εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 4-10/11

evdomadiaies-1723314

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 4-10/11

ζώδια Κριός
Να τα μας, να τα μας! Το απροσδόκητο σας έρχεται κατακούτελα. Μπορεί και να μην είναι και τόσο αναπάντεχο, Κριοί, καθώς κάποιος μαζεύει το θάρρος του και σας λέει «γεια». Ανταποδώστε τη χάρη χαμογελώντας, αντί να γελάσετε με την απουσία δράσης του έως τώρα. Ο σαρκασμός δεν σας πάει.

ζώδια Ταύρος
Τώρα που ο Ερμής και ο Ήλιος απομακρύνονται, ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να ακούσετε τι σας λέει πραγματικά κάποιος, από το να είστε τυφλωμένοι από την ομορφιά του. Σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Σας αρέσει αυτό που ακούτε;

 

ζώδια Δίδυμοι
Είναι καλό να λύνετε τις διαφορές σας. Και τώρα που το κάνατε, εσείς και ένα νέο σας φλερτ μπορείτε να προχωρήσετε στο να ανακαλύψετε τον πυρήνα της αλήθειας, αντί να στριφογυρνάτε προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλο. Ψάχνετε για έρωτα; Ο Δίας φωνάζει από μακριά, είναι εδώ και έχει ξεπεράσει τους πρώην. Μπόνους!

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε για να επιβραδύνετε τα πράγματα, Καρκίνοι. Ο Έρωτας έχει τους δικούς του ρυθμούς – και αν σας πει τελειώνετε, πρέπει να τελειώνετε! Ακολουθήστε το, δεν υπάρχουν κανόνες, ασχέτως με το τι σας λένε οι υπερπροστατευτικοί σας φίλοι. Ενθουσιώδεις ραντεβού.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Το τι κάνατε στο πίσω μέρος του μαγαζιού με εκείνον τον τύπο, δεν είναι δουλειά κανενός άλλου παρά μόνο δική σας, αλλά τι κάνατε; Φαίνεται πως τα κουτσομπολιά διαδίδονται και δεν είναι καλό να τους δίνετε τροφή. Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη, όσο γεμάτη θέλετε εσείς να είναι!

ζώδια Παρθένος
Λέτε αντίο στον Άρη στον τομέα της νέας και αληθινής σας αγάπης την Τετάρτη, οπότε αν υπάρχει κάποιος που θα χρειαζόταν ένα χεράκι για να τον προσεγγίσετε, μήπως να το κάνετε έως τότε; Ο Άρης προσφέρει πάθος, δημιουργικότητα και μια ισχυρή δόση ενέργειας. Μπορεί και να σας χρειαστεί.

ζώδια Ζυγός
Αν έχετε ξεπεράσει την απόλυτη τρέλα της ερωτικής σας ζωής, μήπως θα θέλατε να πάρετε μια μεγάλη σοκολάτα και να μείνετε σπίτι; Ο Άρης μπαίνει στον τομέα της νέας σας αγάπης, και ενθαρρύνει άγριες στιγμές για όσους τις θέλουν. Βγείτε έξω και μπερδευτείτε με τον κόσμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Σκορπιός
Ποτέ δεν θα μπορέσετε να δείτε ξανά κάποιον με το ίδιο μάτι, μόλις κάνετε την κίνησή σας και σας δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται. Η κατάσταση γίνεται αμήχανη, σωστά; Γι’ αυτό δεν κάνετε καμία κίνηση; Και αν πουν ναι; Πηγαίνετε, η ενέργεια είναι θετική.

ζώδια Τοξότης
Οι δημιουργικοί χυμοί είναι σε πλήρη ροή, πιθανότατα τους χρησιμοποιείτε ορθά σε μια επαγγελματική συμφωνία, αλλά σκεφτείτε να ταρακουνήσετε και την κοινωνική σας ζωή, Τοξότες. Τα πράγματα μπορεί να έχουν λιμνάσει λίγο, φρεσκάρετέ τα με μια αλλαγή περιβάλλοντος ή μια αλλαγή παρέας.

zwdia-fotia

ζώδια Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη στο τιμόνι της κοινωνικής σας ζωής, μπορεί να θέλετε να δώσετε προσοχή. Δεν την ενδιαφέρουν τόσο οι τρελές νύχτες πάρτι, της έχει εξάψει το ενδιαφέρον κάποιος στο γυμναστήριο, ή σε ένα χόμπι ή ένα μάθημα που κάνετε. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι καλή αρχή συζήτησης.

ζώδια Υδροχόος
Ο Άρης είναι σε εσάς από την Τετάρτη, ο πλανήτης του πάθους είναι στο ζώδιό σας, και ενώ μπορεί να σπάσετε τα πιάτα από την αδεξιότητά σας, δεν θα μπορέσετε να σπάσετε συμφωνίες, οπότε προσέξτε πού δεσμεύεστε. Αν δεν είναι κάτι που θα σας κρατήσει για καιρό, πείτε όχι.

ζώδια Ιχθύες
Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τραβήξετε την προσοχή προς το μέρος σας – και τα έχετε σκεφτεί όλα, αλλά κανένα δεν φαίνεται να είναι αρκετό για εσάς, Ιχθύες. Είστε πολύ σωστοί, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα απολύτως, καθώς κάποιος έχει ήδη δει το φως. Απλά λάμψτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00