εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 28/10 – 3/11

erwtikes-14414

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 28/10 – 3/11

ζώδια Κριός
Όλα αυτά που προκαλούν φόβο, θα ανήκαν περισσότερο σε μια ταινία με φαντάσματα παρά στην ερωτική σας ζωή, και για να είμαστε δίκαιοι ο Δίας προσπαθεί πολύ για να το κάνει αυτό πραγματικότητα. Αυτό που πρέπει να κάνετε δεν είναι να φορέσετε μια μάσκα, αλλά να την βγάλετε και να αποκαλύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα σε κάποιον που πιστεύει πως θέλετε απλά να παραμείνετε φίλοι. Ίσως.

ζώδια Ταύρος
Από όλα τα περίεργα πλάσματα που παραμονεύουν στον λαβύρινθο του έρωτα, μπορεί να μην περιμένατε αυτόν που εμφανίζεται και λέει γεια, αλλά τέτοια είναι η εποχή, μια εποχή εκπλήξεων και τυγχάνει να μην είναι όλες δυσάρεστες. Μείνετε έξω όλη τη νύχτα, μέχρι να ανακαλύψετε ποιος είναι αυτός που περιμένει για να σας πει γεια. Επιτέλους.

 

ζώδια Δίδυμοι
Ο Πλούτωνας και ο Δίας κάνουν φάρσες με τη στοργή σας, ένα παιχνίδι κρυφτού που σας κάνει να κρυφοκοιτάτε ανάμεσα απ’ τα χέρια σας στο τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Ή ίσως αυτοί να είναι οι φίλοι σας που αναρωτιούνται τι μπορεί να κάνετε έπειτα. Μυστικά αποκαλύπτονται, σε εσάς ή από εσάς Δίδυμοι;

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Ο αποχωρισμός του Πλούτωνα με τον Άρη κάνουν τα πράγματα ευκολότερα στο μέτωπο του έρωτα, είναι πιο εύκολο για εσάς να αποφασίσετε ποιος θα επωφεληθεί από την συντροφιά σας και ποιος όχι. Έχετε κάνει την επιλογή σας, ή ίσως έχετε μαγευτεί από τη Νέα Σελήνη και δεν μπορείτε ακόμα να πάρετε μια απόφαση; Η επιλογή πρέπει να γίνει.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Πιστεύετε στις δεισιδαιμονίες, τις μαύρες γάτες και τις κούκλες βουντού; Όχι; Χαίρομαι που το ακούω. Οπότε σας αρέσουν τα κοκτέιλ και να τρέχετε κάτω από την βροχή; Όχι; Χαίρομαι που το ακούω κι αυτό. Συνεχίστε την προσπάθεια, μπορεί να το πετύχετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Κάποιος χαίρεται να ακούει τα χαζολογήματά σας, αλλά δεν είναι τα χαζολογήματά σας που τον ενδιαφέρουν.

ζώδια Παρθένος
Φαίνεται πως κυκλοφορούν απερίσκεπτοι ψίθυροι τριγύρω και εσείς μάλλον πρέπει να έχετε τα αφτιά σας ανοιχτά για να ανακαλύψετε από πιο στόμα ξεκινάνε. Κάποιος δεν σας βοηθάει και πολύ με τις ρομαντικές σας περιπέτειες, μισές αλήθειες και κουτσομπολιά σχηματίζουν γνώμες για την κάθε μία. Καταπολεμήστε το κάνοντας την κίνησή σας τώρα, κάντε κάποιον να δει ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα που οι άλλου έχουν φτιάξει για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ζυγός
Αν κάτι σας παθιάζει πραγματικά, απλά κάνετε τα πάντα για να γίνει. Μιλάω για τη δουλειά στην προκειμένη περίπτωση, αλλά αυτό δεν ακούγεται και πολύ ρομαντικό, έτσι δεν είναι; Αυτό που κάνει όμως είναι να σας ζωντανεύει, κάνετε αυτό που αγαπάτε και αγαπάτε αυτό που κάνετε και αυτό είναι πολύ ελκυστικό. Αλλά έχετε χρόνο για έρωτες; Βρείτε τον!

ζώδια Σκορπιός
Είναι η εποχή σας, σας αρέσει να παίζεται κρυφτό, αλλά τι γίνεται αν κρύβεστε και αυτοί που ψάχνουν ξεχνάνε να έρθουν να σας βρουν; Μήπως έχετε απομακρυνθεί πολύ Σκορπιοί; Μπορεί να ήρθε η ώρα να ανανεώσετε κάποιες διασυνδέσεις, να εμφανιστείτε σε ένα πάρτι με την εμφάνιση κάποιου που κοινωνικοποιείται πολύ. Κάντε μια δοκιμή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Τοξότης
Λοιπόν, κάποιος είναι ντυμένος Αφροδίτη, την θεά του έρωτα, κάποιος Κρόνος, τον άρχοντα του χρόνου και περπατούν χεράκι χεράκι στον Οίκο σας. Η Αφροδίτη ρωτάει τον Κρόνο, θα είναι για πάντα και ο Κρόνος απαντά, είναι γραμμένο στα αστέρια. Μοιραίες συναντήσεις προμηνύονται, βγείτε έξω και κοιτάξτε.

ζώδια Αιγόκερως
Αναπληρώνετε τον χαμένο χρόνο με κάποιον που ήταν απών ή μη διαθέσιμος, αλλά μην βιάζεστε να μπλέξετε Αιγόκεροι. Η απουσία κάνει την καρδιά πιο ζεστή, αλλά στη διαδρομή την κάνει να ξεχνά και κάποιες λεπτομέρειες. Να είστε βέβαιοι πριν ξεκινήσετε τις μεγάλες δηλώσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος
Αυτό που ίσως εσείς δεν ξέρετε είναι ότι κάποιος δουλεύει για εσάς ενώ εσείς κοιμάστε, παινεύοντάς σας σε ένα δυνητικό ερωτικό ενδιαφέρον και λέγοντας πόσο υπέροχοι είστε. Αλλά μια σύσταση σε μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δείξει πόσο πολύ οι προσπάθειές του έχουν πιάσει. Κάποιος έρχεται κατά πάνω σας με μεγάλη ταχύτητα. Ωραία.

ζώδια Ιχθύες
Δεν μπορεί συχνά κάποιος να ισχυριστεί ότι χόρεψε όλο το βράδυ με ένα ζόμπι και παρέμεινε ζωντανός για να πει την ιστορία, αλλά κάπου είναι Halloween και όλα είναι πιθανά. Δεχτείτε μια κοινωνική πρόσκληση, πολλά πάρτι συμβαίνουν και λατρεύετε τις μεταμφιέσεις και ανεξάρτητα με το πώς είναι κάποιος εξωτερικά, το εσωτερικό του μετράει, σωστά; Ναι, αυτό και το ότι μπορεί να βγάλει τη μάσκα. Ας ελπίσουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66