Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 7/07 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/07

Οι μοναχικοί Κριοί, που δηλώνουν ότι δεν θα ξαναμπλέξουν με έρωτες και συναφή σπορ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν προ ευχάριστων εκπλήξεων μέσα στον Ιούλιο.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

Η τύχη σας χαμογελά και εσείς δεν την κοιτάτε Ταύροι. Αυτό σίγουρο ονομάζεται παθητική συμπεριφορά και φοβίες για κάτι καινούργιο.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

Οι Δίδυμοι, είναι σε μια κατάσταση αλαλούμ. Έχουν μπλέξει τους πάντες και τα πάντα. Αυτά τα προκαλεί ο Ερμής δίπλα στην ερωτική Αφροδίτη.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

 

Είσαστε οι ευνοημένοι Καρκίνοι των ημερών. Πολύς κόσμος και από το παρελθόν και από το παρόν σας πλησιάζει και προσπαθεί, με πολλούς τρόπους να ζεστάνει την καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Για τους Βασιλιάδες οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, είναι άκρως χαλαρές. Σκεφτείτε παραπάνω τα οικονομικά σας και κατ’ επέκταση τις διακοπές σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Είσαστε από τους δύσκολους Παρθένοι του ζωδιακού. Όλα είναι μέτρια και προβληματικά, κατά την άποψη σας. Αυτό ίσως τις μέρες των διακοπών σας, να αλλάξει.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Πολλά τα νεύρα Ζυγοί που ξεχειλίζουν. Όλα και όλοι σας φταίνε. Ίσως έχετε και μια αδυναμία να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας. Κατεβάστε ταχύτητες.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Το ταίρι σας Σκορπιοί είναι εδώ για να σας στηρίξει σε όλες σας τις επιλογές. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει δεσμεύσεις, γνωριμία με οικογένεια κτλ.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Επεισοδιακές οι μέρες για τους Τοξότες. Οι όψεις του Κρόνου με την Αφροδίτη δημιουργούν αδιέξοδα συναισθηματικά, και σας καθηλώνουν στο παρόν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Η σιγουριά που σας διακατέχει Αιγόκεροι είναι και εκείνο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Πάντως τα πλανητικά είναι συμμαχικά.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Οι Υδροχόοι, μπορούν να πουν ότι οι σκοποί τους θα ολοκληρώσουν. Αισθηματικά και οικονομικά περνάνε σε επίπεδο οριστικών λύσεων
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Ένα συναίσθημα Ιχθείς, σας έχει περικυκλώσει και σας βάζει ένα μεγάλο στοπ. Κάντε ότι μπορείτε για να ξεπεράσετε τις εμμονές τους παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.