Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Παρασκευή

ζωδια-ωροσκοπος-γαμος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τα επίπεδα της σωματικής και συναισθηματικής σας ενέργειας έχουν σκαμπανεβάσματα τώρα.

Φροντίστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. Κάντε μικρά και συχνά, υγιεινά γεύματα και προσπαθήστε να μην αγχώνεστε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια – αλλά και με τις ματιές, τα χαμόγελα και τα αγγίγματα. Μάλλον φταίει που μπορείτε και διαβάζετε τους ανθρώπους σαν ανοιχτό βιβλίο και είστε προετοιμασμένοι για την ανταπόκρισή τους.

Ζώδια Δίδυμοι

Συνήθως είστε πολύ γενναιόδωροι – αλλά σήμερα έχετε την τάση να γίνεστε εγωιστές. Δεν είναι κακό να γίνεται αυτό καμιά φορά. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι άπαιχτη σήμερα και τα άστρα ευνοούν τα νέα ξεκινήματα. Σερφάρετε σε μερικές ιστοσελίδες γνωριμιών ή βγείτε έξω και κάντε μερικές καινούργιες γνωριμίες. Το ένστικτό σας θα σας πει αν πρέπει να προχωρήσετε ή όχι.

Ζώδια Λέων

Σήμερα είναι πιθανή μια βαθύτερη επαφή με κάποιο άτομο. Αλλά για το πετύχετε, θα πρέπει να αφεθείτε. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, το σύμπαν και την δύναμη της αγάπης. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σας φαίνεται πιο ελκυστικό να αράξετε σπίτι παρά να βγείτε έξω. Από την άλλη, σας κάνει καλό να είστε μαζί με άλλους ανθρώπους. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή πάρτε το βιβλίο σας και κατευθυνθείτε στο κοντινότερο καφέ. Επισκεφθείτε μια ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής ή παρακολουθήστε μια διάλεξη. Στη χειρότερη περίπτωση, καλέστε μερικούς φίλους σπίτι.

Ζώδια Ζυγός

Τα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς. Σταματήστε ένα λεπτό και αναρωτηθείτε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας τώρα αν σταματήσετε να τα κρύβετε όλα κάτω από το χαλί.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Σκορπιός

Μια συνηθισμένη συζήτηση στο τηλέφωνο μπορεί να μετατραπεί σε κάτι βαθύτερο. Ωστόσο, πριν τα πράγματα σοβαρέψουν, βεβαιωθείτε ότι έχετε ησυχία και τον απαιτούμενο χρόνο.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα είναι στο προσκήνιο οι σχέσεις όλων των ειδών – οικογενειακές, πλατωνικές, ερωτικές. Έχετε μια φανταστική ευκαιρία να τις διαχειριστείτε με έναν θετικό, υπέροχο τρόπο. Αξιοποιήστε την.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να διαχειριστείτε άμεσα οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει: Είτε αυτό αφορά κάποιο προσωπικό θέμα, ένα πρόβλημα με κάποιο φίλο ή με μια ερωτική προοπτική. Βγάλτε το από τη μέση όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε πιο ενδιαφέροντα και ευχάριστα πράγματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλά θα πρέπει να προσαρμόσετε την προοπτική σας, πράγμα που μπορεί να σας πάρει λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Ζητήστε από κάποιο φίλο να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα έχετε το νου σας στα κομπλιμέντα που θα πάρετε. Όχι ότι θα σας βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο – αλλά θα θέλετε να ευχαριστήσετε άμεσα τους θαυμαστές σας. Ίσως ακόμη να θελήσετε και να ανταποδώσετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988