Αστρολογική Επικαιρότητα 21/07 Στα βάθη των προσωπικών σας θεμάτων

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολογική Επικαιρότητα 21 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (21:43 στους Καρκίνο / Αιγόκερω)

Αστρολογική Επικαιρότητα : Υπό αυτή την όψη μπορεί να βιώσετε μεγάλη ένταση και πρόκληση στις σχέσεις σας ή στα οικονομικά θέματα.

Ήρθε η ώρα να βυθιστείτε στα βάθη των προσωπικών σας θεμάτων που σχετίζονται με τις σχέσεις, τα οικονομικά, τους πόρους και τις αξίες.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πρόθυμοι να εξετάσετε τις δυναμικές που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Και τα κρυφά μοτίβα που επηρεάζουν αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αυτά τα μοτίβα που προκύπτουν μπορεί να υποδεικνύουν την ανάγκη σας να αποδεχτείτε την «Σκιά» σας.

zodia-taro-45

Αυτή μπορεί να περιλαμβάνει ασυνείδητα, κρυφά σχέδια, μυστικούς πόθους, εμμονές ή παιχνίδια ισχύος. Έχετε την ευκαιρία τώρα να μάθετε περισσότερα για το πώς προβάλλετε αυτή τη «Σκιά» στους άλλους. Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σας, τις προσδοκίες σας, τις ελπίδες και τους φόβους σας. Στην καλύτερη εκδοχή, αυτή η περίοδος μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τον φόβο σε ψυχικό σθένος και την αδυναμία σε αντοχή.

Έχετε, ωστόσο, τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια κατάσταση που θα είναι κερδοφόρα για όλους. Αυτό θα συμβεί αν είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε και να δουλέψετε με τους φόβους σας, τα συναισθήματα εκφοβισμού. Την προσπάθεια να κερδίσετε δύναμη μέσα από την ειλικρίνεια για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Αστρολογική Επικαιρότητα 21 Ιουνίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (28:28 στον Καρκίνο)

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, υπάρχουν νέα ξεκινήματα στους τομείς της ευαισθητοποίησης. Της επικοινωνίας, της χρήσης των πληροφοριών και της ανταλλαγής ιδεών. Αυτό μπορεί να προαναγγελθεί από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή εμπειρία.

Για μια δυο μέρες το συνειδητό σας μπορεί να μετατοπιστεί. Η κατανόηση σας και η πνευματική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνουν μια βαθιά βουτιά μέσα στο ασυνείδητό σας, να γίνουν ασυνήθιστα σκοτεινές και θολές.

Μπορεί, αντίθετα, να ανυψωθούν στο υπερσυνείδητο και να γίνουν ξαφνικά ξεκάθαρες και διαυγείς (μετά επιστρέφουν στη συνήθη ομίχλη του ανάδρομου Ερμή). Μια νέα συνειδητοποίηση ή οπτική για τα όσα έχουν εκτυλιχτεί κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου μέχρι τώρα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

δωρεάν-προβλέψεις

Ή μια ανεφάρμοστη στάση ή οπτική αυτών των γεγονότων μπορεί να υποκύψει υπό το βάρος νέων πληροφοριών. Αυτή η αλλαγή στη συνειδητοποίηση μπορεί να είναι εμφανής ή διακριτική, ξαφνική ή σταδιακή, αλλά αυτή η όψη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Σηματοδοτεί επίσης μια εποχή που η πνευματική ευαισθητοποίηση διεισδύει βαθύτερα, για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας, κάνοντας το ακόμα πιο δύσκολο να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και λογικά στον εξωτερικό κόσμο.

Περάστε λίγο χρόνο με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας, το διαισθητικό, μη ορθολογικό μυαλό που μπορεί να πείσει την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας να βγουν στην επιφάνεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις Αυγούστου για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος