Εξάρσεις αισθησιασμού και θερμές επικοινωνίες 06-07/03

karkinos-problhmata

Εξάρσεις αισθησιασμού και θερμές επικοινωνίες 06-07/03 .

Εξάρσεις αισθησιασμού : Η διάθεση του σαββατοκύριακου φουντώνει και πυρώνει, από τις συμπράξεις των πλανητών την Παρασκευή το βράδυ!

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί διαδοχικά εξάγωνα, με τον Δία και τον Ερμή. Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του Αέρα, ενώ ο Δίας κυβερνά τον Τοξότη.

Ο Ερμής βρίσκεται στα τέλη μιας συνόδου με τον Δία, που διατηρεί ακόμη εξάρσεις αισθησιασμού και καλύτερες επικοινωνίες!

zodia-taro-45

Η ατμόσφαιρα διέπεται από έντονο ενθουσιασμό και διάθεση για συζητήσεις. Οι ιδέες φαντάζουν πιο σπουδαίες – και δεν αποκλείεται να είναι. Όλα είναι ευχάριστα και αίσια. Η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ συναντά τον Ερμή. Αν και ο Τοξότης αυξάνει την αυτοπεποίθηση, ο Ποσειδώνας μπορεί να εγείρει αμφιβολίες… Είτε να εντάξει παγίδες ή ψευδαισθήσεις στα αρχικά σας σχέδια!

Κάτι μπορεί να μετριάσει την ευχάριστη διάθεση, είτε να προσθέσει μια λαμπερή χροιά που να σας δελεάσει. Υπάρχει το σπέρμα της επιτυχίας στα σχέδια που δρομολογείτε τώρα, γι’ αυτό μην σας αποθαρρύνουν οι αμυδρές αμφιβολίες: Αν οι ιδέες σας έχουν προοπτική, θα προχωρήσουν. Αν όχι, θα αποτελέσουν τη δίοδο προς κάτι σπουδαιότερο και μεγαλύτερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εξάρσεις αισθησιασμού και θερμές επικοινωνίες 06-07/03

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με την Αθηνά στον Υδροχόο. Είναι μια απόπειρα να προσεγγίσετε μια ανώτερη αλήθεια. Η όψη θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό που οικοδομείται, με κάποιες ικανοποιητικές διαφωτίσεις!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη θα περάσει στον στιβαρό / σκυθρωπό Αιγόκερω. Εκεί θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Άρη από τους Διδύμους. Μπορεί το κλίμα να μην αντικατοπτρίζει τον αέρινο ενθουσιασμό του Άρη – με κυβερνήτη τον Ερμή… Ωστόσο θα ωφεληθεί από αυτή την ανόρθωση, αν ακολουθήσετε τη ροή του. Η κίνηση φτιάχνει τη διάθεση, και η καλύτερη διάθεση δημιουργεί περισσότερες επιλογές για δράση!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 06-08/03 – Το γραμμένο της Αγάπης

 

zodia-zvdia-22

Την Κυριακή, η Αθηνά βγαίνει από τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύες. Εντάσσεται και αυτή στην πολυαστρία τους, μιας και ήδη είναι εκεί η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας. Όλα ευνοούν τη λήψη και κατανόηση των «οιωνών», την ενσυναίσθηση των δώρων του σύμπαντος!

Η επιδέξια παρατήρηση θα βοηθήσει τελικά στην καρποφόρα παραγωγή. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα και τρίγωνο με τον Ουρανό: Είναι μια ευκαιρία να κερδίσετε κάτι ουσιαστικό, γνήσιο και εμπνευσμένο από όλη αυτή την πνευματική διεργασία!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 06-08/03 – Το γραμμένο της Αγάπης

 

zwdia-taro-astra

 

Εξαρσεις αισθησιασμού και θερμές επικοινωνίες 06-07/03

Η Σελήνη προχωρά σε εξάγωνα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Τώρα έχετε τη δυναμική να βιώσετε μια ισχυρή επούλωση της συνείδησης, με επίδραση διαρκείας στην αυτοεκτίμησή σας. Η ατμόσφαιρα βοηθά αυτή την προσέγγιση και σταθεροποιεί κάθε χροιά προσωρινότητας… Θα το βιώσετε τη νύχτα μέσα από τα όνειρά σας!

Η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση είναι τα αναμενόμενα αισθήματα. Γι’ αυτό δώστε σημασία στο πώς νιώθετε, ώστε να μπορείτε να το «αντιγράψετε» στο μέλλον!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος