Ερμής στον Ζυγό 14/09-03/10 Η πραγματική αγάπη ανθίζει

miniaies-erwtikes-zygos

Ο Ερμής στον Ζυγό .

Ερμής 14 Σεπτεμβρίου – 03 Οκτωβρίου 2019 .

Ο Ερμης κυβερνά τις διανοητικές διεργασίες, η δική του επιρροή καθορίζει την αντίληψή μας και τον τρόπο επικοινωνίας μας.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό με έξι ώρες διαφορά, λίγες ωρες  μετά την Πανσέληνο. Μαζί αυτοί οι πλανήτες θα κάνουν έναν ενδελεχή έλεγχο των σχέσεων και της διαπροσωπικής ζωής μας. Ποιος σας κάνει να νιώθετε αγάπη και εκτίμηση; Και ποιες σχέσεις σας δεν είναι υγιεινές, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές, είτε πλατωνικές;

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση είναι ένα ταχύρυθμο μάθημα στη διπλωματία: τι σημαίνει να σχετίζεσαι, να εκφράζεσαι, να συνυπάρχεις. Να είστε επιθετικοί. Μιλάτε τολμηρά, μιλάτε ειλικρινά. Ποιοι θέλετε να είστε σε αυτό το τεράστιο δίκτυο του ανθρώπινου είδους;

Ο Ζυγός βρίσκεται στη μέση του ζωδιακού κύκλου. Αντιπροσωπεύει τον συμβιβασμό –τη μέση λύση– την ειρήνευση των αντιθέτων. Αλλά οι ζυγοί δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, ταλαντεύονται έντονα μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο λόγος για την ξακουστή αναποφασιστικότητα του Ζυγού. Είναι φύλλο στον άνεμο, ακούει και τις δύο πλευρές της ιστορίας, συμπονεί όλα τα μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Ερμής στον Ζυγό .

Κοιτά μακριά σε κάθε μελλοντικό μονοπάτι στο σταυροδρόμι, δεν ξέρει ποιο να επιλέξει. Μόνο οι πιο έμπειροι Ζυγοί ξέρουν πώς να διατηρούν την εσωτερική αρμονία και την ορμή τους. Οι σοφοί σκέφτονται και μετά αποφασίζουν, δεν υπάρχει ταραχή, δεν υπάρχει μετάνοια –μόνο χάρη και δικαιοσύνη.

Ένα σημαντικό αλλά σπάνια αναφερόμενο χαρακτηριστικό του Ζυγού είναι η μυστικιστική ικανότητά του να βλέπει το μέλλον. Εκείνος μας προετοιμάζει για να μπούμε στα νερά του Σκορπιού. Αυτή η μετάβαση από τον ακτιβισμό και την κοινωνική δικαιοσύνη στα σκοτεινά βάθη του σκορπιού δεν είναι τόσο απότομη όταν έχουμε εξοικειωθεί με τα υπερφυσικά στοιχεία του Ζυγού.

κρυσταλλομαντεία

Ο Ζυγός προέρχεται από την μάντισσα Θέμις, θεά του θείου νόμου και την πρώτη μάντισσα στο αρχαίο μαντείο των Δελφών. Τι συμβαίνει όταν αγνοούμε τη μεταφυσική της σοφία; Η Νέμεσις, η θεά της εκδίκησης, μας επισκέπτεται. Η νέμεσης είναι συνώνυμο του εχθρού, εκείνοι που θεωρούμε προβληματικούς έχουν σταλθεί στον δρόμο μας γιατί έχουμε προφανώς αγνοήσει τις θεϊκές συμβουλές του Ζυγού/Θέμιδας!

Όταν ξεκινήσει ο κύκλος του Σκορπιού στα τέλη Οκτωβρίου, έχουμε (ιδανικά) σχέσεις με θεραπευτές και αγγέλους, όχι με ενεργειακά βαμπίρ. Οι διελεύσεις στον Σκορπιό είναι προχωρημένες εσωτερικές αποστολές. Θέλουμε δυνατούς κολυμβητές δίπλα μας!

Το πιο σημαντικό κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού είναι να θυμάστε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Αν μείνετε σιωπηλοί μπροστά σε τοξικές καταστάσεις, θα ποδοπατηθείτε. Ο Ζυγός επιμένει στην αλήθεια και δεν προτείνω να τον αμφισβητήσετε. Επιλέξτε επιθετική στάση και μην αποφεύγετε. Επιλέξτε συμφιλίωση και όχι καταπίεση. Επιλέξτε αυτοεπικύρωση και όχι εξωτερική επικύρωση. Μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους ενώ σέβεστε τις ανάγκες σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ανθίσει μια πραγματική αγάπη αυτή την περίοδο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ο Ερμης στον Ζυγό .

Είναι μια πολύ σύντομη διέλευση (όπως όλοι οι κύκλοι του Ερμή), διαρκεί μόνο δύο εβδομάδες. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 31 Οκτωβρίου και θα περιπλέξει τη ζωή μας. Στις 22 Σεπτεμβρίου (12 ώρες πριν την φθινοπωρινή ισημερία), ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερη αγχωτική επιρροή και δεν είναι ιδανική ημέρα για ταξίδια. Υπάρχουν πιθανότητες κακής επικοινωνίας, κούρασης και θορυβωδών / δυσάρεστων περιβαλλόντων. Στις 26 Σεπτεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Και αυτή η όψη είναι δυσάρεστη και, ξανά, δεν είναι ιδανική για ταξίδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Κάθε φορά που ο Ερμής σχηματίζει αρνητική όψη, όπως τετράγωνο ή αντίθεση, δεν είναι η μέρα για ταξίδι. Περιμένετε περισσότερη κούραση και δυσφορία. Διακοπές και περισπασμοί είναι σύνηθες φαινόμενο. Ίσως να μείνετε σπίτι και να πάρετε έναν υπνάκο μαζί με το ζώο σας.

Ο Ζυγός είναι γνωστός για το υπέροχο γούστου του, το στυλ του και την αναγνώριση της αξίας και της ποιότητας. Είναι η ιδανική στιγμή για να καθαρίσετε, να ομορφύνετε ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο σας. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της καρδιάς. Προσέξτε ιδιαίτερα την πύελο και το ιερό οστό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA