Ερμής στον Ταύρο 27/04-11/05 Μια αισθησιακή και παθιασμένη πολυπλοκότητα

zwdia-provlepseis-astrologia

Ερμής στον Ταύρο 27/04-11/05 Μια αισθησιακή και παθιασμένη πολυπλοκότητα .

Ερμής στον Ταύρο 27/04-11/05 : Τα ζώα που σχετίζονται με τον Ερμή, είναι ο κόκορας, το κριάρι, η κατσίκα και η χελώνα.

Στον Ταύρο, η χελώνα ανοιγοκλείνει νυσταγμένα τα μάτια της, από το στήθος του Ερμή: ριζωμένη στη θέση της, απλώς κάθεται και διαλογίζεται.

Ο Ταύρος είναι ένα στατικό πλάσμα. Το μήνυμά του επομένως, είναι σαφές: πάρτε το χρόνο σας. Όλα αφορούν την υπομονή. Και παρόλο που δεν γίνεται ποτέ γρήγορα…. η ανάλυση, είναι η ειδικότητα της αγελάδας. Αναδύεται από τα βάθη της γης.

zodia-taro-45

Η ιερή αγελάδα είναι ένα απλό, αλλά επιβλητικό πλάσμα! Στην πιο εξελιγμένη έκφρασή της, είναι μινιμαλιστική και ουσιώδης, αποκολλημένη από τις απατηλές ανέσεις του υλικού κόσμου. Εξαλείφει το ασήμαντο, για να δει τι είναι σημαντικό.

Ο Ταύρος είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, άμεσος και ειλικρινής. Λίγοι άνθρωποι μιλούν με τόση αυτοπεποίθηση όπως ο Ταύρος – εκτός από τον Σκορπιό, ο οποίος μπορεί να είναι, ακόμη μεγαλύτερος παραβάτης. Η αγελάδα είναι ταυτόχρονα ήσυχη και εριστική, μερικές φορές αδιάλλακτη ή επικριτική. Ο Ταύρος μπορεί να είναι επίσης ανυπόμονος, παρά το ότι περιμένει από τους άλλους, να είναι υπομονετικοί μαζί του.

zodia-astra-tarot

Πολλοί Ταύροι, αγωνίζονται, να παλεύουν με το άγνωστο. Ο Ταύρος, περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, φοβάται το άγνωστο. Ενδιαφέρεται περισσότερο να διατηρήσει και να προστατέψει αυτό που είναι ήδη γνωστό…. αυτό που υπάρχει ήδη!

Πώς μπορεί η ιερή αγελάδα να είναι τόσο αισθησιακή και παθιασμένη… αλλά τόσο αντίθετη στην πολυπλοκότητα? Τι βρίσκεται κάτω από τη γήινη επιφάνειά της, πέρα απ’ αυτό που μπορούμε να αγγίξουμε και να δούμε?

Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και η Σελήνη στον Καρκίνο – ένα υπέροχο εξάγωνο για να ξεκινήσει η διέλευση. Αλλά αμέσως μετά, στις 28 Απριλίου, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ αποθαρρυντική επιρροή.

xartomanteia

Ερμής στον Ταύρο 27/04-11/05

Επειδή συνήθως συμβαίνει, όταν πολλοί ελπίζουν ότι η ζωή θα επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς, έχω την αίσθηση ότι αυτό θα αντιμετωπιστεί με απογοήτευση… και η καραντίνα θα συνεχιστεί. Προφανώς δεν είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε ή να προγραμματίσετε σημαντικές συζητήσεις.

Στο τέταρτο της Σελήνης στο Λέοντα στις 30 Απριλίου, ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Αυτή, σε αντίθεση με τις 28 Απριλίου, είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Με την εμπλοκή του Ουρανού, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα, θα συμβεί.

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ερμής στον Ταύρο 27/04-11/05

Αυτή η όψη, είναι ένας ακόμη ισχυρός δείκτης ότι δεν θα επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σηματοδοτεί επίσης, ότι θα χρησιμοποιούμε την τεχνολογία με έναν τρόπο, που πραγματικά θα μας φέρνει πιο κοντά.

Στις 4 Μαΐου, ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο στον Ταύρο. Αυτή είναι μια πολυάσχολη και παραγωγική επιρροή, μια καλή μέρα για ταξίδια και επικοινωνία. Ωστόσο, οι πονοκέφαλοι είναι πιθανοί. Στις 9 Μαΐου ο Ερμής, κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Αυτή θα είναι, άλλη μια πολύ παραγωγική μέρα και θα έχουμε κίνητρα να κάνουμε πράγματα που αποφεύγαμε από φόβο. Η επόμενη μέρα -10 Μαΐου- είναι η πρώτη ημέρα του ανάδρομου Κρόνου. Ο Ερμής, σχηματίζει άλλο ένα τρίγωνο την ίδια μέρα… με τον Δία στον Αιγόκερω, αυτή τη φορά. Η επιρροή του Δία είναι πολυάσχολη και κοινωνική, αλλά διάσπαρτη.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ερμης στον Ταύρο 27/04-11/05

Ο βαθύς ύπνος και τα ζωντανά όνειρα, είναι κοινό γεγονός. Η επόμενη μέρα -11 Μαΐου- είναι η τελευταία ημέρα αυτής της διέλευσης από τον Ταύρο. Ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο της τελευταίας στιγμής με τον Άρη στον Υδροχόο. Μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε και να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

Γιορτάστε την πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης με την Γιόγια του Ταύρου. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο «τσάκρα» της καρδιάς και του λαιμού ή συνδυάστε τα και τα δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος