ερωτικη σεληνη 7 – 9/07, Βάλε κόκκινο στη Νύχτα

erwtas_large2

ερωτικη σεληνη 07-09/07, Βάλε κόκκινο στην Νύχτα

Η σεληνη περνάει στον Σκορπιό από 07 Ιουλίου. Εύνοια σε Σκορπιούς και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Στηρίξτε τον λόγο σας και μην κάνετε πίσω σε αυτά που σας ανήκουν. Ίσως έτσι το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας σεβαστεί και αυτό πολύ περισσότερο.
All day and night: Ερωτικές συμφωνίες

σεληνη – Ταύρος: Είστε σε μια συναισθηματική σύγκρουση και το μόνο σίγουρο, είναι ότι χαλάτε την εικόνα σας. Μπορείτε να κάνετε τις διακοπές σας και μετά να επανέλθετε.
All day and night: Ευθύνη και υποχρέωση

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Ρυθμίστε τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες και μην αφήνετε τους τρίτους να υποθέτουν, ποιες είναι οι προθέσεις και οι σκέψεις σας.
All day and night: Κινήσεις ανιχνευτικές

σεληνη – Καρκίνος: Όλες οι συζητήσεις που υπάρχουν στο τραπέζι αυτήν την εποχή, θα καταλήξουν σε λύσεις που θα ευνοήσουν όλες τις πλευρές.
All day and night: Ποιοτικότερος τρόπος ζωής

σεληνη – Λέων: Έχετε ελάχιστο χρόνο στην διάθεση σας για να πάρετε τις τελεσίδικες σας αποφάσεις. Επίσης μην ξεχάσετε να κοντρολάρετε το λόγο και τα νεύρα σας.
All day and night: Σκέψεις για το κοινό μέλλον

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

σεληνη – Παρθένος: Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας με τη Σελήνη, το μόνο σίγουρο είναι ότι σας δίνουν μια αίσθηση σιγουριάς ότι μπορείτε να φέρετε σε μια ισορροπία τα πράματα, στην προσωπική σας ζωή γενικότερα.
All day and night: Αισθήματα αφυπνίζονται

σεληνη – Ζυγός: Χρειάζεστε τα αποθεματικά ενέργειας που έχετε. Είσαστε πολύ κουρασμένοι αυτό το διάστημα, και σίγουρα έχετε ανάγκη από αλλαγές.
All day and night: Νέα μονοπάτια έρωτα

σεληνη – Σκορπιός: Σταθερά έχετε το προβάδισμα έναντι όλων των άλλων ζωδίων, για να κερδίσετε καρδιές και επανασυνδέσεις, ακόμη και επαγγελματικές επιτυχίες.
All day and night: Βρείτε το χαμόγελο και το χιούμορ σας

σεληνη – Τοξότης: Στην πράξη είστε μόνοι. Μπορεί να υπάρχει αρκετός κόσμος γύρω σας αλλά το μόνο σίγουρο είναι τελικά δεν είναι κανείς κοντά στην καρδιά σας.
All day and night: Οι ορίζοντες ανοίγουν

σεληνη – Αιγόκερως: Παλαιότερες συμφωνίες είναι ένα βήμα πριν καταπέσουν. Δεν συμφωνείτε με κανέναν, και δεν έχετε και διάθεση να νερώσετε το κρασί σας.
All day and night: Προσγείωση στην πραγματικότητα

σεληνη -Υδροχόος: Στηρίξτε αυτό που πιστεύετε και αφήστε τους τρίτους, αν θέλουν, και αν τελικά μπορούν, να σας πλησιάσουν και να σας κατακτήσουν.
All day and night: Διαίσθηση και προσοχή.

σεληνη – Ιχθείς: Η περίοδος χάριτος που έχετε δώσει στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, κοντεύει να τελειώσει. Μην δώσετε και άλλον χρόνο για να σας πληγώνουν.