Είναι μια στιγμή που η δυνατή αγάπη αλλάζει τις καρδιές 29-30/08

maxresdefault (1)

Είναι μια στιγμή που η δυνατή αγάπη αλλάζει τις καρδιές 29-30/08 .

Όλο το σαββατοκύριακο θα επηρεαστεί θετικά, από τις κινήσεις που θα κάνει η Σελήνη στον Αιγόκερω το βράδυ της Παρασκευής.

Αρχικά θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή. Στη συνέχεια θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία και θα προωθηθεί σε ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Αυτές οι συμπράξεις της Σελήνης, θα κάνουν λίγο πιο χαλαρές τις «συμπαγείς» όψεις που θα σχηματίζουν οι τρεις άλλοι πλανήτες!

zodia-taro-45

Υπό διαφορετικές συνθήκες, αυτό θα ήταν ένα διήμερο ιδανικό για να δείτε μια παράσταση είτε να γράψετε ένα θεατρικό έργο ή μυθιστόρημα. Θα έπρεπε να ακολουθήσετε τον ενθουσιασμό σας για κάθε είδους δημιουργικό χόμπι ή να αναζητήσετε έμπνευση στη φύση. Να συζητήσετε για τις φιλοδοξίες σας, να στραφείτε σε ό,τι σας δίνει χαρά και αξία!

Αλλά αυτό το σαββατοκύριακο, ο Ερμής στην Παρθένο έχει τη δυναμική να διακρίνει πού χρειάζεται να προσφέρετε: Θα σας κατευθύνουν εκεί οι αισθήσεις σας. Δεν πρέπει να σας παρεκκλίνει καμία ψευδαίσθηση, κάπου είστε χρήσιμοι. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή και λαμπρή, ακόμα κι αν την επηρεάζουν κάποιες λεπτομέρειες ή λεπτολογίες… Ίσως όχι και τόσο λεπτολογίες!

zodia-astra-tarot

Είναι μια στιγμή που η δυνατή αγάπη αλλάζει τις καρδιές 29-30/08 .

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχει επίσης συνόδους με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Το βράδυ του Σαββάτου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη, μετά θα προωθηθεί προς τον Υδροχόο. Η συλλογική διάθεση σε αυτή τη φάση είναι ισχυρή και με δυνατότητες, είναι μεταβατική. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς, να κάνετε το σωστό!

Όλο αυτό το σκηνικό, θυμίζει εποχές πριν το 2020. Σίγουρα είναι εξαιρετικά θετική η σύμπραξη της Σελήνης με την πολυαστρία στον Αιγόκερω… Αν ξέρεις πώς να την χειριστείς. Αν δεν ξέρεις, δεν πρέπει να πειραματιστείς: Είναι επικίνδυνο, σαν να αφήνεις ένα παιδί να ανάψει πυροτεχνήματα. Θα σε κοιτάξει με τα μάτια του ορθάνοιχτα και σπινθηροβόλα – και θα γελάσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Υπάρχει γέλιο αυτό το σαββατοκύριακο, απολαυστικό γέλιο. Αλλά είναι το είδος «γελά καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος»!

Ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, ακριβείας το Σάββατο. Είναι αρκετά ήπια όψη, εμπλουτισμένη με χαρωπή διάθεση και επικοινωνία.

Όλα θαυμάσια… Αρκεί να μην τα βάλετε με τους λάθους ανθρώπους τη λάθος στιγμή. Και αν το κάνετε – και μάλιστα για τον καλύτερο σκοπό – να το κάνετε με ασφάλεια. Να ξέρετε σε τι πάτε να εμπλακείτε. Αν το επιλέξετε, εξαιρετικά. Αλλά μην φανείτε ανόητοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ειναι μια στιγμή που η δυνατή αγάπη αλλάζει τις καρδιές 29-30/08 .

Πρέπει να είστε ευέλικτοι στη σκέψη και δημιουργικοί με τα λόγια σας. Αν επαφίεστε σε μια ανώτερη δύναμη για την ασφάλειά σας, μην προκαλείτε την ύβρη… Μην φανείτε αλαζόνες προς τον Θεό, θα σας πλήξει!

Το πρωί της Κυριακής η Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση ακριβείας με τον Πλούτωνα. Παράλληλα ο Ερμής κλείνει τη δική του αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Μια αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να επιφέρει δυναμική αντίδραση, μια αντίδραση με βαθιές ρίζες. Να είστε προσεκτικοί, να λαμβάνετε υπόψιν τα κίνητρα των άλλων.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να ενισχύσει ή να ξεγελάσει τις αισθήσεις. Λαμβάνετε κάποια ένδειξη από «ψηλά» ή κοροϊδεύετε τον εαυτό σας; Οι άλλοι μπορεί να συγκαλύπτουν τις γνήσιες προθέσεις τους. Αλλά μπορεί να προκύψει και ο «από μηχανής θεός», την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Μπερδευτήκατε; Αυτό κάνει ο Ποσειδώνας. Να επιβεβαιώνετε τα δεδομένα σας και μην δυσανασχετείτε αν τα αποτελέσματα δεν φαίνονται σωστά!

Διαβαστε επισης : Ερωτική Σελήνη 29-31/08 Εσύ…εμένα πάντα θα με θυμάσαι!

taro-zodia-76

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν αποτελεί λόγο για να εγκαταλείψετε την πίστη σας στην αλήθεια. Η Σελήνη στον Υδροχόο την Κυριακή, θέτει μια ατμόσφαιρα διανοητικής απόστασης και ακρίβειας. Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Ο Ήλιος στην Παρθένο (που την κυβερνά ο Ερμής) σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό.

Το σκηνικό δίνει την ευκαιρία να διερευνήσετε ό,τι σας εκανε να δυσανασχετείτε. Πόσο συνάδουν οι πράξεις των ανθρώπων με τα λεγόμενά τους; Πειραματιστείτε, με εμπιστοσύνη στη δική σας γήινη σοφία. Ξέρετε πώς να επεξεργάζεστε τα σωστά δεδομένα. Κανείς δεν μπορεί να σας πείσει ότι βρέχει – εκτός αν είστε συνένοχοι!

Διαβαστε επισης : Ερωτική Σελήνη 29-31/08 Εσύ…εμένα πάντα θα με θυμάσαι!

zwdia-66

Χρησιμοποιήστε το κριτήριό σας. Κυρίως, χρησιμοποιήστε το πριν δράσετε. Χρησιμοποιήστε το περισσότερο για εσάς παρά για τους άλλους. Για τις δικές σας αισθήσεις, σχεδιασμούς και απόψεις μπορείτε να σταθείτε υπόλογοι!

Όλων αυτών λεχθέντων, αυτό το σαββατοκύριακο είναι και μια στιγμή που οι άνθρωποι σηκώνονται και πράττουν το σωστό. Είναι μια στιγμή που η δυνατή αγάπη αλλάζει τις καρδιές, που το «θείο» μιλά σε εσάς και μέσα από εσάς. Αλλά πρώτα να κατασταλάζετε για τα ζητούμενά σας, για να μην φανείτε ανόητοι!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία