ερωτοσκοπιο 7/07 Πέμπτη ωροσκοπιο

013large

ερωτοσκοπιο 07/07 Πέμπτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε δυστυχείς χωρίς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που το κουβαλάτε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην καρδιά σας. Τώρα και μέχρι την πανσέληνο που τα άστρα είναι συμμαχικά, είτε κάντε την προσπάθεια σας να τα ξαναβρείτε, είτε βγάλτε τον από το μυαλό σας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι συνθήκες δεν είναι ακόμη γόνιμες για να τολμήσετε κάποια μεγάλη αλλαγή, στην ερωτική σας πραγματικότητα. Αφήστε τον μήνα του Καρκίνου να περάσει, και θα δείτε ότι προσεχώς θα έχετε ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε ποικίλες ευκαιρίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι ορίζοντες ανοίγουν. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια και το μόνο σίγουρο είναι θα καταφέρετε, να λύστε υποθέσεις αισθηματικής φύσεως που σας απασχολούν. Μέσα σε όλα αυτά μην ξεχάσετε και την οικογένεια σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ο ενθουσιασμός σας θα περιοριστεί σημαντικά. Άτομο που έχει μπει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σας έχει αναστατώσει ερωτικά, θα σας αποκαλύψει μια άσχημη πλευρά του. Μην κάνετε κάτι άμεσα, αφήστε τα πράματα να εξελιχτούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ωροσκόπιο – Λέων: Οι συζητήσεις θα δώσουν και θα πάρουν. Οι μέρες είναι δημιουργικές για ζητήματα αισθηματικών. Πολλές από τις εκκρεμείς υποθέσεις, θα σας πλησιάσουν από το πρόσφατο παρελθόν και θα σας ζητήσουν χρόνο για συζήτηση και δεύτερη ευκαιρία.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι μέρες είναι επεισοδιακές. Καυγαδίζετε με όλους και ειδικά με τον άνθρωπο σας. Αυτό σίγουρα έχει τις βάσεις του στο άσχημο παρελθόν σας ή ακόμη και στον λάθος τρόπο που κυνηγάτε την αγάπη. Αφήστε τις υπερβολές και χαμογελάστε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μπορείτε να πείτε ότι ζείτε μια μεταβατική φάση στην ερωτική σας ζωή. Πολλές από τις παλιές σας υποθέσεις, τείνουν να φύγουν τελείως από το μυαλό και την καρδιά σας. Αυτό μπορεί να είναι και μια λύτρωση για να κοιτάξετε το μέλλον σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε σε έναν ασφυκτικό κλοιό πραγμάτων και καταστάσεων. Όλα δείχνουν ότι έχει έρθει η σωστή η ώρα για να ανοίξετε διαλόγους και να λήξετε προβληματισμούς που σας ταλαιπωρούν εδώ και μήνες. Εσείς οι ελεύθεροι, θα έχουν πολλά ερωτικά σκιρτήματα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η διασκέδαση δεν είναι αυτήν την εποχή στις προτεραιότητες σας. Είσαστε ήδη πολύ κουρασμένοι από τις άσχημες ιστορίες του παρελθόντος. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και μην πιέζεστε από αποφάσεις που δεν είναι η ώρα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οικογενειακές υποθέσεις είναι στο στόχαστρο σας, και επιθυμείτε να τις λύσετε πριν φύγετε για διακοπές. Όλα δείχνουν ότι και τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν σε αποφάσεις γύρω από γάμο – οικογένεια και όχι μόνο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το επόμενο σας βήμα είναι άγνωστο για όλους, ακόμη και για τον άνθρωπο σας. Αυτό ίσως είναι και μια μέθοδος που ακολουθείτε για να κάνετε προσεχώς, την όποια έκπληξη σας. Καθυστερήσεις σε αυτούς που σκέφτονται ταξίδια αναψυχής.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ως συνήθως κυνηγάτε το ακατόρθωτο. Αυτό είναι μια διαδικασία που ίσως σας κάνει να αισθάνεστε ποθητοί. Τις απογευματινές – βραδινές ώρες, θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες που όλο και κάτι θα σας εντυπωσιάσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.