ερωτικη σεληνη 13-14/05, Σε Αγαπώ να προσέχεις

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

ερωτικη σεληνη 13-14/05, Σε Αγαπώ να προσέχεις

Η σελήνη περνάει στον Λέοντα από 13 Μαίου
Εύνοια σε Ταύρους και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Είσαστε σε μια ανιαρή φάση ζωής, που δεν συντελείται και τίποτα που θα σας φτιάξει και ξεσηκώσει το κέφι. Η εποχή των Διδύμων, είναι κοντά και θα σας διορθώσει την μέτρια διάθεση,
All day and night: Δεν συμβαίνει τίποτα σπουδαίο

 

σεληνη – Ταύρος: Κάντε τώρα ότι προλαβαίνετε. Είσαστε με το ένα χέρι στην επιτυχία και το άλλο στην φυγή. Δείτε άμεσα, που θα εφαρμόσετε έκαστο.
All day and night: Έχετε χάσει την ισορροπία

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Γυρίστε το ωραίο βλέμμα σας, σε αυτούς που σας θαυμάζουν. Είσαστε ένα βήμα πριν έρθει ο Ήλιος στον οίκο σας, και κατακτήσετε τα πλήθη.
All day and night: Δικαιώνεστε για ακόμη μια φορά

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Καρκίνος: Δηλώνετε ότι η ζωή σας είναι δύσκολη. Αυτό μπορεί να διορθωθεί, με το να αρχίσετε να αποφεύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καθυστερούν.
All day and night: Νέα ξεκινήματα για όλους

σεληνη – Λέων: Επιθυμείτε να βάλετε, σε μια σειρά την ερωτική σας ζωή. Αυτό ίσως να αποδειχτεί κάτι δύσκολο, ιδίως για όσους έχουν πολλά ‘μονοπάτια’ που είναι διασταυρωμένα!
All day and night: Καλείστε για απαντήσεις

σεληνη – Παρθένος: Είσαστε βιαστικοί στο να πείτε όχι. Ίσως είναι η ανασφάλεια, η πίκρα από το παρελθόν. Ακούστε τι θα σας προτείνουν και μετά σκεφτείτε το.
All day and night: Οι υποθέσεις αλλάζουν

σεληνη – Ζυγός: Ξεκαθαρίστε και ορίστε ακριβώς τους στόχους σας. Αυτό θα βοηθήσει και εσάς, για να εντοπίσετε αυτό που θέλετε. Οι άλλοι ας το ψάξουν περισσότερο.
All day and night: Μεταμόρφωση εκ των έσω

σεληνη – Σκορπιός: Είσαστε ευτυχισμένοι? Όχι. Αυτό είναι κάτι τότε που άμεσα πρέπει να διορθώσετε, καθώς τα αστρολογικά δεδομένα σας δίνουν αυτό που επιθυμείτε.
All day and night: Ερωτική ορμή

σεληνη – Τοξότης: Κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένετε! Ακόμη ο Κρόνος αργεί να φύγει από πάνω σας, άρα μέχρι τότε κυνηγήστε αυτόν που θέλετε.
All day and night: Αρμονική συνύπαρξη

tarw-wroskopio-4

σεληνη – Αιγόκερως: Πείτε τα πράματα όπως ακριβώς τα αισθάνεστε και ότι καταφέρετε. Είναι και το καλύτερο που έχετε να κάνετε για το τώρα.
All day and night: Οι πρωτοβουλίες είναι σε εσάς

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε οι καλύτεροι των ημερών, καθώς όλα δείχνουν να κινούνται σύμφωνα με τα προγράμματα σας. Ακόμη και οι αδέσμευτοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους.
All day and night: Απολογισμός και επιτυχία

σεληνη – Ιχθείς: Είσαστε σε ευθυγράμμιση με τον στόχο σας, που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου, που τόσο πολύ σας παιδεύει.
All day and night: Συγκρούσεις και ανατροπές