Ερμής στο Λέοντα – Φλογερές Δράσεις και επικοινωνίες 27/07-11/08

imerisies-5314

Ερμής στο Λέοντα – Φλογερές Δράσεις και επικοινωνίες 27/07-11/08 .

Ερμής στο Λέοντα  : Ο Ερμής κυβερνά το μυαλό, την επικοινωνία και το τσάκρα του λαιμού. Στον Λέοντα μας δίνει αυτοπεποίθηση… και μια ζωηρή φωνή.

Κάθε καλοκαίρι, η χρυσή ενέργεια του Λέοντα φέρνει ρομαντισμό και γέλιο. Αυτή τη στιγμή στο Λέοντα βρίσκονται επίσης ο Ήλιος και ο Άρης.

Ο Ερμής στο Λέοντα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή μας και να γεμίσει το μυαλό μας με νέες δημιουργικές ιδέες.

zodia-taro-45

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο επικρατεί ένα συγκριτικά παθητικό χρονικό διάστημα. Σ’ αυτό το ζώδιο, είναι πιο ευμετάβλητος και ανακλαστικός. Τώρα όμως, είναι καιρός να βάλουμε τις σκέψεις και τα λόγια μας σε δράση, καθώς τα ζώδια της φωτιάς κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν. Αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της εποχής του Λέοντα, είναι η συνάντηση με τον Εαυτό μας.

Το «εγώ» που κυβερνά ο Λέοντας, δέχεται μια ισχυρή επισκόπηση. Το να σκεφτόμαστε τόσο πολύ τον εαυτό μας μπορεί να είναι λιγάκι άβολο, επειδή αναπόφευκτα βρίσκουμε κάτι επάνω μας, που δεν μας αρέσει. Ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής του Λέοντα είναι να ξεπεραστεί αυτή η ώθηση να διορθώσουμε τα ελαττώματα μας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/07 – Κινήσεις για επανασυνδέσεις

zodia-zvdia-22

Ερμής στο Λέοντα – Φλογερές Δράσεις και επικοινωνίες 27/07-11/08 .

Εξάλλου η ενέργεια του Λέοντα προορίζεται για ενδυνάμωση. Πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας; Πώς θέλετε να εκφραστείτε; Ενεργείτε με τις δημιουργικές σας παρορμήσεις; Αυτές είναι μερικές καλές ερωτήσεις.

Αυτός ο κύκλος είναι ευνοϊκότερος για άτομα με γενέθλιους πλανήτες στον Κριό, τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Τοξότη.

τέχνη – παράσταση – δημιουργικότητα – αγάπη – αισθησιασμός – θερμότητα

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

1 Αυγούστου: Ήλιος σύνοδος Ερμής + Ήλιος/Ερμής αντίθεση ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο. Οι σύνοδοι Ήλιου/Ερμή είναι τόσο δυναμικές που μπορούν να μας κρατήσουν ξύπνιους ή να προκαλέσουν πονοκεφάλους. Σε σύγκριση με την αντίθεση Ήλιου / Ερμή στον Κρόνο.. αυτή είναι στάσιμη. Προσέξτε τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις.

Ο Κρόνος είναι κριτικός ή κυνικός. Με την εμπλοκή του Ήλιου, νιώθουμε πως πρέπει να λογοκρίνουμε τον εαυτό μας. Προχωρήστε αργά, σκεφτείτε προσεκτικά. Προετοιμαστείτε για αλλαγή σχεδίων. Δεν είναι καλή επιρροή για κοινωνικοποίηση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/07 – Κινήσεις για επανασυνδέσεις

taro-zodia-76

3 Αυγούστου: Ερμής τετράγωνο Ουρανός στον Ταύρο- Από τη μια κοιτάμε το μέλλον και από την άλλη μένουμε στάσιμοι (αντιφατικό και παράδοξο). Παράξενα όνειρα. Μελαγχολική ατμόσφαιρα. Αποφύγετε τις πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη και ξεκουραστείτε πολύ.

10 Αυγούστου: Ερμής αντίθεση ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο – Γκρινιάρικη, εξαντλημένη, απογοητευμένη ατμόσφαιρα. Προετοιμαστείτε για αλλαγή σχεδίων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος