Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/11 Παρασκευή

gynaika-zygos-rantevoy-antras-toksotis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/11 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να αντιμετωπίζετε τους γύρω σας με κατανόηση και σεβασμό.

Μην καβαλήσετε το καλάμι και αρχίσετε να επικρίνετε πολύ σκληρά τους πάντες για τα λάθη τους. Δείξτε συγχώρεση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Όταν φροντίζετε τον εαυτό σας, έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να αρχίσετε και πάλι να χαμογελάτε. Η θετική αλλαγή στην εμφάνισή σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα ήρθε η ώρα να περάσετε καλά με φίλους που έχετε να δείτε εδώ και αρκετό καιρό. Προγραμματίστε μια ωραία εκδρομή. Πηγαίνετε σε μια πίστα καρτ ή για έναν αγώνα βόλεϊ στην παραλία. Όσο πιο ασυνήθιστα και συναρπαστικά αυτά που θα κάνετε, τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα προσπαθήστε να μείνετε δραστήριοι για να μη βαρεθείτε. Πηγαίνετε μια μεγάλη βόλτα στη γειτονιά σας. Προσκαλέστε μερικούς φίλους για έναν αυθόρμητο αγώνα ποδοσφαίρου στο πάρκο. Ζητήστε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να πάτε για πεζοπορία. Αφήστε τη φύση να σας φτιάξει τη διάθεση.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, με κάποιον φίλο που ξέρει τους βαθύτερους φόβους και τα μυστικά σας. Χρειάζεστε μια καλή συμβουλή και τώρα είναι ώρα να τη ζητήσετε. Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλετε. Να ακούτε και να μαθαίνετε.

Ζώδια Παρθένος

Μερικές μικρές αναποδιές στα τελευταία σας ραντεβού, μπορεί να σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν ξέρετε τι σας γίνετε στην ερωτική σας ζωή. Το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα παρατήσετε. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να δείτε όλες αυτές τις δυσκολίες σαν πρόκληση. Αν το πάρετε απόφαση, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Το φλερτ είναι πολύ διασκεδαστικό, αρκεί να ξέρετε πώς να το κάνετε. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματός σας για να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο. Αγγίξτε το χέρι του την ώρα που μιλάτε μεταξύ σας. Κλείστε του το μάτι όταν του λέτε γεια. Χαμογελάστε και μπείτε στην καρδιά του.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με κάποιο φίλο που συμπεριφέρεται με ενοχλητικό τρόπο. Μπορεί να υπάρχουν παράγοντες που δεν ξέρετε και έχουν προκαλέσει αυτή την αντίδραση. Δείξτε του συμπόνια και ακούστε τον προσεκτικά.

Ζώδια Τοξότης

Παρόλο που αγαπάτε πολύ τους φίλους σας, εύχεστε να μπει στη ζωή σας κάποιο ξεχωριστό άτομο και να σας την αναστατώσει. Μην ανησυχείτε. Πολύ σύντομα θα βρείτε την αδερφή-ψυχή σας. Στο μεταξύ να είστε ευγνώμονες για τα άτομα που έχετε γύρω σας, που σας εκτιμούν και σας αγαπούν τόσο πολύ.

Ζώδια Αιγόκερως

Βάλτε λίγη κουλτούρα στη ζωή σας, κάνοντας μια εγγραφή μέλους σε ένα μουσείο τέχνης. Τα προνόμιά σας μπορεί να περιλαμβάνουν προσκλήσεις σε βραδινές ξεναγήσεις, πάρτι και δωρεάν είσοδο για εσάς και το τυχερό άτομο που σας συνοδεύει.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Τα προσωπικά ζητήματα μπορεί να μπουν εμπόδιο στην προσπάθειά σας να κάνετε νέους φίλους. Όλοι κουβαλάμε συναισθηματικά βάρη από προηγούμενες αποτυχημένες σχέσεις. Αλλά αν έχετε σκοπό να προχωρήσετε στη ζωή σας, θα πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας και να μάθετε να εμπιστεύεστε και πάλι τους ανθρώπους.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να βοηθήσετε μερικά άτομα που σας έχουν εξυπηρετήσει κατά το παρελθόν. Αν ζητήσουν μια χάρη, μην το σκεφτείτε πολύ για να δεχτείτε να την κάνετε. Δώστε τους την αμέριστη προσοχή σας και όσο χρόνο χρειάζονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia