εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/06

g-spot-zwdio

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/06

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Η αίσθηση ότι φτάνετε σπίτι, αυτό που σας κάνει να μην νιώθετε αμηχανία στη σιωπή, η οποία είναι το ίδιο σημαντική με την κουβέντα. Αυτό.

Κάποιος μοιάζει οικείος, στην πραγματικότητα δεν έχετε γνωριστεί ποτέ αλλά στα όνειρά σας έχετε βρεθεί εκατοντάδες φορές.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Η Αφροδίτη συνεχίζει να περνά από το ζώδιό σας και καθώς συνδέεται με τον Πλούτωνα, η έντονη ενέργεια έρχεται για να ρίξει τις μάσκες. Κάποιος που προσποιούταν ότι του / της αρέσατε λίγο έχει στην πραγματικότητα πολύ πιο βαθιά συναισθήματα για εσάς. Αυτό κάνει τα πράγματα περίεργα; Δεν θα έπρεπε, Ταύροι. Το βαθύ και το σημαντικό σας περιμένει.

ζώδια Δίδυμοι

Η ετήσια Νέα Σελήνη τη Δευτέρα είναι μια ευκαιρία να πείτε στο σύμπαν τι ψάχνετε στον έρωτα και οτιδήποτε άλλο θέλατε να ζητήσετε. Η ενέργεια τώρα μοιάζει να κατευθύνεται προς κάποιον απ’ το παρελθόν, όχι έναν πρώην. Κάποιον που δεν πέτυχε τον στόχο την πρώτη φορά.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Καρκίνος

Οι συμβουλές για τις σχέσεις είναι κάτι που παίρνετε πολύ σοβαρά, ειδικά λόγω της πηγής των σοφών αυτών λέξεων. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πάντα να τις κάνετε πράξη, είναι συμβουλές και τίποτα παραπάνω. Μην ζείτε τη ζωή σας υπό τις οδηγίες των φίλων σας, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις τους. Η εβδομάδα για να βγείτε απ’ το σενάριο.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/06

ζώδια Λέων

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιο νέος στη σκηνή δεν είναι ο τύπος σας. Μπορεί να το έχετε δηλώσει σε όποιον ήταν εκεί για να σας ακούσει, αλλά μήπως διαμαρτύρεστε λίγο έντονα, Λέοντες; Ψάχνετε την έγκριση των φίλων; Διασφαλίζετε ότι δεν θα τους πειράξει κάποιος που μπορεί να ταρακουνήσει τα συνηθισμένα; Παραδεχτείτε τα αληθινά σας συναισθήματα.

ζώδια Παρθένος

Αν έχετε βρεθεί σε πολλούς γάμους να κρατάτε λουλούδια ή να οργανώνετε το παρκινγκ, τις ανθοδέσμες, τα καθίσματα και όλα τα υπόλοιπα, ρωτήστε πότε είναι η δική σας σειρά. Πολύ γρήγορα; Μήπως να πάτε για καφέ πρώτα; Είναι κακό να δείχνετε τις προθέσεις σας, Παρθένοι; Όχι, Παρθένοι. Για την ακρίβεια, αν θα το κάνετε, αυτή είναι η τέλεια εβδομάδα.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Όταν είστε το ζώδιο που κυβερνά την αγάπη και τις σχέσεις υπάρχει ένα σίγουρο ποσοστό πίεσης, κάποιες προσδοκίες ίσως; Από ποιον ακριβώς; Το να βρείτε το σωστό άτομο δεν έχει προθεσμία, ακόμα και για σας. Είναι κάτι που θα προχωρήσει όπως θέλει. Αν και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν αυτή την εβδομάδα σίγουρα.

ζώδια Σκορπιός

Δεν μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας αγαπήσει. Ούτε μπορείτε να κάνετε κάποιον να θέλει να χαμουρευτεί μαζί σας στο παρκινγκ και πριν πείτε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας σαν Σκορπιοί, λίγη μαγεία ίσως, ξέρουμε και οι δύο ότι δεν θα λειτουργήσει αν δεν δεσμεύονται και οι δύο καρδιές. Ξεκινήστε εκεί, Σκορπιοί. Με μια καρδιά που συναντά τη δική σας στα μισά του δρόμου.

ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Το θέμα των αδελφών ψυχών ανοίγει καθώς ο Ερμής τελειώνει τη βόλτα του στον τομέα της σχέσης σας μέχρι την Τρίτη. Αλλά υπάρχει και η Νέα Σελήνη για να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της Τρίτης. Ένας συνδυασμός που τονίζει κάποιον που φλερτάρει, με γοητεία, με όμορφα λόγια. Μια μαστ ψυχή που περιμένει μόνο εσάς.

ζώδια Αιγόκερως

Ο Άρης σας πιέζει να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές στην ερωτική ζωή σας. Είτε ερωτευτήκατε πρόσφατα είτε αρχίσατε να βγαίνετε με κάποιον, σας ρωτά τι θέλετε πραγματικά αντί με το τι θα συμβιβαστείτε; Κάθε λεπτομέρεια αναλύεται, Αιγόκεροι. Γι’ αυτό κάποιος μπορεί να είναι δύσκολος. Θέλει κι αυτός να το κάνει σωστά.

zwdia-66

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/06

ζώδια Υδροχόος

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Νέα Σελήνη στον τομέα της νέας αγάπης σας δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο χρόνο από τα βράδια αυτού του Σαββατοκύριακου. Αυτό, αν αποφασίσετε να βγείτε. Αν όχι, δεν πειράζει, δεν χρειάζεστε την ενέργεια αυτή για να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Μπορείτε να μείνετε σπίτι, να δείτε τα τελευταία επεισόδια του GOT. Όμορφα.

ζώδια Ιχθύες

Τον Άρη στον τομέα της διασκέδασής σας βρίσκει ο Ερμής την Τρίτη. Αυτό δεν σας φέρνει μόνο πάθος αλλά και τη τόλμη να πάτε εκεί και να πείτε γεια. Είναι ώρα να βγείτε εκεί έξω, Ιχθύες. Έξω έξω. Θα πρέπει να δεχτείτε και να απολαύσετε στο έπακρο κάθε πρόταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9