ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.03 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.03 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 21. Το Βουνό ( 08 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ισχυρή προσωπικότητα
2 Επανασύνδεση
3 Εργασιακή σταθερότητα

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

Κριός: Οι προσωπικές σας υποθέσεις και τα κρυφά της σχέση σας, καλό θα ήταν να μην βγαίνουν πιο έξω. Χαλάνε την δική σας εικόνα και του συντρόφου σας.

Καρκίνος: Αυτός που περιμένετε, από τα παλιά για να κάνει τις επικοινωνιακές του προσεγγίσεις, πιθανόν και να περιμένει κάτι ανάλογο από εσάς.

Ζυγός: Υπάρχουν κάποιες καλές οικονομικές εξελίξεις, από την μεριά του ανθρώπου σας, που σίγουρα και άμεσα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την σχέση σας.

Αιγόκερως: Αυτά που έχετε συμφωνήσει και προσφέρει μέχρι τώρα στον αγαπημένο σας, τον κάνουν να σκέφτεται κάτι πιο επίσημο για εσάς τους δύο.

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Προσπαθείτε να κλείσετε τις πληγές του χτες, με το να ανοίγετε τον κοινωνικό σας κύκλο περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση.

Λέων: Το καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, είναι και αυτό που θα σας φέρει σαν ζευγάρι, και πιο κοντά σε υποθέσεις επίσημων δεσμεύσεων.

Σκορπιός: Οι προοπτικές που έχετε για το άτομο που θέλετε, είναι πολλές και ειδικά μέσα σε αυτήν την Άνοιξη θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις.

Υδροχόος: Οι ασταμάτητες σας προσπάθειες έχουν κάνει κάποιον που σας έχει ερωτευτεί, να βρει το θάρρος και να σας πλησιάσει επιτέλους πολύ περισσότερο.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος  λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Αν βλέπετε ότι κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας, δεν εξελίσσονται πιθανόν και να πρέπει πια να σταματήσετε να πιέζετε/

Παρθένος: Σας διακρίνει αυτές τις ημέρες, μια ένταση και αυτό έχει τις ρίζες του, στο παρελθόν το ερωτικό, που όλο το περιμένετε… και αυτό δεν έρχεται!

Τοξότης: Οι στιγμές συντροφικότητας που βιώνετε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα το κάνουν να προσπαθήσει να κλείσει τις πόρτες του παρελθόντος του … οριστικά.

Ιχθύς: Θα δείτε σημαντικά σημάδια σημαντικά, απόν τον πρώην σας, που κάνει ότι μπορεί πια για να σας πλησιάσει με την διάθεση για επανένωση.

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.