εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 24/02-2/03

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 24/02-2/03

ζώδια Κριός
Μια φοβερή και τρομερή αγάπη ξεκινά, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης και ο φίλος του ο Ουρανός, παίρνουν τη δουλειά του Δία και ρίχνουν μια βολίδα ενέργειας στην καρδιά του τομέα της σχέσης σας. Παθιασμένοι, με τα μούτρα, ακόμα και συζητήσιμοι πέστε με τα μούτρα σ’ αυτό.

ζώδια Ταύρος
Αν και δεν ξέρετε ποιο είναι το όνομα κάποιου, νιώθετε τη θέρμη που εκπέμπει. Ίσως να πηγαίνατε λίγο πιο κοντά και να πείτε ένα «γεια»; Δεν είναι η εβδομάδα για χαλαρή τακτική, αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα, ξεπεράστε την απροθυμία να χαιρετίσετε.

 

ζώδια Δίδυμοι
Μια κοινωνική πρόσκληση, ίσως της τελευταίας στιγμής, είναι σίγουρα εκνευριστική και δεν μπορείτε να χάσετε τον χρόνο σας, το καταλαβαίνω. Αλλά αν η προσπάθεια αλλάξει την τωρινή ερωτική σας κατάσταση και σας φέρει σε μία που θα σας κάνει πιο χαρούμενους; Οι γύρω σας θέλουν να ταρακουνήσουν λίγο τα πράγματα, ακολουθείστε αντί να γκρινιάζετε.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Σας παρατηρούν και παρά παρατηρούν, ειδικά κάποιος που θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα και εσείς απ’ την άλλη νιώθετε αόρατοι. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να συνεχίσετε όπως τώρα και θα το κάνουν. Το ξέρω, δεν προσπαθείτε καθόλου, Καρκίνοι. Η αγάπη θα σας βρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζώδια Λέων
Σώμα και ψυχή, όλα ή τίποτα, αυτό δεν είναι που θέλετε, Λέοντες; Να προσέχετε τι εύχεστε, η θερμοκρασία αυξάνει για πολλούς από εσάς και μαζί με την κλίση σας στο πάθος και το δράμα, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ. Ακούγεται υπέροχο, έτσι;

ζώδια Παρθένος
Αν δημιουργείτε τον τέλειο σύντροφο, φροντίστε να συμπεριλάβετε λεπτομέρειες, φροντίστε να αναφέρετε τα πάντα που επιθυμείτε, καθώς το σύμπαν ακούει όσο ποτέ άλλοτε. Το να ονειρευτείτε κάποιον και να γίνει πραγματικότητα, είναι σίγουρα ανοησία. Αλλά αν δεν είναι;

ζώδια Ζυγός
Οι δεύτερες απόψεις μπορούν να πάνε καλά ή στραβά, οι φίλοι σας μπορεί να συμφωνούν με τις επιλογές σας ή μπορεί να είναι τελείως αντίθετοι. Όταν πρόκειται για τον έρωτα όμως, δεν μπορεί, η μόνη σας ανησυχία είναι για το πώς νιώθετε για κάποιον, σωστά; Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, ο συνηθισμένος τύπος ανθρώπου που επιλέγετε δεν θα είναι αρκετός.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Σκορπιός
Η σπιτική τούρτα είναι καλύτερη από την αγορασμένη, είναι η αγάπη που μπαίνει στην ετοιμασία της που κάνει όλη τη διαφορά, Σκορπιοί, αυτό και ότι δεν μπαίνει τίποτα άλλο παρά μόνο καλής ποιότητας συστατικά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικειμενική ομορφιά μοντέλου ή στους άνετους και χαλαρούς τύπους. Το ένα περιέχει ψεύτικα συστατικά, το άλλο μόνο αγάπη.

ζώδια Τοξότης
Για ακόμα μια φορά ο τομέας της νέας αγάπης σας είναι πιο καυτός από φεστιβάλ τσίλι, και η μόνη σας δουλειά είναι να βρείτε τον έναν που είναι όσο καυτός θέλετε. Η υπερβολή ή η έλλειψη, απλά δεν θα είναι αρκετά για εσάς. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας, ποιος σας κάνει να κάνετε ένα βήμα πίσω, ποιος σας κάνει να προχωράτε μπροστά;

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Αιγόκερως
Σε κάποιους δεν θα αρέσουν αυτά που λέτε, τι έκπληξη, και δεν έχει καμία σημασία αν αυτό συμβαίνει στη δουλειά ή όχι. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το ένα άτομο που τα πιάνει, που σας πιάνει, και αν είναι τυχερός/η θα πάρει και το τηλέφωνό σας.

ζώδια Υδροχόος
Η δεύτερη θέση δεν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, ποτέ. Αλλά όταν πρόκειται για τον έρωτα, ένας μικρός ανταγωνισμός σας ενθαρρύνει. Αυτό δεν είναι κακό, σωστά; Κι αν είναι μόνο ο ανταγωνισμός, σας τραβά το ενδιαφέρον να είστε οι μοναδικοί; Ρίξτε μια ματιά στα κίνητρά σας, Υδροχόοι.

ζώδια Ιχθύες
Όταν το κεφάλι σας είναι τόσο γεμάτο με το «τι είπε ποιος σε ποιον» ή τι χαρτιά πρέπει να συμπληρωθούν και τι έχει για βραδινό, έχετε χώρο για τη γνώμη κάποιου άλλου; Ναι, έχετε. Αλλά πρέπει να ξέρουν και την αξία του χώρου επίσης, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι την ξέρουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00