Είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο – Τι σημαίνει για την ερωτική σας ζωή μέχρι τον Αύγουστο του 2020

mikri-epanastasi

Είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο – Τι σημαίνει για την ερωτική σας ζωή μέχρι τον Αύγουστο του 2020

 

Είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο : Τώρα είναι η ευκαιρία μας, να πούμε την αλήθεια μας.

Αυτή η διέλευση, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο στις 28 Μαΐου, ενισχύει το αν θα πούμε την αλήθεια μας….για ό,τι είναι πιο σημαντικό για μας! Ειδικά σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε.

Στην αστρολογία, ο Ερμής είναι ο πλανήτης που ρυθμίζει τις διαδικασίες της επικοινωνίας και της σκέψης. Ανάλογα με το ζώδιο που κινείται, νιώθουμε και τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στη ζωή μας.

zodia-taro-45

Ενώ συνήθως είναι ένας γρήγορος πλανήτης που παραμένει μόνο τρεις εβδομάδες σε κάθε ζώδιο… στην περίπτωση αυτή, θα μπει στην «προ σκιά» φάση, λόγω της αναδρομής του την 1η Ιουνίου για να γυρίσει επίσημα σε ανάδρομη κίνηση στις 19 Ιουνίου.

Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11 Ιουλίου- αν και η μετα-σκιά φάση του, θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι θα βιώσουμε νέες αποκαλύψεις λόγω αναδρομής, ως τις 4 Αυγούστου, τότε που ο Ερμής θα μεταβεί στον Λέοντα.

Αλλά μέρος της αξιοποίησης αυτής της ενέργειας, είναι να μάθουμε πώς θα επηρεάσει διαφορετικά μέρη της ζωής μας. Όταν βλέπουμε τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο, γνωρίζουμε πως τα πράγματα σοβαρεύουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εισοδος του Ερμή στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του σπιτιού και της οικογένειας – πιο συγκεκριμένα, της μητέρας – έτσι οι αλήθειες ή οι αλλαγές γύρω από αυτό το χρονικό διάστημα, θα εστιάσουν σ’ αυτό το θέμα.

Ο Καρκίνος είναι ένα υδάτινο ζώδιο, που τείνει να αισθάνεται τα πάντα… αλλά φοβάται ταυτόχρονα τα πάντα. Όλοι έχουμε ακούσει για τον Καρκίνο που κλείνεται στο καβούκι του, όταν τα πράγματα γίνονται πολύ έντονα… αλλά ο Ερμής, δεν είναι ένας πλανήτης που αποφεύγει να πει αυτό που χρειάζεται.

Σ’ αυτή την περίπτωση, το επίκεντρο των σκέψεων μας, θα βασίζεται περισσότερο στην οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι θα σκεφτούμε με ποιον ζούμε, τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε αρμονικές σχέσεις, όπως και τους δεσμούς που υπάρχουν.

zodia-astra-tarot

Όμως δεν αφορά μόνο τον Ερμή ή τον Καρκίνο. Πολλοί ανάδρομοι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί στη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο βάθος των μακροχρόνιων ζητημάτων που ίσως μας έχουν κρατήσει πίσω στη ζωή.

Για τις σχέσεις, πρέπει πραγματικά να περιμένουμε το απροσδόκητο. Αν η σχέση σας δε στηρίζεται στην αλήθεια, τότε θα υπάρξουν στιγμές, που θα φανερωθούν πράγματα και δε θα μπορέσετε με το σύντροφό σας, να ξεφύγετε από αυτό…που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, είναι ότι ο Ερμής στον Καρκίνο θέλει μόνο να πούμε αυτά που ήδη νιώθουμε και ποια είναι η αλήθεια που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει και τονίζεται από το υδάτινο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση… στο υπόλοιπο της διέλευσής του.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Ιουνίου 2020

μελλοντολόγος

Είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο

Κανείς δεν θέλει να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σπίτι του! Αν όμως αισθανόμαστε ότι είναι τελικά αναπόφευκτο, δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για να τις αναβάλουμε μόνιμα. Είτε το επιλέξαμε είτε όχι, αυτή είναι η ώρα για να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια των αποφάσεών μας και της ζωής μας…. ώστε να μην ξοδέψουμε ούτε ένα λεπτό παραπάνω, σε μια κατάσταση όπου απλά σπαταλούσαμε το χρόνο μας.

Πώς θα σας βοηθήσει ο Ερμής στον Καρκίνο να αποδεχτείτε την αλήθεια σας?

Φαίνεται πως οπουδήποτε πηγαίνουμε τώρα, θα μας ρωτάνε: “Ποια είναι η αλήθεια σας?” Αλλά μας ρωτάνε για το τι λέει η εσωτερική φωνή μας…. κι όχι ο θόρυβος του εξωτερικού κόσμου. Ποιοι είμαστε πραγματικά, τι είδους ζωή θέλουμε πραγματικά να οικοδομήσουμε και τι χρειαζόμαστε από τους ανθρώπους που εμφανίζονται στη ζωή μας? Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που μπορούμε να αναρωτηθούμε για να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια μας. Ο Ερμής μπορεί συχνά να φαίνεται πως μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα λέγοντάς μας ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή αυτός ο πλανήτης, δεν χορεύει γύρω από το θέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο

Ενώ μερικές φορές μπορεί να είναι σκληρός, ο Ερμής πάντα μας βοηθάει να πούμε αυτά για τα οποία φοβόμασταν. Με τη βοήθεια του Καρκίνου, όλοι θα νιώσουμε πιο ήπιοι και ευγενείς. Οι συζητήσεις μας, θα προέρχονται από αγάπη και όχι από φόβο.

Πολλοί αντιμετωπίζουμε δυσκολίες με την κατεύθυνση της πορείας μας φέτος, νιώθοντας πως πολλά από τα σχέδια που έχουμε κάνει, καταρρέουν ή έχουν ακυρωθεί μόνιμα. Αισθανόμαστε λοιπόν την απώλεια, τον αγώνα και την πρόκληση.

Αλλά αυτό που θα επιτρέψει αυτή η διέλευση… είναι να νιώσουμε ασφαλείς, να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας και ν’ αφήσουμε τους σπόρους της πίστης ν’ ανθίσουν ξανά… Ώστε να μπορέσουμε να πιστέψουμε πως ό, τι συμβαίνει, είναι για ένα μεγαλύτερο σκοπό, ακόμα κι αν μερικές φορές, φαίνεται αδύνατον.

κρυσταλλομαντεία

Είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο

Όλα αυτά αφορούν όχι μόνο την ταυτοποίηση αλλά και την έκφραση της αλήθειας μας, την αποκάλυψή μας! Και στη συνέχεια τη δυνατότητα να νιώσουμε αρκετά σίγουροι, για να οικοδομήσουμε μια ζωή, βασισμένη σ’ αυτήν. Αλλά για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο, πρέπει να νιώσουμε ότι δεν υπάρχει πόλεμος ανάμεσα στο κεφάλι και την καρδιά μας. Ότι κατά κάποιον τρόπο, αυτά τα δύο έκαναν ανακωχή και βρήκαν τη μέση οδό! Και τώρα βλέπουν, ακούν και νιώθουν ικανοποίηση γνωρίζοντας, ότι παίρνουν αυτό που χρειάζονται. Η ουσία είναι ότι μερικές φορές κουραζόμαστε τόσο πολύ να αλλάξουμε κατευθύνσεις και μονοπάτια, που θα προτιμούσαμε να αγνοήσουμε απλώς την αλήθεια μας και να συνεχίσουμε, ακόμα κι αν αυτός είναι ένας δρόμος που γνωρίζουμε ότι δεν μας βγάζει πραγματικά πουθενά.

Βρισκόμαστε σ’ αυτήν την περίοδο προβληματισμού από τον Απρίλιο, όταν ο Πλούτωνας μπήκε σε ανάδρομη πορεία, ενώθηκε λίγο αργότερα με την Αφροδίτη, τον Δία, τον Κρόνο, ακόμα και με τον αστεροειδή Παλλάς.

tarw-taro-xartomanteia

Εισοδος του Ερμή στον Καρκίνο

Αυτή είναι μια περίοδος αποκάλυψης, που έχει επηρεάσει κάθε τομέα της ζωής μας και εξακολουθεί να εξελίσσεται Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, όταν το έχουν κάνει.

Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε πλέον, πως είμαστε ακόμα οι ίδιοι άνθρωποι που νομίζαμε ότι ήμασταν, όταν ξεκινήσαμε φέτος. Και ενώ είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τη δική μας ζωή, πρέπει επίσης να μάθουμε να αναγνωρίζουμε, πότε μας δίνεται ένα σημάδι (ή μια λεπτή ώθηση) από το σύμπαν.

Βυθιστείτε σε αυτό που αισθάνεστε, αφήστε τον εαυτό σας να μαλακώσει και προσπαθήστε να μην κρύβεστε πλέον από τα αληθινά σας συναισθήματα. Προσπαθήστε να διακρίνετε τι είναι αυτό που αισθάνεστε και ποια είναι τα συναισθήματα των άλλων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Ιουνίου 2020

zwdia-66

Και να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας καθώς μιλάτε από ένα μέρος που είναι τόσο βαθιά ιερό μέσα σας…. που μπορεί να μην ακούγεται συχνά, πιστεύοντας ότι είναι πάντα καλό, το να αλλάζετε. Η μόνη τραγωδία, είναι να προσποιηθούμε πως δεν αλλάξαμε.

Προσπαθήστε να συνεχίσετε να ασκείτε συνειδητή χρήση της αναπνοής και να καταχωρήσετε χρονικά αυτή την περίοδο, για να διευκολύνετε όλα τα συναισθήματά σας. Αν αισθανθείτε πως η αλήθεια σας πλημμυρίζει, προσπαθήστε να βρείτε το θάρρος που απαιτείται για να τη μοιραστείτε και εγκαταλείψτε την ιδέα πως υπάρχει πάντα η κατάλληλη στιγμή για μια συζήτηση ή πως πρέπει να υπάρχει συγχρονισμός.

Υπάρχει μόνο αυτή η στιγμή…. και η αλήθεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-yy