Ενδώστε στις δονήσεις της αλλαγής 19-25/04

image3

Ενδώστε στις δονήσεις της αλλαγής 19-25/04 .

Ενδώστε : Η Εποχή του Κριού λήγει αυτή τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Ο Ήλιος αφήνει τα εδάφη του και περνά στον Ταύρο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 20 Μαΐου.

Για τέσσερεις εβδομάδες, η ενέργεια του Κριού τροφοδοτούσε τη δημιουργικότητα και την αυθεντικότητα όλων…

Τώρα τα λόγια περνούν στην πράξη: Πόσοι από αυτούς τους καινοτόμους οραματισμούς σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά;

zodia-taro-45

Περάστε στη διαχείριση των εγχειρημάτων σας και προσθέστε την πρακτική μαγεία στις κινήσεις σας. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεστε: Ο Ταύρος είναι εξίσου λογικός και αισθητικός. Γι’ αυτό τις επόμενες εβδομάδες καλείστε τόσο να στήσετε κάποιες αγαστές διαδικασίες, όσο και να καταλήξετε σε αποτελέσματα. Υπολογίστε με σύνεση την κάθε λεπτομέρεια των σχεδίων σας.

Όλοι λαμβάνετε πρόσθετη στήριξη στα διαχειριστικά σχέδιά σας αυτή τη χρονιά. Αυτό αναμένεται και από τη σύνοδο του εύστροφου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο, επίσης τη Δευτέρα: Μαζί θα πλοηγήσουν τις αποστολές σας μέχρι τις 3 Μαΐου. Ο κοινωνικός Ερμής θα βοηθήσει να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα για κάθε πόστο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ενδώστε στις δονήσεις της αλλαγής 19-25/04 .

Δεν πρέπει να αρκεστείτε πλέον σε έκτακτες συνεργασίες, αναζητήστε τους γνώστες που θα παράσχουν σταθερά τη σοφία και την εμπειρία τους. Αν οι κινήσεις σας δεν είχαν την πρέπουσα σειρά, απλοποιήστε όλα όσα έγιναν περίπλοκα… Αλλά χωρίς να θυσιάσετε την «πολυτέλεια». Ο καλαίσθητος Ταύρος αγαπά τα όμορφα πράγματα της ζωής, αρκεί να εξυπηρετούν και κάποιο σκοπό!

Η αλλαγή θα είναι η μόνη σταθερά την Πέμπτη 22 Απριλίου, που η δημιουργική Αφροδίτη συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό. Ενδώστε στις δονήσεις τους, καθώς μαζί μπορούν να στήσουν μια ουράνια ατμόσφαιρα τέχνης και καινοτομίας. Αν νιώθετε παγιδευμένοι, η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να σας βγάλει από κάθε αδιέξοδο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η συνάντηση της ερωτικής Αφροδίτης με τον διαδικτυακό ειδήμονα Ουρανό, θα προάγει τις ιστοσελίδες γνωριμιών. Τα ζευγάρια μπορεί να νιώσουν πιο τολμηρά στον πειραματισμό προς κάθε κατεύθυνση: Από την κρεβατοκάμαρα μέχρι τον σχεδιασμό μιας περιπέτειας. Και μόνο η συζήτηση για μια απόδραση ή ένα σεμινάριο τάντρα, μπορεί να αναζωογονήσει τη θέρμη σας!

Την Παρασκευή 23 Απριλίου μπορεί και ο πύρινος Άρης να μειώσει λίγο τις φλόγες του: Αφήνει τους ερωτύλους και αεικίνητους Διδύμους και περνά στον τρυφερό και σπιτόγατο Καρκίνο. Μετά από επτά πολύβουες εβδομάδες, θα νιώσετε ευγνώμονες γι’ αυτή την ελάττωση ταχύτητας. Θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες και τις συναρπαστικές γνωριμίες που συλλέξατε από τις 3 Μαρτίου!


zwdia-tarw-zodia-19
Ενδώστε στις δονήσεις της αλλαγής 19-25/04 .

Η πραότητα αναμένεται να επικρατήσει μέχρι τις 11 Ιουνίου, τόσο επί Γης όσο και στις καρδιές σας. Θα είναι μια καλή αφορμή για να δώσετε την ευκαιρία σε «καλά παιδιά» να σας συναρπάσουν.

Στραφείτε περισσότερο στο σπιτικό σας, καθώς κάθε είδους οικιακό εγχείρημα θα ευνοηθεί από τις παρακινητικές ακτίνες του Άρη. Έχετε μια ιδέα για μια παράλληλη απασχόληση που μπορείτε να ξεκινήσετε από την κουζίνα σας; Το τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε τις δοκιμαστικές σας κινήσεις!

Με τον ορμητικό Άρη στα νωχελικά ύδατα του Καρκίνου μέχρι τις 11 Ιουνίου, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες αναταράξεις. Αυτά τα νερά δρουν υποτονικά για τον πολεμιστή πλανήτη, αποτελούν μία από τις λιγότερο ευνοϊκές θέσεις του στον ζωδιακό κύκλο. Και έχει λογική: Ο ανεξάρτητος Άρης νιώθει κλειστοφοβικά σε αυτό το ευαίσθητο ζώδιο, που έχει επίκεντρο την οικογένεια. Μπορεί να προκύψουν σαρωτικά συναισθήματα αυτή την περίοδο… Ειδικά αν κάποιοι σας αναγκάσουν να μιλήσετε για προσωπικά θέματα, είτε καταπατήσουν τον δικό σας χρόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ενδωστε στις δονήσεις της αλλαγής 19-25/04 .

Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί φωταγωγήσει «τραύματα». Η επιστροφή σε παιδιάστικες φοβίες θα σας κάνουν όλους ευερέθιστους, ειδικά αν νιώθετε μοναξιά ή αναστάτωση και λαχταράτε την ανθρώπινη επαφή. Οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν εριστικοί και ευαίσθητοι, χωρίς να λένε ευθέως τι τους ενοχλεί. Αν κάποιος δηλώσει «είμαι μια χαρά!», μην το πάρετε και ως δεδομένο…

Σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα να τον εξαναγκάσετε να συζητήσει όσο είναι σε ένταση. Αλλά όταν τα μαύρα σύννεφα πυκνώνουν, μην τα αφήσετε να κρέμονται πάνω από το κεφάλι σας. Είναι καλύτερα να θίξετε το θέμα, όσο πιο συνοπτικά και ιδιωτικά μπορείτε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τούτου λεχθέντος, αν κάποιοι παραμένουν πεισματάρηδες, προτιμήστε να απομακρυνθείτε. Το σπιτικό σας πρέπει να αποτελεί το καταφύγιό σας, όχι εστία δραμάτων και εντάσεων.

Αλλά ο πολεμιστής Άρης μπορεί να φορτίσει την προκλητική ατμόσφαιρα με την οικογένεια και συγκατοίκους, για να την διαχειριστείτε άμεσα. Το θάρρος του στα εδάφη του Καρκίνου, θα ωθήσει τους πιο τρυφερούς να πάρουν τα ηνία: Πράγματι, η κατανόηση και η δύναμη μπορούν να βαδίσουν χέρι – χέρι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia