εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/09

g-spot-zwdio

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/09

ζώδια Κριός

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα της σχέσης σας. Αυτό ήταν, λοιπόν, καμία ελπίδα, ότι έγινε – έγινε, ώρα νε μπείτε στην απομόνωση. Μετά βίας. Κάτι άλλο της γίνεται εμμονή και μπορεί να έρθει με τη μορφή κάποιου που σας καταλαβαίνει απολύτως και θα σας καταλάβει. Ολόκληρους.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η υποστήριξη των φίλων σας μπορεί να έρχεται μέσα από γκρίνιες ή λίγα αστειάκια. Σας ενθαρρύνουν να βγείτε έξω και να κυκλοφορήσετε, να δείτε τα αξιοθέατα. Μπορεί να ακούγεται γελοίο, Ταύροι, αλλά έχουν πάρει στα σοβαρά τη δουλειά τους να σας τα φτιάξουν με κάποιον νέο, ακόμα και πίσω απ’ τα γέλια τους. Ωραία.

ζώδια Δίδυμοι

Ξέρω ότι έχετε τη διάθεση για κάτι λίγο πιο διαφωτιστικό από αυτό που λαμβάνετε τελευταία. Κάποιον που μπαίνει στη συζήτηση και εκτιμά την εκθαμβωτική σας εμφάνιση. Με χαρά σας λέω ότι έντονες συνομιλίες είναι στο δρόμο, κυριολεκτικά. Στο δρόμο για τη δουλειά, το γυμναστήριο, οπουδήποτε. Πείτε γεια.

ζώδια Καρκίνος

Θέλετε την επαφή που θα κάνει το κεφάλι σας να ζαλιστεί, την καρδιά σας να τρέξει, τα χέρια σας να ιδρώσουν, όπως ακριβώς στις χολιγουντιανές ταινίες; Ίσως οι απαιτήσεις να σας είναι λίγο υπερβολικές, Καρκίνοι. Θα συμβιβαζόσασταν με μια απλή ρομαντική ταινία; Κάποιος που σας κάνει να γελάτε είναι πολύ πιο ρεαλιστικός και προτιμότερος. Είναι στο δρόμο.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/09

taro-zodia-76

ζώδια Λέων

Ο Άρης μπαίνει στον τομέα της σχέσης σας από την Τρίτη και καθώς τακτοποιείται μπορεί να σας ζητηθεί να προσδιορίσετε τι θέλετε από την αγάπη, από μια σχέση. Περιμένετε μερικές ενδιαφέρουσες εκδόσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε αυτό που θέλετε πραγματικά. Ανακατέψτε και διαλέξτε.

ζώδια Παρθένος

Θα μπορούσα να σας πω εξυπνάδες. Να πω ότι η συνεχιζόμενη μάχη ανάμεσα στον Ποσειδώνα και σε οποιονδήποτε πλανήτη περνάει απ’ το ζώδιό σας φωτίζει ερωτήσεις που καθοδηγούνται από την ψυχή σε μια προσπάθεια να εκθέσουν την αλήθεια των ερωτικών ονείρων σας. Ή θα μπορούσα απλώς να πω ότι αν δεν σας ταιριάζουν, ξεφορτωθείτε τους, έρχονται κι άλλοι. Αυτό.

ζώδια Ζυγός

Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σας την Κυριακή. Έχει άλλα μέρη να πάει και άλλα πράγματα να κάνει. Έτσι μπορείτε να λύσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση σας χωρίς αυτήν. Ορίστε. Καθώς φεύγει, ρίχνει μια τελευταία βολή στον Ουρανό, ο οποίος έχει κρύψει το φως κάποιου, μέχρι τώρα. Εκτίθεται, έτοιμος να μιλήσει επιτέλους. Όχι μια μίζερη απόπειρα αλλά μια τελική αποκάλυψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Σκορπιός

Καθώς ο γείτονάς σας χάνει τη δύναμη της Αφροδίτης, προς το παρόν, είναι στο ζώδιό σας από την Κυριακή. Αλλά προσέξτε, Σκορπιοί, θα είναι ενδιαφέρουσες οι επόμενες εβδομάδες με την κυβερνήτη της αγάπης σας και θα πρέπει να κρατήσετε καθαρό το μυαλό σας. Σας ενθαρρύνει να κάνετε τολμηρές κινήσεις, είτε αναζητάτε μια νέα αγάπη είτε ξεκαθαρίζετε ότι δεν σας ταιριάζει πλέον.

ζώδια Τοξότης

Όταν βλέπετε τη λέξη πρώην στο ερωτικό ωροσκόπιό σας, πώς αισθάνεστε; Σας γεμίζει με ελπίδα και προσμονή ή με φόβο; Ούτε είναι σκόπιμο ούτε δεδομένο, είναι η πρόταση ότι αυτός ή αυτή ή η επιρροή τους πιάνουν την προσοχή σας. Για απελευθέρωση, για μια αγκαλιά, για να γελάσετε υστερικά με την ιδέα, είναι ολόδική σας η απόφαση.

ζώδια Αιγόκερως

Όταν έχετε εκατόν πενήντα πράγματα να κάνετε και όλη σας η προσοχή είναι σε αυτό που δεν πρέπει να κάνετε; Έτσι είναι η αγάπη αυτή την εβδομάδα, Αιγόκεροι. Αυτό που μπορεί να λέγατε περισπασμό, αλλά τι περισπασμός! Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο, σταματήστε να σκέφτεστε και αρχίστε να κάνετε.

taro-zodia-098

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/09

ζώδια Υδροχόος

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας από την Τρίτη, πάλι. Είναι γεμάτος ενέργεια και στάση κυνηγού και δεν έχει καμία σχέση με την ερωτική ζωή σας. Σχεδόν. Έχει αν τον κατευθύνετε προς τα εκεί, γιατί, για να λέμε την αλήθεια, δεν συμβαίνουν και πολλά στον ερωτικό τομέα σας. Απαιτείται κάποια προσπάθεια.

ζώδια Ιχθύες

Η σκέψη τυχόν αμφιβολιών μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει περισσότερες, είναι λες και διπλασιάζονται, Ιχθύες. Σαφώς ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να υποθέσετε ότι όλα είναι όπως πρέπει, εκεί όπου πρέπει και όλα είναι καλά μέχρι να ακούσετε το αντίθετο. Σταματήστε να δημιουργείτε ιστορίες που με τη σειρά τους δημιουργούν αμφιβολίες. Απλώς ακολουθήστε τη νέα ερωτική ροή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia