Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04 εως 02/10 Aνατροπές Επιστροφές και Μεταμορφώσεις

zwdio-skorpios-afroditi

Ωροσκόπιο Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Πλούτωνας το ζώδιο σας?

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Πλούτωνας για το ζώδιό σας ? Ελέγξτε το ωροσκόπιο, για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας.

Αυτή η διέλευση είναι βέβαιο πως θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, αν ο ωροσκόπος σας πέσει περίπου στις 20-25 μοίρες του Αιγόκερω!

κριός ζώδιο- κριός ωροσκόπος ή πλούτωνας στο 10ο οίκο

zodia-taro-45

Οπουδήποτε κι αν νομίζατε ότι κατευθυνόσασταν, να ξέρετε πως τα πράγματα αλλάζουν… καθώς το ωροσκόπιο για την καριέρα του Κριού το 2019 θα το επιβεβαιώσει.

Υπάρχουν μήπως καθυστερημένοι στόχοι, που εμποδίζουν την προσπάθεια να βρείτε μια νέα και πιο εκπληκτική πορεία στη ζωή σας ? Μια αστραπιαία άνοδος στην εξουσία ή μια απότομη δυσμενής πτώση, θα μπορούσε να σας ταρακουνήσει.

Ό, τι νομίζατε μέχρι τώρα, πως έπρεπε να κάνετε ή να υποστηρίξετε, θα σας εμποδίσει να ακολουθήσετε την αληθινή σας κλήση. Προσπαθήστε να εξυγιάνετε τις αξιώσεις σας.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ταύρος ζώδιο- ταύρος ωροσκόπος ή πλούτωνας στον 9ο οίκο

Είναι σαν να αντιμετωπίζετε μια ισχυρή θρησκευτική αλλαγή! Χριστιανική, μουσουλμανική, ινδουιστική ή αθεϊστική, οι ιδέες σας για τον κόσμο και για το τι είναι σωστό και τι λάθος, αλλάζουν ριζικά. Μπορεί να φτάσετε στο σημείο, από τη μια να περιφρονείτε τις υψηλές πανεπιστημιακές αίθουσες κι απ την άλλη, να νοιώθετε πολιτισμικό σοκ μέσα από ταξίδια και μαζικά μέσα ενημέρωσης. Όλοι έχουμε τις προκαταλήψεις μας, τις δογματικές νοοτροπίες και τις ορατές απόψεις μας. Οι επόμενοι μήνες είναι μια καλή στιγμή για να ξεριζώσετε τις δικές σας!

δίδυμοι ζώδια- δίδυμοι ωροσκόπος ή πλούτωνας στον 8ο οίκο

Τα χρήματα, είναι βρώμικη δουλειά…. και τα καταπιεσμένα συναισθήματα του φθόνου και της απληστίας, μπορούν να βγουν όλα μαζί στην επιφάνεια. Γνωρίζετε τη συμφωνία: τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου. Οι οικονομικές εξάρσεις φέρνουν ό,τι χειρότερο! Και τώρα έχετε την ευκαιρία, να αντιμετωπίσετε τέτοιες καταστάσεις όπως, η κατανομή της περιουσίας, οι επιχορηγήσεις, τα δάνεια, οι φόροι, οι σεξουαλικές διαστροφές και οι συναισθηματικές δεσμεύσεις, που συνοδεύουν τέτοια πράγματα. Από stripper, καλόγρια ή από γεροντοπαλίκαρο, ζιγκολό ? Όλα είναι δυνατά, αυτό το καλοκαίρι!

xartomanteia

Ωροσκόπιο Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Πλούτωνας το ζώδιο σας?

καρκίνος ζώδια – καρκίνος Ωροσκόπος ή πλούτωνας στον 7ο οίκο

Μήπως ο σύζυγός σας είναι ένας συνδυασμός Jekyll και Hyde ? Είναι δύσκολος άνθρωπος ? Αν το ένα λεπτό όλα πάνε καλά και το αμέσως επόμενο χαλάνε όλα, αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι παίζουν βρώμικα. Οι σχέσεις φαίνεται να είναι του στυλ «όλα ή τίποτα» αυτές τις μέρες κι αυτό θα σας απωθήσει εντελώς. Ώρα να ανατρέψετε τις ισορροπίες! Αυτό το καλοκαίρι θ’ αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους φόβους της σχέσης σας! Το « μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» δεν είναι απλά λόγια, όταν ο πλούτωνας βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων σας. Ας γίνει μια αναγέννηση και μια ανανέωση!

λέων ζώδια – λέων ωροσκόπος ή πλούτωνας στον 6ο οίκο

Έχετε ακούσει ποτέ για τις απατεωνιές της ζωής? Ώρα να μπείτε στο κεντρικό σύστημα, να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο τρόπο ζωής σας και να δημιουργήσετε απίστευτα αποτελέσματα! Είναι, ή η απόλυτη αποτοξίνωση, ή η απόλυτη θαυματουργή θεραπεία. Τι θα γίνει? Απαιτούμενος αναπρογραμματισμός, μιας αρνητικής σκέψης? Η εξάλειψη της ζάχαρης από τη διατροφή σας? Το ίδιο ισχύει και για την εργασία σας. Υπάρχουν πρακτικές που σας κάνουν αναποτελεσματικούς ή κάποιοι φόβοι, που σας συγκρατούν από το να βρείτε την ιδανική εργασία? Η περίοδος της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα, είναι τόσο καλή όσο ποτέ, για να εξυγιάνετε τις κακές συνήθειες!

zodia-astra-tarot

 

παρθένος ζώδια – παρθένος ωροσκόπος ή πλούτωνας στον 5ο οίκο

Η αγάπη μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Τι φοβάστε? Τη δύναμη της αληθινής αγάπης? Το σεξ? Ή ίσως είστε συνηθισμένοι να τα κρατάτε μέσα σας. Να λογοκρίνετε τον εαυτό σας και να τον κρατάτε υπό έλεγχο, επειδή τρομάζετε και μόνο στην ιδέα ν’ αφήσετε ξαφνικά τον εαυτό σας, να χαλαρώσει και να γίνει αποκαλυπτικός … ή ο Θεός ξέρει, τι άλλο? Όμως η επιθυμία σας για ζωή κραυγάζει για έκφραση….. κι αυτό το καλοκαίρι είναι μια καλή στιγμή, για να διώξετε αυτούς τους δαίμονες, να ξελαμπικάρετε και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο!

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA