Ερωτική Αριθμολογία Προβλέψεις για τα Ζευγάρια

arithmologia-rantevoy

Ερωτική Αριθμολογία Προβλέψεις για τα Ζευγάρια

Ερωτική Αριθμολογία, προβλέψεις για τις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες

Κριός: Δύο άτομα θα εισέλθουν στην ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Το ένα ανήκει στο παρελθόν σας και σίγουρα θα σας μιλήσει για ανανέωση των τότε συναισθημάτων σας.

Τυχερά νούμερα : 1, 5, 9

zodia-taro-45

Ταύρος: Μόνο εσείς είστε αυτοί, που θα έχετε τον τελευταίο λόγο και αποφάσεις για την σχέση αυτή. Η άλλη πλευρά, μπορεί να φεύγει αλλά πάντα θα έρχεται πίσω σε εσάς.
Τυχερά νούμερα : 2, 8, 9

Δίδυμοι: Είστε ανοιχτοί στο να βρείτε μια νέα αγάπη, και τώρα ξέρετε που να ψάξετε. Παρελθόν και επαγγελματικός χώρος ήδη έχουν αποκλειστεί από τις επιλογές σας.
Τυχερά νούμερα : 3, 4, 7

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-090

Καρκίνος: Κάποιες φορές το ταίρι σας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, επειδή δεν το συμφέρει. Τώρα τα πράματα έχουν φτάσει στο όριο τους και μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε.
Τυχερά νούμερα : 2, 5, 8

Λέων: Αν έχετε κάνει κάτι στην ερωτική σας ζωή καινούργιο, θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί. Σίγουρα οι γύρω μπορεί να ζηλέψουν άρα ακόμη μην το ανακοινώσετε.
Τυχερά νούμερα : 3, 5, 7

Παρθένος: Οι διαθέσεις μέσα στην σχέση σας, πάνε και έρχονται. Αυτό σας έχει κουράσει. Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε εσείς οι δύο, για πιο σοβαρά θέματα επιτέλους.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 9

Ζυγός: Το σύμπαν θα σας δώσει ακόμη μια αφορμή, για να μπορέσετε να βρείτε τον άνθρωπο που θα μπορέσει με ασφάλεια να κρατήσει την καρδιά σας, και αυτό πια να είναι μόνιμο.
Τυχερά νούμερα : 2, 3, 7

Σκορπιός: Είναι ερωτικές οι ημέρες, για το ζώδιο σας και αυτό, σε όποια φάση και να είστε μόνοι ή σε σχέση, θα σας δώσει μια ώθηση να ανέβετε ένα σκαλί πιο πάνω.
Τυχερά νούμερα : 4, 5, 8

taro-zodia-76

Ερωτική Αριθμολογία Προβλέψεις για τα Ζευγάρια

Τοξότης: Η οικονομική σας κατάσταση έχει πάει καλύτερα και θα πάει ακόμη πιο καλά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κάτι που θα ανοίξει και τους αισθηματικούς σας ορίζοντες.
Τυχερά νούμερα : 5, 7, 9

Αιγόκερως: Μην τολμήσετε ακόμη να κάνετε κάτι έντονο και διαφορετικό με τον άνθρωπο που μόλις αυτόν τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει ή επανασυνδεθεί.
Τυχερά νούμερα : 3, 4, 8

taro-zodia-098

Υδροχόος: Η υπομονή σας έχει φτάσει στο όριο της, και τώρα αυτό που ζητάτε είναι να βρείτε τον τρόπο, για να το εξηγήσετε στο ταίρι σας αλλά και να βρείτε την ισορροπία σας.
Τυχερά νούμερα : 1, 4 5

Ιχθείς: Τίποτα εσείς σε υποθέσεις αγάπης και συντρόφων, δεν αφήνετε στην τύχη του, και πόσο μάλλον τώρα που όλα με τον σύντροφο σας, πάνε κατ΄ευχήν.
Τυχερά νούμερα : 4, 6, 8

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia