εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 11-17/08

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 11-17/08

ζώδια Κριός

Εάν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον ή, ίσως, αν υπάρχει κάποιος που σας περιτριγυρίζει και σας στέλνει σινιάλα έχετε κάνει κάτι γι’ αυτό; Κάποιος περιμένει από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Σας ενδιαφέρει; Αν ναι, η έκλειψη σας λέει κάντε τη!

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Υπάρχουν παρεμβολές στην επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, Ταύροι. Ο τάδε είπε και η τάδε είπε φτάνουν με μεγάλη ταχύτητα και μπορεί να σας εκπλήξει λίγο το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι παραβάτες είναι οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι. Ένας φίλος ή ακόμα και ένα μέλος της οικογένειάς σας αποφάσισε ότι ξέρει ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς ή ποιος δεν είναι αρκετά καλός. Αλλάξτε τα σχέδιά τους.

ζώδια Δίδυμοι

Είστε σε πλήρη λειτουργία, Δίδυμοι. Φλερτ, επιπολαιότητα και γοητεία, όλα αυτά που σας προσδιορίζουν όταν έχετε βάλει κάποιους στο μάτι. Όλα πάνε καλά και ομαλά, μέχρι να στείλετε το λάθος μήνυμα σε εκείνον που είναι στην κορυφή της λίστας σας. Επιλέξτε έναν, μόνο έναν. Και φλερτάρετε όσο θέλετε μαζί του/της.

ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι κάτι που συνηθίζετε, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να σφίξετε τα δόντια και να πείτε σε κάποιον ακριβώς πώς αισθάνεστε. Θα προτιμούσατε να μείνετε μυστήριοι, θα προτιμούσατε να τους αφήσετε να μαντέψουν, θα προτιμούσατε να περιμένετε και να δείτε αν θα το καταλάβουν ή όχι. Δεν έχετε επιλογή, Καρκίνοι. Ή θα μιλήσετε μόνοι σας ή θα σας αναγκάσουν.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 11-17/08

taro-zodia-76

ζώδια Λέων

Η έκλειψη, στο ζώδιό σας, είναι η ευκαιρία σας να πάτε από τη σκιά στο φως. Σας κάνει να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από αυτό που πιστεύατε ότι είναι άμεση δράση και να κάνετε αυτό που θέλετε. Όχι ότι χρειάζεστε την έκλειψη για να το κάνετε αυτό, αλλά κάθε δικαιολογία μετράει. Πέστε με τα μούτρα στην τελευταία σας εμμονή.

ζώδια Παρθένος

Δεν πρόκειται να πω μισές αλήθειες μόνο για να κάνω κάποιον να αισθανθεί καλύτερα. Η κατάσταση είναι όλα ή τίποτα και είναι ξεκάθαρο ότι κι εσείς βρίσκεστε στην ίδια διάθεση, Παρθένοι. Αν κάποιος σας προκαλεί, πείτε τα του όπως είναι. Εάν έχετε ξετρελαθεί με το νέο του/της χτένισμα, ενημερώστε τους. Νέα αγάπη, ξεκάθαρη αγάπη, είναι η αληθινή αγάπη. Ο μόνος τρόπος.

ζώδια Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δεν επηρεάζεται από την έκλειψη, αλλά η κοινωνική σας ζωή επηρεάζεται. Αυτός ο συνδυασμός σας κρατά σταθερούς στις πρόσφατες συνδέσεις σας, αλλά ταρακουνά εκείνους που περιβάλλουν το πιθανό νέο φλερτ σας. Ξεπεράστε το, μην ξεκινήσετε μια μάχη με τους φίλους του/της. Δώστε τους μερικές ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Σκορπιός

Ο Δίας παίρνει μια ριπή ζεστού αέρα από την έκλειψη, μια στιγμή που σας προσφέρει την πλατφόρμα που θα πατήσετε για να ξεχωρίσετε, να φανείτε. Δεν είναι απ’ τα αγαπημένα σας πράγματα, Σκορπιοί. Πώς αλλιώς, όμως, σχεδιάζετε να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου; Άντε, λοιπόν, ανεβείτε.

ζώδια Τοξότης

Θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά τα πάντα. Ίσως ήσασταν λίγο παραπάνω ενθουσιώδεις ή δεν ήσασταν αρκετά. Ή ίσως απλά δεν ήταν για σας. Ωστόσο. Η τύχη σας φέρνει μερικές εκπλήξεις, Τοξότες. Γι’ αυτό αν δείτε μια πόρτα να κλείνει, είναι επειδή κάποιος περιμένει πίσω από μια άλλη. Τοκ τοκ.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 11-17/08

ζώδια Αιγόκερως

Έχω διαπιστώσει ότι όσο περισσότερο δίνετε από τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο δίνουν και οι άλλοι. Εντάξει, αυτό ίσως να μην είναι πάντα αλήθεια. Τότε, τι λέτε γι’ αυτό: όσο περισσότερο δίνετε από τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο θα δώσουν οι σωστοί άνθρωποι; Καμία ανταμοιβή από τις συναισθηματικές επενδύσεις σας σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε το μέρος που δίνετε τα συναισθήματά σας.

taro-zodia-098

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 11-17/08

ζώδια Υδροχόος

Η μερική ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στο αντίθετο ζώδιο απ’ το δικό σας, στον Λέοντα, δηλαδή, σε περίπτωση που αναρωτιέστε. Αυτό, λοιπόν, αφορά κατά βάσει τις σχέσεις σας και μέσα σε αυτόν τον πανικό βρίσκεται και ο πλανήτης που κυβερνά τη νέα αγάπη για σας, Ερμής, και κινείται ανάδρομα. Επομένως είναι ώρα για προσοχή, μιλάτε / φλερτάρετε / βγαίνετε μόνο με πραγματικά συναισθήματα, καθώς οι μάσκες θα πέσουν. Σας προειδοποιώ.

ζώδια Ιχθύες

Υπάρχει μαγεία κάπου μακριά για εσάς, Ιχθύες. Αν είστε σε διακοπές μπορεί να συναντήσετε κάπου τον έρωτα και, παρεμπιπτόντως, μπορεί να μην κρατήσει μόνο για το δεκαπενθήμερο. Μπορεί να διαρκέσει για πολύ, πολύ καιρό. Δεν έχετε κανονίσει διακοπές; Έχετε πολλή δουλειά; Αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε ερωτική ζωή; Οι δουλειά αλλάζει, ο ελεύθερος χρόνος αυξάνεται. Τέλεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia