Ερωτική Σεληνη Δευτέρα 18/05

zwdia-nea-selini-lewn

Ερωτική Σεληνη – Ωριαίες προβλέψεις Δευτέρα 18/05

 

Η Πανσέληνος περνάει στους Διδύμους 12.27.01 μ.μ.

 

Αρνητικές επιρροές: Καρκίνος   –  Θετικές επιρροές: Αιγόκερως

 

Κριός: Οι επικοινωνίες δεν ευνοούνται σε κανένα επίπεδο άρα μην δώσετε παραπάνω σημασία σε παρεξηγήσεις που τυχόν να δημιουργηθούν από το τίποτα..

zodia-taro-45

SEX TIP: Μιλήστε σε χαμηλότερους τόνους

 

Ταύρος: Είσαστε σε μια υπερδραστηριότητα που θα σας κοστίσει σε υπερβολές και περιττά λόγια προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Συγκρατηθείτε

SEX TIP: Κινητοποιηθείτε επικοινωνιακά

 

Δίδυμοι: Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ώρες και απομακρυνθείτε το άτομο που σας επηρεάζει αρνητικά

SEX TIP: Απομακρυνθείτε άμεσα

 

Καρκίνος: Η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη για όσους θα τολμήσουν να μιλήσουν για επανασύνδεση με σταθερές βάσεις.

SEX TIP: Διώξτε την πίεση από πάνω σας

Λέων: Η κόντρα που κρατάτε με τον άνθρωπο σας δεν θα σας οδηγεί… πουθενά. Οι σχέσεις ανάλαφρου χαρακτήρα θα ταρακουνηθούν αρκετά

SEX TIP: Λήψη αποφάσεων

 

Παρθένος: Θα έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα  που θα σας δώσουν τον αέρα την ανανέωσης αλλά και της προσδοκίας για κάτι καλύτερο το προσεχές διάστημα.

SEX TIP: Ξαφνικός έρωτας

 

Ζυγός: Ζήλιες και έντονα πάθη δημιουργούνται εντός της ημέρας και που μπορούν να σας οδηγήσουν σε οριστικό χωρισμό. Προσοχή στις υπερβολές.

SEX TIP: Η τύχη με το μέρος σας.

Σκορπιός: Αποκάλυψη σκληρών αληθειών μέσα στις επόμενες ώρες… από το σύντροφο σας που αισθάνεται ότι πιέζεται αφόρητα από εσάς. Μιλήστε ξεκάθαρα για αυτά που σας βαραίνουν και ζητήστε λύσεις.

SEX TIP: Ευχάριστες γνωριμίες

 

Τοξότης: Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας. Αφήστε τους τρίτους να εκτεθούν και μετά μιλήστε εκ του ασφαλούς και χωρίς υπερβολές. Η μέρα θα σας αποκαλύψει ψέματα του παρελθόντος που θα σας αφήσουν έκπληκτους.

SEX TIP: Μετακινήσεις

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Αιγόκερως: Η αντίσταση που κρατάτε στο συναίσθημα σας,  σας απομακρύνει από το κεντρικό σας σκοπό να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και τον τρόπος που σας θέλουν.

SEX TIP: Καθυστερήσεις παντού

 

Υδροχόος: Ερωτικές απροσεξίες θα σας κοστίσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κινητοποιηθείτε με επικοινωνιακό τρόπο που ίσως σώσει τις καταρρέουσες καταστάσεις.

SEX TIP: Στείρα κριτική

 

Ιχθύς: Η μέρα κρύβει εκπλήξεις.  Τα περισσότερα γεγονότα θα συμβούν σε νυχτερινές ώρες που θα σας ευχαριστήσουν στον τομέα των συναισθηματικών.

SEX TIP: Γόνιμες ημέρες

tarw-erwtoskopio