Νέα Σελήνη 17/03 Απελευθερωση και Παραδοση

erwtiki-astrologia

Νέα Σελήνη στο ζώδιο των  Ιχθύων

Σάββατο, 17 Μαρτίου

Ευτυχισμένη Νέα Σελήνη σε όλους! Αυτή η Νέα Σελήνη συμβαίνει στους Ιχθύες, το «τελευταίο» ζώδιο του κύκλου πριν από τον Κριό και την ευτυχή αναγέννηση της άνοιξης. Τον επόμενο μήνα η Νέα Σελήνη θα είναι στον Κριό. Αυτή η Σελήνη, αν και είναι νέα, δεν είναι πραγματικά νέα.

Οι Ιχθύες μας ζητούν να απελευθερωθούμε από τα ψυχικά μας βάρη. Αυτή είναι μια Νέα Σελήνη μακάριου κενού. Δεν κυνηγάμε νέα έργα ή πορείες –όχι ακόμα. Αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα με τη φωτιά του Κριού.

zodia-taro-45

Κάθε Νέα Σελήνη μας κάνει να αισθανόμαστε ασυνήθιστα κουρασμένοι, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν συμβαίνει στους Ιχθύς. Στην παραδοσιακή αστρολογία, τα ψάρια συνδέονται με τα όνειρα, τον ύπνο, την έκσταση, την ύπνωση και άλλα διαφορετικά επίπεδα συνείδησης.

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη, δοκιμάστε να ξεκινήσετε να σημειώνετε τα όνειρά σας. Αν είναι δυνατόν, βυθιστείτε σε καυτό νερό. Η μουσική, ο χορός, η γιόγκα και ο διαλογισμός είναι άλλα αγαπημένα πράγματα των Ιχθύων.

Πίσω από τα πάντα ακούγετε αχνά ο αλάθητος σκοπός της παράδοσης, όλα είναι μοιραία, όλα συμβαίνουν όπως πρέπει.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αυτή η Νέα Σελήνη σχηματίζει δυο όψεις, μια χρήσιμη και μια όχι και τόσο. Η ευνοϊκή όψη είναι ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό. Αυτό θα δώσει μια αίσθηση αισιοδοξίας, αρμονίας και γενικότερα καλή τύχη στη Νέα Σελήνη. Θα νιώθουμε εξαιρετικά ανοικτοί, χαρούμενοι, φιλικοί και ανεκτικοί. Η επιρροή του Δία μας χαρίζει μεγάλη πίστη στην ανθρωπότητα.

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι ο μεγάλος Δίας θα είναι ανάδρομος και όχι απλώς ανάδρομος, αλλά ανάδρομος στον αδελφικό αστερισμό του νερού τον Σκορπιό, έναν φημισμένο για την σοβαρότητά του αστερισμό. Αυτό μπορεί εν μέρει να επισκιάσει τις θετικές όψεις αυτής της διέλευσης, αλλά σίγουρα δεν θα τις εξουδετερώσει.

zodia-098

 

Η δεύτερη όψη που συμβαίνει είναι ένα τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη. Ο Άρης φέρνει απροκάλυπτη ζωή και πάθος στο τραπέζι, αλλά κάποιες φορές η επιθυμία του για ενθουσιασμό οδηγεί σε διαμάχες. Προσέξτε τις κυκλοθυμικές, εγωιστικές ή συναισθηματικές αντιδραστικές συμπεριφορές. Ενδέχεται να νιώθουμε ανήσυχοι ή ανυπόμονοι. Δοκιμάστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην άσκηση.

Η Σελήνη περνά στον Κριό λίγες ώρες μετά τη Νέα Σελήνη. Η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο στις 19 Μαρτίου, στους Διδύμους αργά στις 21 Μαρτίου, έπειτα στον Καρκίνο νωρίς στις 24 Μαρτίου για το πρώτο τέταρτό της.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Οι Ιχθύες είναι ταυτόχρονα σε ύπνωση και σε κίνηση. Ακόμα και στην ακινησία, μεταφερόμαστε ταχύτατα από το ένα επίπεδο συνείδησης στο επόμενο. Συχνά επικαλείται η λέξη πίστη από τους αστρολόγους όταν μιλούν για τους Ιχθύς.

Πέρα από την πίστη υπάρχει η εμπιστοσύνη, η τυφλή εμπιστοσύνη. Χαλαρώστε τον έλεγχό σας, αγαπητοί μου. Στην γιόγκα και στον διαλογισμό επικεντρωθείτε στα πόδια, στο λεμφικό σύστημα και στο τσάκρα της κεφαλής. Σας προτείνω να φοράτε λευκό ή ψυχρούς τόνους.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος  λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia