Εβδομαδιαίες Οικονομικες Προβλέψεις zwdia 5-11/10

zwdio-zygos-afroditi

zwdia Εβδομαδας επαγγελματικες προβλεψεις 05 εως 11 Οκτωβριου

zwdia κριός

Θα είστε πνιγμένοι ως τον λαιμό από δουλειά τη Δευτέρα και την Τρίτη, όμως το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. Η επάνδρωση και η επιχειρηματική στρατηγική που θα κάνετε είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές δραστηριότητες. Μειώστε λίγο την ταχύτητα με την οποία κινήστε γύρω στα μέσα της εβδομάδας καθώς υπάρχουν κρυμμένες παγίδες τις οποίες αν δεν βρείτε και λύσετε θα σας δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα, κάτι που όντως δεν θα καταφέρετε να δείτε αν συνεχίσετε με την ταχύτητα φωτός που κινήστε από την αρχή της εβδομάδας Επίσης κάντε το παν ώστε να σας φτάσουν οι αρχικοί πόροι για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται. Την Παρασκευή το όλο ζήτημα λαμβάνει μια εξαιρετική ώθηση και σας βγάζει πανηγυρικά από όποιο τέλμα μπορεί να υποπέσατε. Η θετική ενέργεια θα κρατήσει μέχρι αργά το Σάββατο, οπότε αν νιώθετε ότι χρειάζεται πηγαίνετε στην δουλειά σας την ημέρα του Σαββάτου και κάντε τα μαγικά σας.

 

zwdia ταύρος

zodia-taro-45

Οι κοντινοί σας συνάδελφοι φαίνεται ότι με το που ξεκινάει η εβδομάδα , θα αρχίσουν να κουράζουν τον εγκέφαλο σας. Μην τους αφήσετε να σας επηρεάσουν και ως αποτέλεσμα κάνετε κάποιο λάθος πάνω στην εργασίας σας , οπότε είναι προτιμότερο τη Δευτέρα να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση πελατών. Εργασίες οι οποίες μπορούν να επιτευχθούν μόνο με την ύπαρξη ομάδας , θα πάνε καλά από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα , και ιδίως αυτές που έχουν να κάνουν με έργα που αφορούν μελλοντικές κατασκευές κλπ. Ένας τρόπος για να βρείτε την μεθοδολογία υλοποίησης τους είναι ο προγραμματισμός των επιμέρους εργασιών που απαιτούνται με το να μαζευτεί όλη η ομάδα μαζί και να αρχίσει να “αραδιάζει” τις ιδέες της στο τραπέζι. Μειώστε κατά πολύ την ταχύτητα σας την ημέρα της Παρασκευής καθώς θα χρειαστεί να κοιτάξετε διπλά και τριπλά τις όποιες αποφάσεις πάρθηκαν πριν τελικά της υπογράψετε ή πείτε το τελικό οκ, ιδίως αυτές που αφορούν τα οικονομικά ζητήματα οι οποίες σίγουρα θα χρειαστούν παραπάνω από δυο φορές , κάντε το τέσσερις για να είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι.. Το Σαββατοκύριακο από την άλλη θα είναι όμορφο και ήρεμο ακόμα και αν χρειαστεί να δουλέψετε

 

zwdia δίδυμοι

Ένας συνεργάτης ή ένας πελάτης θα περάσει από εσάς στις αρχές της εβδομάδας και θα μοιραστεί μαζί σας μια φοβερή ιδέα που θα σας καταπλήξει. Μην μείνετε απλά στο να την σκέπτεστε… βάλτε την στην πράξη αμέσως και αυτομάτως ετοιμαστείτε να λάβετε κέρδη και βραβεία από την ιδέα αυτή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρεθείτε κάπως υπέρ φορτωμένοι από όλη την εργασία που πρέπει να φροντίσετε , για αυτό το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε ώστε να μην πάθετε κάποια κρίση και μείνετε πίσω στο πρόγραμμα σας , είναι να επικεντρωθείτε και αποκλειστικά μόνο στο δημιουργικό τμήμα της επιχείρησης και όλα θα πάνε περίφημα τότε. Καλέστε σε συνάντηση τους συναδέλφους σας την Παρασκευή και φροντίστε ή εξετάστε πως όλοι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος εργασιακά. Τέλος μιας και τα άστρα δείχνουν πως η χρονική στιγμή είναι ακριβώς τέλεια για εσάς, φροντίστε να δοκιμάσετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε (εξαρτάται από το επάγγελμα σας) από τους πιο σκληρούς σας πελάτες. Τα άστρα λένε ότι θα το καταφέρετε για αυτό μην αμελήσετε να κάνετε αυτή την δοκιμή….

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

zwdia καρκίνος

Οικονομικά θέματα και ζητήματα θα είναι τα πλέον σημαντικά για εσάς τη Δευτέρα και ίσως συνεχίσουν να σας απασχολούν και την Τρίτη αυτή της εβδομάδας. Αν θέλετε να χειριστείτε το ζήτημα αυτό έγκαιρα και με τον πιο κατάλληλο τρόπο , θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι από ότι συνήθως είστε. Αυτές οι φωτιές που άναψαν τα οικονομικά ζητήματα με το που ξεκίνησε η εβδομάδα πρόκειται να σβήσουν εντελώς στα μέσα της, και από εκεί και πέρα θα είστε πλέον ελεύθεροι να ασχοληθείτε με όλα σας τα προσωπικά ζητήματα πάνω στην εργασία – όπως επίσης και με το να φτιάξετε την κατάλληλη ομάδα που απαιτεί το έργο που χειρίζεστε αυτό το διάστημα , ενώ ταυτόχρονα να επιτύχετε επίσης να περάσετε όλα εκείνες τις διαισθητικές σας γνώσεις επάνω τους και πάνω στο έργο αυτό. Το ηθικό γενικότερα στο χώρο της εργασίας σας θα έχει καλυτερεύσει και αναπτυχθεί θετικά, επομένως την Παρασκευή πάρετε όσο χρόνο νομίζετε ότι έχετε ανάγκη για να τελειώσετε όσες υποθέσεις ακόμα εκκρεμούν. Πιθανότατα την ίδια ημέρα σας έρθει η ξαφνική ανάγκη απλά να τα αφήσετε όλα στην μέση και να εξαφανιστείτε από το γραφείο, κάτι που είναι απόλυτα κατανοητό αλλά όχι απόλυτα σωστό, για αυτό και φροντίστε πρώτα να ξεμπερδεύετε με τον σωρό που υπάρχει πάνω στο γραφείο σας την Παρασκευή και μετά είστε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που ποθείτε.

 

zwdia λέων

Ίσως έχετε μείνει άναυδοι με την συμπεριφορά τόσο των συναδέλφων σας όσο και των αντιπάλων σας, αυτή την στιγμή, όπως κάντε λίγο υπομονή και το ζήτημα θα λυθεί … απλά θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε από την αρχή όλο αυτό λίγο αργότερα. Κατά τα μέσα της εβδομάδας επίσης θα χρειαστεί να είστε πέρα για πέρα προσεκτικοί όσο αφορά τις οικονομικές συναλλαγές σας. Εδώ όχι μόνο θα χρειαστεί να φροντίσετε ώστε να λάβετε την μεγαλύτερη μερίδα από το ολικό ποσό, αλλά επίσης πως όσοι θα παραστούν στην συνάντηση αυτή , θα σηκωθούν από το τραπέζι συναισθηματικά καλυμμένοι και ικανοποιημένοι, ώστε να μην έχετε άλλα προβλήματα έπειτα. Η Παρασκευή γενικά είναι μια ελεύθερη ημέρα για εσάς: θα μπορείτε να ασχοληθείτε με όποιο έργο θέλετε εσείς όπως επίσης και το να βοηθήσετε και όποιον θέλετε σε εργασιακά ζητήματα.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia παρθένος

Όταν τα πάντα γύρω σας αλλάζουν με το που αρχίζει η εβδομάδα δηλαδή τη Δευτέρα και την Τρίτη, καλύτερα να κλείσετε το στόμα σας και να μην ξεκινήσετε να κριτικάρετε και να εκφράζετε ελεύθερα ότι σκέφτεται το μυαλό σας πριν σιγουρευτείτε ότι πραγματικά γνωρίζετε τι συμβαίνει και ότι πάνω από όλα τα λόγια σας εκπροσωπούν την άποψη της πλειοψηφίας στο χώρο της δουλειάς σας. Το ξέρω ότι θα σας είναι τρομερά δύσκολο να καταπιέσετε και να συμμαζέψετε τον εαυτό σας, αλλά πιστέψτε με ότι αυτή η στρατηγική σας κίνηση εκτός ότι θα σας σώσει από πολλούς μπελάδες , το ίδιο το μέλλον θα σας ανταμείψει ακριβώς επειδή επιλέξατε να συμπεριφερθείτε για την δεδομένη στιγμή σωστά. Στα μέσα της εβδομάδας , είναι σίγουρο ότι είστε ίσως ένα εκ των ελαχίστων ατόμων που έχουν την δυνατότητα να εργάζονται κάτω από τις όποιες συνθήκες δυσκολίας, όμως μη θεωρήσετε πως θα πρέπει να βγάλετε όλη την δουλειά μόνος σας, καθώς όντως δίπλα σας υπάρχουν και άλλα άτομα τα οποία είναι πραγματικά σε θέση να σας δώσουν ένα χεράκι βοηθείας αυτή την φορά. Θα ακούσετε το μπράβο που σας αξίζει άλλωστε την Παρασκευή που τα πράγματα στην δουλειά θα επανέλθουν στη φυσιολογική τους ροή. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ξεκούραστο και μπορεί και αναζωογονητικό αν αποφασίσετε απλά να αφεθείτε και να μην σκεφτείτε καθόλου τα εργασιακά.

 

zwdia ζυγός

Ίσως να είστε το μόνο άτομο στον χώρο εργασίας σας που θα περνάει διασκεδαστικά, οπότε καλύτερα να μην υπερηφανεύεστε για αυτό. Ένα έστω προσποιητό χαμόγελο κατανόησης στους συναδέλφους σας που θα τους βλέπετε να τρέχουν πανικόβλητοι πάνω κάτω στο χώρο του γραφείου δεν θα σας κάνει να χάσετε τα φιλαράκια σας και μάλιστα αν προσφερθεί τε και δώσετε και ένα χέρι βοηθείας τότε μετά βεβαιότητας μπορώ να σας πω ότι τελικά θα γίνετε και ο ήρωας τους. Σκεφτείτε βραχυχρόνια στα μέσα της εβδομάδας, τόσο η λιγοστή ενέργεια που έχετε όσο και τα τόσα πολλά που θα πρέπει να τακτοποιήσετε και να φροντίσετε, δεν σας δίνουν την δυνατότητα για να επιλέξετε μια μακροχρόνια μέθοδο ή λύση. Την Παρασκευή και πιθανότατα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επικεντρωθείτε αποκλειστικά στις εργασιακές κοινωνικές σας επαφές και σχέσεις. Αυτή η δικτύωση στην οποία θα προβείτε θα αξίζει τον κόπο αν αφιερώσετε και δώσετε όλο σας το είναι σε αυτή και μόνο. Κάτι που θα σας χρειαστεί

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia σκορπιός

Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο και εσείς είστε ο εκλεκτός που επιλεχθήκατε ώστε να επιλύσετε το ζήτημα αυτό και μάλιστα δυναμικά. Διχόνοια, κακολογία και κουτσομπολιά-κάτι από όλα υπάρχει πάνω από τα κεφάλια των ατόμων με τα οποία δουλεύετε μαζί. Θα πρέπει επομένως να γίνετε ο υπεύθυνος όλων αυτών των διαπραγματεύσεων που θα υπάρξουν ώστε να ενώσετε και πάλι το προσωπικό σαν μια στερεή και συμπαγή ομάδα και πάλι. Στα μισά της εβδομάδας είτε θα έχετε βρει την απόλυτη λύση στο πρόβλημα αυτό ή τουλάχιστον θα ξέρετε ποιον δρόμο πρέπει να περπατήσετε ώστε να επιτευχθεί αυτό. Η Παρασκευή είναι ιδανική ως ημέρα για να λάβετε την ευθύνη της υλοποίησης νέων έργων και πρότζεκτ τα οποία πρόκειται μάλιστα να ξαναφέρουν την ηρεμία πίσω στο γραφείο και πάλι σύντομα. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να ρίξετε κατά πολύ τους εργασιακούς ρυθμούς σας. Άλλωστε με ότι αντιμετωπίζετε με το που ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα σας αξίζει περισσότερο από τον όποιον άλλον ένα καλό διάλειμμα από όλα αυτά.

 

zwdia τοξότης

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές ημέρες για επικοινωνία και στρατηγική ελεύθερης σκέψης. Καλέστε όλη την ομάδα στην αίθουσα συνεργασίας για μία εργασία σκέψης και ιδεών και δείτε τι αποτέλεσμα θα σας φέρει στο τέλος. Σιγουρευτείτε επίσης ότι στον κατάλογο των ιδεών σας θα υπάρχουν πλάνα για γρήγορες λύσεις και υλοποιήσεις όσο αφορά τα έργα που έχετε αναλάβει. Κατά τα μέσα της εβδομάδας ρίξτε προσωπικά τους ρυθμούς σας και αφήστε τις πρωτοβουλίες στους υπολοίπους. Με το να παραδώσετε προσωρινά τα ηνία σε κάποιον ή κάποιους άλλους σας δίνει τον χρόνο που χρειάζεστε είτε να ασχοληθείτε με κάποιο πιο σημαντικό εργασιακό ζήτημα ή απλά να ξεκουραστείτε. Η εργασία σας θα “πάρει φωτιά” μεταφορικά ξεκινώντας από την Παρασκευή και δεν θα το καταλάβετε παρά μόνο όταν φτάσετε στα μέσα του Σαββατοκύριακου, όπου θα συνειδητοποιήσετε το πόσο κουρασμένοι είστε και πόση δουλειά καταφέρατε να φέρετε εις πέρας σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Για αυτό αξιοποιήστε τουλάχιστον την μία ημέρα που σας έμεινε την Κυριακή ώστε να περάσετε λίγο αξιόλογο χρόνο είτε με την οικογένεια σας είτε με τον εαυτό σας αν δεν έχετε οικογένεια.

 

zwdia αιγόκερως

Ο οικονομικός προγραμματισμός καθώς και η οικονομική στρατηγική που πρέπει να έχετε , θα είναι το πιο σημαντικό ζήτημα από την έναρξη αυτής της εβδομάδας- ακόμα και αν εσείς αργήσετε λίγο να το καταλάβετε με το που αρχίσει η εβδομάδα αυτή. Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να οδηγήσετε το σκεπτικό της εταιρείας στο συντηρητικό μονοπάτι αυτή την φορά. Στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε πως εσείς και η παραγωγικότητα σας πάνω στη δουλειά σας έχετε παραμείνει ανέγγιχτοι από αυτή την τρέλα που φαίνεται να έχει καταβάλει όλους τους συναδέλφους σας σαν ιός. Συγκεντρωθείτε ώστε πρώτα να τελειώσετε τις δικές σας υποχρεώσεις που αφορούν την επιχείρηση και έπειτα βοηθήστε τους δίπλα σας. Είναι τέλος πιθανόν να βιώσετε και μια έντονη σύγκρουση μεταξύ της εργασιακής και οικογενειακής σας ζωής, ξεκινώντας από την ημέρα της Παρασκευής και συνεχίζοντας και το Σάββατο, οπότε ετοιμαστείτε να κατευνάσετε ταυτόχρονα και τις δυο μεριές

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia υδροχόος

Θα αισθάνεστε κάπως περιορισμένοι την Δευτέρα στο γραφείο σας, δεδομένου του ότι θα είστε γεμάτοι ενέργεια και με ένα εντελώς νέο όραμα στο μυαλό σας για το πως θα εκτελείτε την εργασία σας από εδώ και πέρα. Πριν απογειωθείτε και κάνετε πράξη την νέα αυτή σας στρατηγική , φροντίστε πρωτίστως να πάρετε με το μέρος , μέσο της πειθώ σας, αρκετά αξιόλογα άτομα που θα αποτελέσουν την ομάδα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το όραμα σας. Μεσοβδόμαδα να είστε έξτρα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία, διότι μπορεί να καταλήξετε να το παρακάνετε με τα έξοδα σας και να παίξετε πραγματικά το κεφάλι σας για το υπόλοιπο του έτους. Για αυτό να είστε υπερβολικά προσεκτικοί και οργανωτικοί. Η Παρασκευή θα σας φέρει ως δώρο , αυτήν την μία και μοναδική ιδέα που έλειπε για να συμπληρώσετε το παζλ της υλοποίησης της νέας σας μεθόδους εργασίας, όμως θα απαιτήσει από εσάς αρκετή δουλειά οπότε να είστε έτοιμη να αφιερώσετε κυριολεκτικά ακόμα και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο δουλεύοντας πάνω στην ιδέα σας….

 

zwdia ιχθείς

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας αργά και σταθερά και ας αλλάζουν τα πάντα γύρω σας ταχύτατα. Η πρώτη σας κλίση θα είναι να βοηθήσετε τους διπλανούς σας να προσαρμοστούν στην αλλαγή του περιβάλλοντος γύρω τους, όμως σας επισιτιστώ την προσοχή , να ασχοληθείτε πρώτα με τους δικούς σας στόχους και όταν τους τελειώσετε να βοηθήσετε τους άλλους , διαφορετικά θα αποτύχετε και εσείς επίσης. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα γνωρίζετε ακριβώς το τι συμβαίνει, αν και οι περισσότεροι που εργάζονται βρίσκονται στα μαύρα σκοτάδια κυριολεκτικά. Δια δώστε ότι γνωρίζετε λοιπόν και εκτός ότι οι άνθρωποι πραγματικά θα δώσουν βάρος στα λόγια σας και ότι θα έχετε την πλήρη τους προσοχή θα έχετε παράλληλα και απίστευτη υποβοήθηση από το ουράνιο στερέωμα συνεχώς. Η Παρασκευή μπορεί να αποβεί σε μια εκ των ημερών που θα σας προκαλέσει μια κάποια σύγχυση για αυτό να είστε προετοιμασμένος από πριν και να εξασκηθείτε ώστε ότι λέτε να είναι η σωστή απόδοση της σκέψης εκείνη την στιγμή . Να αναμένετε πάντως στο χειρότερο σενάριο τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και παραπάνω από αυτό την Κυριακή (θεωρώντας την ως την πιο δυσάρεστη εξέλιξη αυτή)

zodia-zvdia-yy