Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/09 Δευτέρα

kiniseis-apoplanisis-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/09 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα συγκινηθείτε, βλέποντας τα γατάκια και τα σκυλάκια στο κατάστημα με τα κατοικίδια να σας κουνούν την ουρά. Πριν αποφασίσετε να υιοθετήσετε κάποιο από αυτά, σκεφτείτε τη δέσμευση.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν είστε έτοιμοι να αφιερώσετε τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής σας στη φροντίδα τους. Σκεφτείτε το λίγο ακόμη.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ένα απραγματοποίητο όνειρο είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Γιατί δεν επιδιώκετε να κάνετε κάτι με το οποίο παθιάζεστε; Εντάξει, μπορεί να είστε μεγάλοι για να γίνετε ροκ-σταρ… Αλλά μπορείτε να κάνετε μαθήματα φωνητικής ή να τραγουδήσετε έχοντας την παρέα σας ως κοινό. Κάντε κάτι για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας τώρα!

Ζώδια Δίδυμοι

Αποδεχτείτε όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε και αλλάξτε όσα μπορείτε. Αν έχετε βαρεθεί τη ζωή σας, κάντε κάτι για αυτό. Βγείτε λιγότερα ραντεβού, βγείτε περισσότερα ραντεβού, βρείτε κάποιον/α εραστή/ερωμένη, μπείτε σε μια σχέση, ξεκινήστε μαθήματα κατάδυσης – σταματήστε να περιμένετε απλά να συμβεί κάτι στη ζωή σας. Πάρτε εσείς τον έλεγχο.

Διαβαστε στο Νέα Σελήνη 28/09 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι ωραίο να αισθάνεστε μοναξιά, οπότε σκουπίστε τα δάκρυά σας και βγείτε εκεί έξω. Όλοι φοβόμαστε για το πώς θα μας κρίνουν οι άλλοι – να το έχετε αυτό στο μυαλό σας. Δεν σας μιλάει κανείς; Και τι έγινε; Μιλήστε εσείς μαζί τους. Σπάστε τον πάγο με τη ζεστασιά σας.

Ζώδια Λέων

Το μυστικό είναι η ευελιξία. Εκεί που νομίζατε ότι τα είχατε σχεδιάσει όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, καταρρέουν τα πάντα. Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα απολύτως για να αλλάξετε την κατάσταση. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να έχετε ένα, δύο ή τρία εφεδρικά σχέδια.

Ζώδια Παρθένος

Μάλλον έχετε σκουριάσει τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι να απορεί κανείς που δεν προχωράει τίποτα στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα αφιερώστε τουλάχιστον μια ώρα στον εαυτό σας, για να αναζωογονηθείτε και να ανανεωθείτε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και σκεφτείτε την επόμενή σας κίνηση.

Ζώδια Ζυγός

Ένα τεράστιο κύμα υπέροχης ενέργειας έρχεται προς το μέρος σας – να είστε έτοιμοι να την εκμεταλλευτείτε. Όλα είναι δυνατά τώρα, οπότε μην κάθεστε. Μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Επιδιώξτε ακόμη και το ανέφικτο και πιάστε κουβέντα με κάποιον που νομίζετε ότι σας πέφτει πολύς.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό σας ενοχλούν κάποια πονάκια. Σήμερα ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε επιτέλους με αυτή την αδιαθεσία. Μην διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού με γιατρό. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό και θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε το συντομότερο δυνατόν.

Ζώδια Τοξότης

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας προσεγγίσει από τον φιλικό σας κύκλο – ακούστε τη, ακόμη και αν σας φαίνεται κάπως περίεργη. Να ξέρετε ότι ενδιαφέρονται για το καλό σας. Πάρτε μέρος σε αυτό που προτείνουν και διασκεδάστε το. Είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα αινιγματικό άτομο κατά τη διάρκεια.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά βρεθείτε να εργάζεστε μόνο εσείς σε κάτι που ξεκινήσατε μαζί με κάποιους άλλους. Πού πήγαν οι υπόλοιποι; Ξέρετε κάτι; Μόνο εσείς ήσασταν 100% εκεί από την πρώτη στιγμή. Ξεφορτωθείτε τα περιττά βάρη και συνεχίστε. Τα πάτε τέλεια!

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Κάποιος/α κάνει ακριβώς αυτό που είχατε προβλέψει ότι θα κάνει – δεν σας εκπλήσσει αυτό. Τον τελευταίο καιρό η διαίσθησή σας είναι απίστευτη. Οπότε μην ανησυχείτε πολύ για το τι κάνουν οι άλλοι. Το ξέρουν ότι ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει.

Ζώδια Ιχθύες

Μην ανησυχήσετε αν σήμερα το πρωί ξυπνήσετε με κακή διάθεση και προσβάλλετε μερικά άτομα με τη συμπεριφορά σας. Θα δείξουν κατανόηση. Απλά μην ξεχάσετε να κάνετε κάτι για να επανορθώσετε το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66