ερωτικη σεληνη 11-14/08, Αυτό που φοβόμουν, ζω!

Feelings-sos

ερωτικη σεληνη 11-14/08, Αυτό που φοβόμουν, ζω!

Η σεληνη περνάει στον Τοξότη από 11 Αυγούστου. Εύνοια σε Σκορπιούς και Αιγόκερους

σεληνη – Κριός: Συγκρούεστε με το παρελθόν και το παρόν, προκειμένου να ξεφύγετε από τις ίδιες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις που σας κουράζουν.
Love relationships: Ερωτικές αποκαλύψεις

σεληνη – Ταύρος: Σκεφτείτε όλα αυτά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά, αυτό που ζητάει η ψυχή σας και το μυαλό σας.
Love relationships: Νέα γκάμα ατόμων

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Πολλή ένταση υπάρχει μέσα στο μυαλό σας και την καρδιά σας. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει από την αισθηματική σας ζωή, και τις λάθος επιλογές συντρόφων.
Love relationships: Αναζητήστε νέα πρόσωπα

σεληνη – Καρκίνος: Αν τελικά έχετε βαρεθεί την μοναξιά, όντας μέσα σε σχέση, τότε σίγουρα θα ήταν καλό για την ψυχολογία σας, να κάνετε άμεσα τα ξεκαθαρίσματα σας.
Love relationships: Εξασφαλίστε την γαλήνη σας

σεληνη – Λέων: Αφεθείτε χωρίς δισταγμούς στην ελαφρότητα της εποχής, και κάνετε ότι καλύτερο για την εμφάνιση σας, αλλά και για την διάθεση σας.
Love relationships: Ταξίδια και εκδρομέςαγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Παρθένος: Σας έρχονται συναισθηματικές εκπλήξεις που θα σας ανατρέπουν όλα όσα ξέρατε. Το μόνο βέβαιο, ότι θα είτε αντίο στην μονοτονία και την μοναξιά.
Love relationships: Μπορείτε να διεκδικήσετε νέο έρωτα

σεληνη – Ζυγός: Δικαιούστε και κάποιες ημέρες ηρεμίας και ανανέωσης. Αυτό θα σας το προσφέρει ο σύντροφος σας, μαζί με προτάσεις για το μέλλον σας.
Love relationships: Πολύτιμες συζητήσεις

σεληνη – Σκορπιός: Είστε σε μια ετοιμότητα αυτές τις ημέρες καθώς σας πλησιάζουν καινούργια πρόσωπα που επιθυμούν, να γίνουν παρέα σας και όχι μόνο.
Love relationships: Κύρος και ποιότητα

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Τοξότης: Οι ιδέες σας είναι ασαφής για το που θέλετε να κατευθύνετε την σχέση σας. Αυτό σας έρχεται σαν μεγάλο παράπονο, από τον άνθρωπο σας.
Love relationships: Στέρεες αποφάσεις ζωής

σεληνη – Αιγόκερως: Θα πρέπει να αλλάξετε μεθοδολογία μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό θα σας βοήσει να είσαστε και πιο γαλήνιοι, με τα τρέχοντα της ζωής σας.
Love relationships: Υπαναχώρηση σε προβλήματα

σεληνη -Υδροχόος: Το να χωρίζετε και να επανασυνδέεστε δεν οδηγεί τελικά πουθενά. Τα αστρολογικά σας βοηθούν και σας σπρώχνουν, για άμεσες λύσεις.
Love relationships: Δεν είστε για ακραίες λύσεις

σεληνη – Ιχθείς: Η τύχη είναι δίπλα σας και σας δίνει αυτά που θέλετε. Αυτό σημαίνει και μια σειρά από εκπλήξεις, στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά σας.
Love relationships: Τέλος στις καθυστερήσεις