για τη ζωή μας, ακόμα και όταν φοβόμαστε να πιστέψουμε σ’ αυτό.

Αυτό σημαίνει Τολμάω Να Ονειρεύομαι. Τολμήστε να ζήσετε την αλήθεια σας. Τολμήστε να πιστέψετε ότι ναι, δεν είναι κάτι αδύνατο…. αλλά όλα περιμένουν εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι ένα βήμα προς αυτό που ανέκαθεν ήταν σημαντικό για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia