ερωτικες συναστριες zodia Λέων Οκτώβριος

zwdio-lewn-ilios

ερωτικες συναστριες zodia Λέων – Οκτώβριος 2015

 

ΓΕΝΙΚΑ: Μια μέτρια περίοδος θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, που όμως σταδιακά και σταθερά θα βελτιωθεί. Οι όψεις της Αφροδίτης – Κρόνου θα σας αναζωογονήσουν, αλλά θα σας βγάλουν και από πολλά προβλήματα. Ένα καινούργιο  κεφάλαιο ζωής θα ανοίξει από τις 24 του Οκτωβρίου

που πιθανόν να εισπράξετε προτάσεις ποικίλες.

 

Ευνοημένοι περιόδου: 25/07, 29/07, 05/08, 10/08 17/08

zodia-taro-45

Προσοχή στους γεννημένους: 29/07, 04/08, 11/08, 12/08, 19/08

 

Αν ανήκετε στο ζωδιο του   Λέων  και το ταίρι σας είναι….. τότε διαβάστε τα παρακάτω…, και μην ξεχνάτε τον ωροσκοπο σας.

 

ζωδια – Κριός: Δεν χρειάζεται μόνιμα να έχετε στο μυαλό σας αμφιβολίες. Η αγάπη στο μεταξύ σας είναι δεδομένη και τα όποια σκαμπανεβάσματα, ίσως και να σας έφεραν ακόμα πιο κοντά. Λεπτομέρειες πια έχουν μείνει που μπορούν να εξαντληθούν από τις 10-10 και ύστερα  που ο Ερμής ορθοδρομεί και κάνει θετικές όψεις και με τα 2  ζωδια…. και δίνει λύσεις!

Εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Προσοχή με: Παρθένος και Ιχθείς

Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 20 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 07

SEX LIFE:  08/10

 

ζωδια – Ταύρος: Δυσκολίες και εμπόδια πιθανόν θα υπάρξουν από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα Οκτωβρίου σε όλα τα ζευγάρια γης – φωτιάς. Με λίγη ώριμη επικοινωνία και αρκετή υπομονή θα καταφέρετε να τελειώσετε με πολλά λάθη που έγιναν τις ημέρες που πέρασαν. Θα εντυπωσιαστείτε από τις μεγάλες αλλαγές και την καλή διάθεση που θα υπάρξει από τις 15 Οκτωβρίου  και μετά που ο Κυβερνήτης σας, κάνει γενικότερα δυναμικές και  θετικές όψεις.

Εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Προσοχή με: Ζυγός και Παρθένος

Ερωτικές ημερομηνίες: 10 και 30 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 07

SEX LIFE:  10/10

 

ζωδια – Δίδυμοι: Διάπλατες είναι οι πόρτες και τα παράθυρα  και σας περιμένουν, να πάρετε τις καθοριστικές σας αποφάσεις. Το συντροφικό ταίρι σας, δεν θα εμπλακεί όμως περισσότερο σε αυτό, αναμένοντας να τους εκφράσετε τις δικές σας  προτάσεις για  τις κοινές σας δράσεις μέχρι τα τέλη του 2015. Αν χρειάζεστε ο χρόνο… απλά ζητήστε τον, και σίγουρα θα σας δοθεί. Δείξτε ψυχραιμία, σκεφτείτε τετράγωνα  και θα δείτε ότι η λύση είναι εδώ. Ωστόσο μην επιτρέψετε να σας ‘επιβάλλουν’ την άποψη τους οι τρίτοι.

Εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Προσοχή με: Κριός και Ζυγός

Ερωτικές ημερομηνίες: 09 και 21 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 09

SEX LIFE: 07/10

 

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά επιθετικά  λόγια υπάρχουν και άσχημη διάθεση και στους 2  σας. Κάτι έχει αρχίσει και σας απασχολεί από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, και ακόμα δεν έχει βρει την οριστική λύση του, ή έστω την αποφεύγετε και εσείς  διακριτικά. Αν αυτό λέγεται, άλλος- παλιότερος  γάμος ή παράλληλη σχέση, εργασιακές  δυσκολίες, άλλες αγκυλώσεις,  τότε οι συζητήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν… χωρίς φόβο! Δεν θα περάσετε κιάλλο μήνα  πλέον εγκλωβισμένοι σε στάσιμες καταστάσεις.

Εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Προσοχή με: Λέων και Παρθένος

Ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 24 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 06

SEX LIFE: 09/10

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Λέων: Έχετε κλείσει την ροή  συναισθημάτων στο μεταξύ σας, και αυτό έχει σαν πηγή του την κόντρα και την μόνιμη παρελθοντολογία. Αν οι σκέψεις ξεφύγουν από τα τότε πεπραγμένα και έρθετε στο τώρα, σκεπτόμενοι τα πράματα που μπορείτε να καταφέρετε, τότε όλα εύκολα θα ξεπεραστούν.  Οι μέρες γύρω στις 23-24 του μήνα, που θα μπει η  εποχή των υδάτινων ΣΚορπιών, θα πρέπει να σας βρουν ήδη έτοιμους σε όλα τα επίπεδα.

Εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Προσοχή με: Ζυγός και Ιχθείς

Ερωτικές ημερομηνίες: 12 και 23 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 03

SEX LIFE: 08/10

 

ζωδια – Παρθένος: Σίγουρα θα χρειαστεί να συζήσετε ειλικρινά και με τις αλήθειες, μόλις επανέλθετε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς. Αν είναι να παίξετε .. καλύτερα μην το ενάρξετε καθόλου. Σίγουρα ένας δύσκολος ζωδιακός συνδυασμός, χωρίς το απαιτούμενο βάρος αισθημάτων… που πιθανόν να χρειαστεί κιάλλο χρόνο για να ισορροπήσει τους δυο αντιθετικούς χαρακτήρες σας. Μην απομονώνεστε, αντιθέτως κοινωνικοποιηθείτε και καθαρίστε τις σκέψεις σας, και όταν είστε καθ’όλα έτοιμοι, ανακοινώστε τις αποφάσεις σας!

Εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Προσοχή με: Ταύρος και Ζυγός

Ερωτικές ημερομηνίες: 14 και 20 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 06

SEX LIFE:  09/10

 

ζωδια – Ζυγός: Θα τηρηθούν όλοι κανόνες από την ώρα που θα εγκλιματιστείτε στις καθημερινές υποχρεώσεις του Οκτωβρίου. Η χαλάρωση και η  αισθηματική  αδιαφορία θα πρέπει να δώσουν την θέση τους, σε κάτι πιο έντονο τις προσεχείς ημέρες- εβδομάδες.  Αυτοί που έχουν μεγάλη σχέση, θα πάρουν καθοριστικές αποφάσεις, πριν λήξει η εποχή του Ζυγού, για το τι μέλει γενέσθαι.  Επίσης, οι άλλοι  πειρασμοί, απομεινάρια  της προηγούμενης περιόδου, που υπάρχουν ακόμα σε διάφορες ‘βαρύτητες’, καλό θα ήταν να διαγραφούν.

Εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Προσοχή με: Τοξότης και Ιχθείς

Ερωτικές ημερομηνίες: 15 και 30 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 02

SEX LIFE:  07/10

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε ο πρωταγωνιστής που πρέπει να έχει μόνιμα την απόλυτη ερωτική του προσοχή στον σύντροφο ….ο οποίος αυτήν την εποχή, έχει τάση απομάκρυνσης. Ένας ιδιαίτερος ζωδιακός  ερωτικός συνδυασμός που θα κριθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Οκτωβρίου. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να ανοίξουν δρόμο  σε νέες κατευθύνσεις που ενθαρρύνουν την μεταξύ σας αγάπη – θετικότητα  και σίγουρα ρομαντισμό.

Εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Προσοχή με: Λέων και  Αιγόκερως

Ερωτικές ημερομηνίες: 17 και 25 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 06

SEX LIFE:  07/10

 

ζωδια – Τοξότης: Εποχή ξεκαθαρισμάτων και μέχρι τις 14 Οκτωβρίου για όλα τα πύρινα  ζωδια που έχουν δεσμό που κρατάει πολύ.  Αφήστε την άγονη κριτική και ακούστε  τι επιθυμεί και η άλλη πλευρά. Ίσως λίγο χρόνο /  χώρο, και χωρίς παρεμβολές. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό και αποδεκτό …και φυσικά για ένα χρονικό διάστημα, που δεν απειλεί τις βασικές δομές τις σχέσεις σας, αλλά και να μην ανησυχεί και  το μυαλό σας.

Εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Προσοχή με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ερωτικές ημερομηνίες: 14 και 22 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 08

SEX LIFE:  09/10

 

ζωδια – Αιγόκερω: Ο τέλειος συνδυασμός, όλων των συναστριων …και το ξέρετε! Οι δύο ισχυροί του ζωδιακού μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα και με μεγάλη επιτυχία. Όλο το υπόλοιπο έτος  με αρχή τον Οκτώβριο, θα σας φανερώνουν υλική σταθερότητα, καλύτερες σχέσεις με άλλα  περιβάλλοντα, και ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα , που θα μπορέσει, αν το επιθυμείτε, να σας οδεύσει σε δέσμευση σύντομα.

Εύνοια με: Λέων και  Τοξότης

Προσοχή με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 27 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 12 και 26 Οκτωβρίου

SEX LIFE:  08/10

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Αναμένονται πολλές και καλές εξελίξεις σε όλα τα ζευγάρια των Λεόντων – Υδροχόων, που συμφώνησαν στην διαδρομή και τα προγράμματα του Οκτωβρίου. Ιδίως αν προετοιμάζεστε για γάμο ή απόγονο, συμβίωση, διαζύγιο με πρώην κατάσταση, όλα θα έρθουν γρήγορα. Οι ημέρες είναι ευνοϊκές και για αγορές και επενδύσεις ζωής.

Εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Προσοχή με: Κριός και Λέων

Ερωτικές ημερομηνίες: 12 και 24 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 09

SEX LIFE: 06/10

 

ζωδια – Ιχθείς:  Μικρά, μετρημένα και προσεχτικά θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα σας για τον καθορισμό των δράσεων από τον νέο  μήνα.   Πολλά είναι  και αυτά που θα πρέπει  να διορθώσετε και να σταθεροποιήσετε. Αποφύγετε, ωστόσο να εμπλέξετε τρίτα άτομα –/ γνωστούς –/ φίλους στο μεταξύ σας. Δεν θα σας βγει σίγουρα σε καλό.   Από το προσεχές διάστημα που ο Κρόνος περάσει σε επόμενες μοίρες  στον δυναμικό Τοξότη, εσείς θα πρέπει να έχετε ήδη  βρει την χρυσή τομή.

Εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Προσοχή με: Λέων και Σκορπιός

Ερωτικές ημερομηνίες: 18 και 24 Οκτωβρίου

Τυχερό νούμερο: 06

SEX LIFE:  08/10

 

Διαβάστε τις ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia Κριός:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Ταύρος:          ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Δίδυμοι:         ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Καρκίνος:       ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Λέων:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Παρθένος:     ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Ζυγός:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Σκορπιός:      ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Τοξότης:         ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Αιγόκερως:    ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Υδροχόος:     ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Ιχθείς:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015