Εντάσεις και Συναισθήματα στην Εποχή της Καραντίνας

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Εντάσεις και Συναισθήματα στην Εποχή της Καραντίνας .

Εντάσεις και Συναισθήματα : 23 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (18:56 στους Ταύρο / Ιχθύς)

Η καλλιτεχνία, ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα και η πίστη μπορούν να ρέουν ελεύθερα τώρα. Η Μούσα της δημιουργίας σας ψιθυρίζει στο αυτί. Αν και θα πρέπει να καταβάλετε κι εσείς κάποια προσπάθεια για να μετατρέψετε την έμπνευση σε κάτι απτό.

Κοινωνικά και ερωτικά, τα πράγματα θα ρέουν ομαλά και σχεδόν μαγικά, θα μπορούσαμε να πούμε, γι’ αυτό φροντίστε να ξέρετε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά.

zodia-taro-45

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ευλογίας και αφθονίας (σε όλους τους τομείς της ζωής). Αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να ξοδέψετε υπερβολικά και να γίνετε υπερβολικά αισιόδοξοι στις υποθέσεις σας με τα χρήματα και τις σχέσεις.

Η φυσική σας ομορφιά και η ζεστασιά σας βγαίνουν στην επιφάνεια με αυτήν την διέλευση. Αλλά μην τις ξοδέψετε άδικα δημιουργώντας ένα προσωπείο επιφανειακής αίγλης και γοητείας. Αφήστε την ουσία της εσωτερικής ομορφιάς σας και του καθαρού πνεύματός σας να λάμψει μέσα από την εμφάνιση και τους τρόπους σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εντάσεις και Συναισθήματα : 19 Μαρτίου – 10 Μαΐου – Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, σε όψη μικρού τριγώνου (κοντινότερη απόσταση στις 18 Απριλίου)

Για 2 μήνες περίπου, από τις 19 Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου, η Αφροδίτη και ο Άρης θα ταξιδεύουν σε μια παρατεταμένη όψη τριγώνου (120°).

Ωστόσο, ποτέ δεν θα σχηματίσουν ακριβές τρίγωνο. Αυτό συμβαίνει γιατί εκεί που η Αφροδίτη φτάνει τη μοίρα για να δημιουργήσει το ακριβές τρίγωνο (18 Απριλίου), αρχίζει να κόβει ταχύτητα. Για να ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο της και ο Άρης συνεχίζει την πορεία του μόνος.

Ολόκληρος ο κύκλος της Αφροδίτης ξεκινά στις 22 Μαρτίου με 19 Αυγούστου, με την ανάδρομη περίοδο από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL  – Ότι είναι γραμμένο θα συμβεί

xartomanteia

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη μας καλεί να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες μας και να φέρουμε μεγαλύτερη απόλαυση και άνεση στη ζωή μας. Ενώ βρίσκουμε επίσης πιο συνεργατικούς και διπλωματικούς τρόπους για να εκφράσουμε την επιθετικότητα, την οργή και την ενόχλησή μας.

Ξεκινάνε αυτό το ταξίδι σε ζώδια της γης (ο Άρης στον Αιγόκερω, η Αφροδίτη στον Ταύρο), όπου είναι και οι δύο αρκετά ισχυροί. Αυτό κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν με πιο σταθερό και πρακτικό τρόπο. Είναι, για παράδειγμα, καλή περίοδος για να φροντίσετε τον εαυτό σας με αισθησιακές πολυτέλειες. Να μαλακώσετε τη σκληρή ενέργεια με ομορφιά και αγάπη σε ό,τι κάνετε.

κρυσταλλομαντεία

Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη και ο Άρης είναι και οι δύο σε ζώδια του αέρα (ο Άρης στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στους Διδύμους) και κλίνουν περισσότερο προς την αλληλεπίδραση, τις ιδέες και την επικοινωνία. Είναι καλή ενέργεια για πνευματικά και δημιουργικά έργα, μάθηση, γραφή ή πληροφόρηση. Το τρίγωνο βγαίνει από την τροχιά του στις 10 Μαΐου, πριν ο Άρης μπει στους Ιχθύς και η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη (13 Μαΐου).

Μικρό τρίγωνο Ερμή – Αφροδίτης – Άρη

Εντάσεις και Συναισθήματα : Στη μέση του τριγώνου Άρη – Αφροδίτης, στις 11-22 Απριλίου, ο Ερμής φτάνει στην παρέα για να σχηματίσει εξάγωνο και με τους δύο, σχηματίζοντας έτσι ένα τριγωνικό σχήμα.

Μια όψη μικρού τριγώνου συνδυάζει την εύκολη όψη τριγώνου (120° Αφροδίτη και Άρη) με δύο πιθανώς δημιουργικές όψεις εξάγωνου (60° με τον Ερμή).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Φέρνει συχνά ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Αυτή η συγκεκριμένη όψη περιλαμβάνει τρεις πλανήτες που βάζουν λιθαράκια στη συνειδητή οπτική και αλληλεπίδραση με τον κόσμο . Ο Ερμής (ιδέες, επικοινωνία), η Αφροδίτη (αγάπη, στοργή, αξίες, άνεση) και ο Άρης (επιθυμία, αμεσότητα, δράση).

Οι συνδυασμένες αυτές ενέργειες παρέχουν τα μέσα για να λειτουργήσουμε στην καθημερινότητα του κόσμου: την αντίληψη, την αλληλεπίδραση και τη δράση. Θα σας βοηθήσουν εάν είστε μέρος ενός μεγαλύτερου πρότζεκτ ή μιας φιλοδοξίας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL  – Ότι είναι γραμμένο θα συμβεί

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το μικρό αυτό τρίγωνο είναι σε ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Ετσι γίνονται πιο εύκολα δημιουργικές κινήσεις σε τομείς της επικοινωνίας, των ιδεών και των αυθόρμητων αντιλήψεων. Αυτές οι εγκεφαλικές παρορμήσεις μπορεί να είναι ακριβείς αν τις εξετάσετε ρεαλιστικά. Αλλά η παρόρμησή σας μπορεί να είναι να δράσετε βάσει πεποίθησης.

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε το πρώτο σας ένστικτο σε μια κατάσταση. Θα είναι ενοχλητικό να πρέπει να κόψετε ταχύτητα για να μάθετε τις λεπτομέρειες και τους άλλους παράγοντες που την επηρεάζουν. Αυτές οι ενέργειες δίνουν αυθόρμητη διαίσθηση που μπορεί να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Αλλά είναι καλό να σκεφτείτε όλες τις πιθανότητες πριν βγάλετε συμπεράσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia