Ερμής στον Καρκίνο 11-27/07 Ένας βαθιά συναισθηματικός κύκλος κάθαρσης

1539

Ερμής στον Καρκίνο 11-27/07 .

Ο Ερμής κυβερνά το μυαλό, την επικοινωνία και το τσάκρα του λαιμού. Στον Καρκίνο μας δίνει μια απαλή, ήρεμη φωνή.

Ζωγραφίζει τις σκέψεις μας σε ακουαρέλα: το γαλάζιο του ουρανού ρέει σιωπηλά κάτω από ένα καθαρό λευκό σύννεφο.

Ο Ερμής στον Καρκίνο καταπραΰνει και ανακουφίζει. Μετά από την ενοχλητική ανάδρομη πορεία του, είναι καιρός να αφήσετε το μυαλό και την καρδιά να αναμιχθούν σ’ ένα κοκτέιλ τροπικών χυμών κάτω από το ηλιοβασίλεμα.

zodia-taro-45

Ήρθε η ώρα να θεραπεύσετε τον σπασμένο κρίκο μεταξύ καρδιάς και μυαλού. Ο Καρκίνος είναι γλυκός και χαμηλών τόνων σαν τη βροχή του καλοκαιριού, που πέφτει με στριφτές παλινδρομικές κινήσεις στο καθαρτήριο της ψυχής. Είναι ο αστερισμός των εγκάρδιων αστείων, της ασυναρτησίας, της αδελφικής αγάπης και των νεανικών, απίστευτων εντυπώσεων.

Είναι σοβαρός, προστατευτικός και συνετός. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, το μυαλό περιπλανιέται απαλά στο παρελθόν, στο σπίτι, στην οικογένεια. Αυτός είναι ένας βαθιά συναισθηματικός κύκλος κάθαρσης. Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στο σπίτι και την παιδική ηλικία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ερμής στον Καρκίνο 11-27/07

Νιώθεις εγκλωβισμένη μέσα στην καρδιά σου; Αποθηκεύουμε τόσα πολλά εδώ, στο κέντρο της ύπαρξής μας. Ο καρκίνος αφαιρεί τα εμπόδια , και οι ακτίνες του φρέσκου σμαραγδένιου φωτός μπαίνουν μέσα .

Ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον Καρκίνο τα δύο τελευταία καλοκαίρια (2020 και 2019), οπότε καταλαβαίνω αν η καρδιά σας έχει μια ενστικτώδη αντίδραση στη σκέψη μιας ακόμη διέλευσης του Ερμή στον Καρκίνο – αλλά υπόσχομαι ότι θα είναι «νόστιμος» φέτος. Αυτός ο κύκλος είναι πιο ευνοϊκός για άτομα με γενέθλιους πλανήτες σε Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύες, Ταύρο και Παρθένο. Ο ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο στην αρχή αυτής της διέλευσης. Χρόνια πολλά καβούρια!

Διαβαστε επισης : Τα Μοιρόχαρτα μιλούν για τις ερωτικές σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ερμης στον Καρκίνο 11-27/07

12 Ιουλίου: Ερμής τρίγωνο ανάδρομος Δίας σε Ιχθύες – Αυτή είναι ημέρα για κοινωνικές συνδέσεις και ταξίδια. Η ενέργεια του Δία ανεβάζει τη διάθεση και δραστηριοποιεί το σώμα.

24 Ιουλίου: Ερμής τρίγωνο ανάδρομος Ποσειδώνας σε Ιχθύες – Η όψη δεν ευνοεί τα ταξίδια. Παθητική και ώριμη. Σημαντικές δονήσεις νερού.

25 Ιουλίου: Ερμής αντίθεση ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω – Πρόκληση σε συναισθηματικό επίπεδο. Ενοχή, εξάντληση, ερεθισμός.

Αν γεννηθήκατε με τον Ερμή στον Καρκίνο, αυτή είναι η ετήσια επιστροφή του Ερμή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA