εβδομαδιαίο ερωτικο ωροσκοπιο 29/04 -05/05

evdomadiaies-1016314

εβδομαδιαίο ερωτικο ωροσκοπιο 29/04 -05/05

ζώδια Κριός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, όπως και ο Ερμής, ο οποίος γυρίζει σε κανονική πορεία την Τετάρτη φέρνοντας πίσω τις μοναδικές ατάκες σας! Σας ζητούν να κάνετε την κίνησή σας, να την κάνετε με αυτοπεποίθηση, αλλά έχετε στο νου σας πού σταματά η αυτοπεποίθηση και πού αρχίζει η υπερβολή. Μείνετε εντός πλαισίου.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας πρέπει να έχει αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας σε πολλούς τομείς, αλλά καθώς έφυγε από το ζώδιό σας προχωρά προς τη φάση της Πανσελήνου την επόμενη εβδομάδα στον τομέα της σχέσης σας. Χρησιμοποιήστε τη για να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε τους άλλους, τους άγνωστους. Η ασφάλεια μιας πρώην σχέσης μπορεί να είναι δελεαστική, αλλά, αλήθεια;

 

ζώδια Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να πείτε σε κανένα τι να κάνει. Δεν μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας αγαπήσει – παραδείγματος χάριν – άσχετα με το πόσες κινήσεις θα κάνετε ή πόσους φίλους και φίλες θα μπλέξετε στο θέμα. Αν αυτός ή αυτή δεν σας γουστάρει, δεν αλλάζει. Αυτό και άλλες αλήθειες, σας σπρώχνουν προς τα εκεί που θα συμβεί.

ζώδια Καρκίνος

Το υπέροχο με τον Γουίνι, είναι ότι είναι μοναδικός. Όχι, δεν είναι. Υπάρχει ένα ράφι γεμάτο από Γουίνι στο κατάστημα παιχνιδιών. Μπορεί να βλέπετε κάποιον ως μοναδικό, ίσως και να σας λέει ότι είναι, αλλά αυτό δεν είναι η πραγματικότητα. Δεν είστε ευτυχισμένοι; Ψάξτε αλλού για μέλι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζώδια Λέων

Ψάχνετε κάποιο να παντρευτείτε ή απλά μια βραδιά με μια σίγουρη παρέα όταν φτάσει στο τέλος της; Να είστε ειλικρινείς με το τι πραγματικά θέλετε από την ερωτική σας ζωή, Λέοντες. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος απαιτούν την ειλικρίνεια, όπως κι όλοι μας. Εδώ σήμερα, γεια σας αύριο – ή μένω εδώ να δω πού θα με βγάλει;

ζώδια Παρθένος

Είστε τόσο καλό ζώδιο, τόσο οργανωμένο. Αυτό είναι το κομπλιμέντο της εβδομάδας, έτσι δεν είναι; Κάποιος μπορεί να σχολιάσει το γούστο σας στα παπούτσια, πόσο τακτοποιημένο είναι το γραφείο σας, πόσο ωραία στυλό έχετε. Μην απατάστε, αυτός ή αυτή έχει προσέξει κι άλλα πολλά επίσης!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Ζυγός

Η ορθή κίνηση του Ερμή στον τομέα της σχέσης σας, μπορεί να συνδέεται με μια ορθή κίνηση κι εδώ στη Γη. Μπορεί να προχωράτε σε μια σχέση και να την πάτε στο επόμενο επίπεδο, είτε μπορεί να σκέφτεστε τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε για να ξεπεράσετε κάποιον πρώην σας και να βγείτε και πάλι στην αγορά; Ωραία.

ζώδια Σκορπιός

Τι να πείτε σε κάποιο που δεν σας ξέρει και τόσο καλά; Αυτός είναι ο οποιοσδήποτε που μπορεί να προσπάθησε να έρθει κοντά σας και βρήκε τον τοίχο άμυνάς σας υπερβολικό. Μπορείτε να πείτε ότι είστε αξιαγάπητοι – και είστε, αλλά πείτε το στον εαυτό σας. Η θέρμη της αγάπης είναι εδώ, αφήστε κάποιον να ζεστάνει την καρδιά σας, αφήνοντας τον να μπει μέσα.

zwdia - love

ζώδια Τοξότης

Αν ψάχνετε για διαβεβαιώσεις, ότι κάποιος αξίζει τον κόπο και το χρόνο σας ίσως, αναρωτηθείτε αν αυτός ή αυτή δεν σας αφήνει να τη γλιτώνετε με πολλά, αν σας τεστάρει και σας κάνει ερωτήσεις που κάποιες φορές σας τρομάζουν. Τότε κάπου πάει. Αυτό που σας προκαλεί, φέρνει καλές στιγμές!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζώδια Αιγόκερως

Όλα όσα προλαβαίνετε, τόσα πολλά ραντεβού έχετε! Ο Ήλιος φέρνει στο επίκεντρο αυτό τον τομέα του χάρτη σας, αυτόν που σας ζητά να βγείτε έξω και να πιάσετε δουλειά, και σύντομα θα αυξηθεί κατά πολύ η δραστηριότητα. Φιλήστε μερικούς βατράχους και ακόμα κι αν σας πάρει κάποιες εβδομάδες για να βρείτε τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσά σας, θα περάσετε καλά ψάχνοντας!

zwdia

ζώδια Υδροχόος

Ο Άρης σας θεωρεί καυτό σημείο στο πεδίο του έρωτα, και γιατί να μην το κάνει; Είστε έξυπνοι, γοητευτικοί και το γούστο σας στη μόδα είναι πολύ πιο μπροστά από τους περισσότερους. Μπορεί, όμως, να κοιτάτε προς τη λάθος κατεύθυνση. Αυτό που εκτιμά πραγματικά, είναι η μαγεία σας! Έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε.

ζώδια Ιχθύες

Βλέπετε τις αξίες κάποιου ή μόνο τα χρυσαφένια μαλλιά του; Είναι εύκολο να γοητευτείτε και να θαμπωθείτε από την εμφάνιση και τη γοητεία κάποιου, αλλά αν δεν μοιράζεται τις απόψεις σας, υπάρχει ελπίδα; Αρκετή ελπίδα για μια διασκεδαστική βραδιά, τουλάχιστον; Δίκαιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia