εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 7-13/10

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 7-13/10

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Φαίνεται ότι έχετε πολλά να πείτε, ίσως και λίγο υπερβολικά πολλά; Ρίξτε ρυθμούς, Κριοί, κάποιος θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς, αλλά ίσως όχι όλα μαζί σε ένα ραντεβού. Προσπαθήστε να διατηρήσετε έναν αέρα μυστηρίου. Κάποιος νέος σας μπήκε στο μάτι; Ο ρομαντισμός πιάνει περισσότερο από μία υπερβολικά άμεση προσέγγιση. Προετοιμαστείτε να κορτάρετε.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να πείτε στα μούτρα του άλλου αυτό που νιώθετε, παρά να χορεύετε τριγύρω από τους φίλους του μπας και μάθετε κάτι. Αν σας αρέσει κάποιος, σας κάνει να γελάτε, κάνει την καρδιά σας να ξεχνάει χτύπους ή οτιδήποτε άλλο, τότε είναι η ώρα να πείτε αυτό που έχετε να πείτε, παρά να ψάχνετε για στοιχεία από τους άλλους.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Γίνεται να φλερτάρετε περισσότερο αυτή την εβδομάδα; Πολύ αμφιβάλλω Δίδυμοι, και ενώ αυτό ακούγεται υπέροχο, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα αν δεν ξέρετε μέχρι πού είναι τα όρια. Είναι πραγματικά πολύ απλό Δίδυμοι, έναν τη φορά, βάλτε όλη σας την ενέργεια σε ένα φλερτ τη φορά. Μια σειρά σχηματίζεται.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε την Αφροδίτη στον τομέα της νέας σας αγάπης, αν κάθεστε στο σπίτι, βλέπετε σαπουνόπερες και τρώτε παγωτό. Ναι το παγωτό θα είναι γκουρμέ, η κουβερτούλα σας η καλύτερη, ο καναπές τρομερά αναπαυτικός, όλα πολύ Αφροδίσια, αλλά αυτό που θέλει εκείνη πραγματικά είναι μια ωραία έξοδο, με ένα φιλί στο τέλος της.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα πολύ καλό Λιοντάρι. Πιάστε το από εκεί και συνεχίστε το Λέοντες, δουλέψτε την αφηγητική σας μαγεία και ρίξτε ένα ξόρκι στο μέλλον σας, καθώς λέτε στον εαυτό σας την ιστορία και κάνοντάς το, επιτέλους παραδέχεστε τι θέλετε από μια σχέση. Μόλις γίνει αυτό, βγείτε έξω και πάρτε το. Ξεκαθαρίστε πρώτα το κεφάλι σας και μετά την καρδιά σας.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Υπάρχουν μερικές φορές στη ζωή σας φάσεις, που το να έχετε μια σχέση απλά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Αυτή δεν είναι μία από αυτές! Με την Σελήνη, τον Άρη και τον Πλούτωνα να κάθονται όλοι στη ζώνη της νέας σας αγάπης, τον Ποσειδώνα στη ζώνη της σχέσης σας και την Αφροδίτη να φέρνει γλυκομίλητα κύματα, είστε ένας ερωτικός μαγνήτης!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Ξέρουμε όλοι πόσο θλιβερά μπορεί να γίνουν τα πράγματα όταν κάποιος δεν παίζει το παιχνίδι, δεν είναι όσο ρομαντικός θα θέλατε, δεν σας δίνει αγκαλιά όταν προφανώς χρειάζεστε μία, ούτε ανταποκρίνεται στο προφανέστατο φλερτ σας. Περιμένετε: μπορεί απλά να έχει δουλειά, να θέλει λίγη ενθάρρυνση ή να είναι αφηρημένος. Συνεχίστε την προσπάθεια.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, στέκεται ακριβώς μπροστά σας, οπότε αναγκαστικά αυτό πρέπει να είναι καλό για την ερωτική σας ζωή, έτσι Σκορπιοί; Όντως είναι, και με τις ακτίνες της αστραφτερής ροζ ενέργειάς της να περνάνε μέσα από τον ερωτικό σας τομέα, έχει διαλέξει ήδη κάποιον. Έχετε μια βδομάδα να τον αποκαλύψετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, πολλά γίνονται στο χάρτη σας Τοξότες, άρα και στη ζωή σας, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για έρωτες; Η Αφροδίτη είναι στο δρόμο, αργότερα μέσα στο μήνα μπαίνει στο ζώδιό σας, οπότε μήπως έχετε κάποια πράγματα να ξεμπερδεύετε για να κάνετε χώρο για αγάπη στη ζωή σας;

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Η δύναμη και το πάθος του ζωδίου σας είναι πανίσχυρα και δεν θα φτάσουν όλα στην ερωτική σας ζωή, πιθανών και καλύτερα, αλλά κάποια φτάνουν στην κυβερνήτη της πραγματικής σας αγάπης, Αφροδίτη. Προτείνει μια συνάντηση, βραδινό σχολείο, μάθημα στο γυμναστήριο ή μαζώξεις. Πράγματα που κάνουν ματιές αγνώστων να συναντιούνται από την άλλη άκρη γεμάτων δωματίων, και που σας κάνουν να σταματάτε επιτόπου. Πείτε «γεια».

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Κάποιος μεγαλύτερος, κάποιος με τον αέρα της δύναμης ή της μεγάλης ευθύνης θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ελκυστικός, και εντέλει μέρος της ζωής σας, είτε σχετίζεται με την αγάπη είτε όχι. Μπορεί να μην έχει αρκετό χρόνο για να κάθεται και να κάνει συζητήσεις, μπορεί να μην είστε όλη την ώρα κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, και να μην είναι γούτσου γούτσου και αγκαλίτσες. Τέλεια.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Μπορεί να φτάσετε από το μηδέν στο άπειρο, μέσα σε ένα απόγευμα, Ιχθύες. Και ενώ είναι υπέροχο να είστε συνεπαρμένοι, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε ποιος είναι κάποιος, πραγματικά. Αυτό δεν είναι κακό, για την ακρίβεια βοηθάει πραγματικά, βάλτε τους σε βάθρο και δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Ξεκινήστε από χαμηλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00