Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/03

erwtikes-30-6-14

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι μέρες έχουν εκπλήξεις, για τους χωρισμένους…που ακόμη αφήνουν την πόρτα της καρδιάς τους ανοιχτή για επανασύνδεση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

 

Ταύρος: Όλα όσα έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, θα σας δώσουν και το κίνητρο τους επόμενους μήνες, να κάνετε κάτι πιο δεσμευτικό – επίσημο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Οι ανάγκες σας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτά που σας προσφέρει ο άνθρωπος σας. Μάλλον πρέπει κάποια πράματα να τα συζητήσετε άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που έχετε από το παρελθόν, είναι και οι σύμμαχοι σας, έτσι ώστε να είστε προσεχτικοί στις επόμενες σας επιλογές.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

chartomanteia-44

Λέων: Ανήκετε στα παιδιά, που δεν συγχωρούν και πολύ εύκολα. Αυτό το άτομο που σας αγαπάει το ξέρει, και αυτόν τον λόγο είναι άκρως προσεχτικό μαζί σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος: Υπάρχουν κάποια ζητήματα, που κάνουν τον άνθρωπο σας, να προβληματίζεται. Να περιμένετε από την μεριά του, συζητήσεις ουσιαστικές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Ζυγός: Κάποιες προσωπικές – οικογενειακές σας υποθέσεις, κάνουν τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται όχι και πολύ άνετα σε αυτήν την σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Σκορπιός: Δύο άτομα, που σας έχουν ερωτευτεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επιθυμούν να σας μιλήσουν πιο ανοιχτά για τα αισθήματα τους.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Οι συμφωνίες και οι αποφάσεις που έχετε πάρει με τον αγαπημένο σας, από το τρίτο 10ήμερο του μήνα Μαρτίου, θα αρχίσουν να γίνονται πράξη.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος  λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Μην χάνετε τον χρόνο και την καλή σας διάθεση, με άτομα, που και εσείς ξέρετε, ότι αδυνατούν να εναρμονιστούν με τις δικές σας απαιτήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Υδροχόος: Κάποιος από το παρελθόν, θέλει να σας πλησιάσει και να ανοίξει τα χαρτιά του γύρω από μια αληθινή επανασύνδεση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς: Ο σύντροφος σας, έχει κάνει κάποια πράματα, που θα σας τα αποκαλύψει προσεχώς και θα μιλούν για μόνιμες πλέον δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.