Εαρινή ισημερία υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις για 3 ζώδια

imerisies-21214

Εαρινή ισημερία υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις για 3 ζώδια .

Εαρινή ισημερία : Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Η πιο ωραία και πολύχρωμη εποχή του χρόνου είναι εδώ, και είναι η αρχή ενός ολοκαίνουργιου κεφαλαίου.

Είτε αποφασίσατε να βγείτε έξω και να απολαύσετε τον ήλιο, είτε απλά να χαλαρώσετε με ένα καλό βιβλίο στο σπίτι σας, η εαρινή ισημερία 2020 θα είναι η καλύτερη για αυτά τα ζώδια: Κριούς, Σκορπιούς και Ιχθύες.

Επίσης γνωστή σαν ανοιξιάτικη ισημερία, ή Ostara, η εαρινή περίοδος, γιορτάζεται σε πολλούς και διαφορετικούς πολιτισμούς, σε όλο τον κόσμο. Πραγματοποιείται στις 19 Μαρτίου, καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον Κριό, και σηματοδοτεί την πρώτη μέρα της άνοιξης, στο Βόρειο Ημισφαίριο.

zodia-taro-45

Κάθε εποχή έχει τη δική της, μοναδική μαγεία και γοητεία. Φέτος, ο ήλιος θα κάνει το μεγάλο του ντεμπούτο στον πολεμιστή Κριό στις 19 Μαρτίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Απριλίου του 2020.

Με κυβερνήτη του τον Άρη – τον πλανήτη της δράσης, της ενέργειας και του πάθους – η εποχή του Κριού πιθανότατα θα κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα, με μια σοβαρή σημείωση….δεδομένης της συνόδου του Άρη, με Δία και Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Τότε η σελήνη, θα προκαλέσει την Αφροδίτη κατά την εαρινή ισημερία, γι’ αυτό τα οικονομικά και οι σχέσεις, πιθανότατα θα δοκιμαστούν αυτή την ημέρα.

Παρακάτω θα δούμε γιατί ο Κριός, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες θα έχουν την καλύτερη ανοιξιάτικη ισημερία από ποτέ:

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Κριός: Είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας

Ευτυχισμένη ηλιακή επιστροφή, Κριέ. Εκτός από το γεγονός πως είναι η εποχή των γενεθλίων σας και βιώνετε την ευλογημένη ηλιακή επανάσταση, αισθάνεστε επίσης ανακουφισμένοι. Για παράδειγμα, όταν ο ήλιος βρίσκεται στους Ιχθύες, ενεργοποιεί το 12ο οίκο σας των τερματισμών, του πνεύματος και των νέων ξεκινημάτων. Είναι ένα ασαφές διάστημα, γι’ αυτό συνήθως αισθάνεστε πιο ληθαργικοί από το συνηθισμένο, κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων.

Ωστόσο, αν επιτρέπατε στον εαυτό σας να πάει με τη ροή και τη συμπαντική παράδοση, τότε πιθανόν να ήταν πνευματικά παραγωγικός, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Παρόλα αυτά, μόλις ο ήλιος μεταβεί στις φλόγες σας, θα σας χαιρετίσουμε αμέσως με την απαιτούμενη ενέργεια και μια σπίθα έμπνευσης. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας, γιατί θα πάτε μπροστά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο Μαρτίου 2020

κρυσταλλομαντεία

Σκορπιός: Είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε το πάθος σας

Το νιώθετε Σκορπιέ? Το κόκκινο καυτό πάθος που τρέχει μέσα στις φλέβες σας? Καλώς ήλθατε στην εποχή του Κριού. Εξάλλου, είστε και κι εσείς παιδί του θεού του πολέμου! Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι εκφράζει τον εαυτό του σωματικά στον Κριό….. και σπλαχνικά μέσω των σταθερών υδάτων, στο δικό σας ζώδιο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η μετάβαση του ήλιου στον Κριό θα ενεργοποιήσει το συστηματικό έκτο οίκο σας, της υγείας, της ευαισθησίας και της καθημερινότητας. Θα σας δοθεί μια γλυκιά ώθηση αυτοπεποίθησης και ενέργειας, ειδικά από την άποψη της καθημερινότητάς σας.

Η δουλειά σας ζωντανεύει επίσης σ’ αυτή την περιοχή του χάρτη σας, οπότε είναι ένα εξαιρετικό διάστημα, για να γίνετε πιο παραγωγικοί. Προειδοποίηση: Η ανταγωνιστικότητα δεν είναι πάντα η απάντηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις μάχες σας, με σύνεση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο Μαρτίου 2020

zwdia-66

Ιχθύες: Αισθάνεσθε πραγματικά τον εαυτό σας

Όλα συμβαίνουν, Ιχθύες. Ξαναγεννιέστε κατά τη διάρκεια της εποχής των γενεθλίων σας και μόλις ο ήλιος μεταβεί στο δεύτερο οίκο των οικονομικών σας, των αξιών και του αισθησιασμού, σας δίνεται η ευκαιρία να υλοποιήσετε και να πετύχετε, ό, τι θέλετε περισσότερο. Θα είναι δυο ενδιαφέροντες μήνες, αλλά έχετε φτάσει πολύ μακριά και φαίνεται.

Τι έπεται? Συνεχίζεται η επανεξέταση της σχέσης σας με τα χρήματα – μαζί με την αίσθηση της αυτοεκτίμησης – η οποία θα συνεχίσει να συμβαίνει, σε όλη τη διάρκεια της εποχής του Κριού. Η Άνοιξη είναι το δώρο της ολοκαίνουργιας ζωής…. και είναι καιρός να αρχίσετε να ζείτε. Ξέρετε πόσο αξίζει! Το ίδιο και οι άνθρωποι γύρω σας. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τα ταλέντα σας και να δείξετε στον κόσμο, από τι είστε πραγματικά φτιαγμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος